2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sağlık ocağından çıktım biraz önce. sonuçlarım çok iyi çıktı allaha şükür. 12. haftadan sonra yani folikasit bittikten sonra başlamam için dekavit isminde bir vitamin verdi doktor. bu haftasonu da kontrole gitmemi önerdi ki zaten gidecektik. yeni görüntüyle yeniden gideceğim. martın 13 ü gibi de 2li teste gidiyorum nasipse. zaman geçmiyor sanki

Olmaz olur mu
1 şubatta görmüştüm ben de en son. Çok özledim miniğimi. Bir sorun çıkmazsa 7 martta göreceğim
arada hiç gitmedin mı canım maşallah ne güzel sabretmişsin ben 14 şubatta gittim (aslında randevum 26 şubattı) 2 martta ikili tarama randevum var sabredemiyorum

arada hiç gitmedin mı canım maşallah ne güzel sabretmişsin ben 14 şubatta gittim (aslında randevum 26 şubattı) 2 martta ikili tarama randevum var sabredemiyorum
Hiç gitmedim canım evet ben de şaşırıyorum kendime baya sabrettim. Genelde herkes randevunun arasında gidiyor ama ben bekleyim dedim. O yüzden gitmeyi 4 gözle bekliyorum

Hiç gitmedim canım evet ben de şaşırıyorum kendime baya sabrettim. Genelde herkes randevunun arasında gidiyor ama ben bekleyim dedim. O yüzden gitmeyi 4 gözle bekliyorum
maşallah maşallah :) en güzeli aslında da içimden hep bişey dürtüklüyor daha çok var arada gitsem mi diye

Teşekkürler canm
Maşallah kuzucuğa bana erkek gibi geldi çıkıntı net görünüyor eğer oysa:)
Maşllah gözünaydın cnm Ikra meyra var nub teorisine göre tahminde bulunuyor bak istersen bir sor☺
MaşAllah miniğe ne güzel ultrason fotoğrafları geliyor öyle
Oy masallah çıkıntıya benziyo sanki erkek gibi hayırlısı olsun insallah
Maşallah kocaman olmuş ne güzel fotolar geliyor artık

Çook sağolun canlarımm.

maşallah maşallah :) en güzeli aslında da içimden hep bişey dürtüklüyor daha çok var arada gitsem mi diye
Bana da çok pimpirikli olursam sorun çıkacakmış gibi geliyor. Normalde sabırsız biriyimdir baya bi hem de ama hamilelik konusunda farklı oldum

bırak coraspirin içmeyi karnımdan her gün enox sulandırıcı iğne oluyorum. yani bu sebepten ötürü de kahverengi lekelenmelerim olabilir öylemi.
Bilemiyorum canim kani sulandirdigi icin kanamaya sebep olabiliyor oyuzden doktorum lekelenmelerimin gecmesini bekleyelim dedi. Ama kanama durumu yokken kanama alani yaratabilecegini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…