2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öyle demişse öyledir yüzde 80 az değil kaçıncı haftada belli oldu bende salı gidecem ins belli olur
Normalde bende hep kizim olsun diye düşünürdüm cok severim kiz çocuklarını ama ne hikmetse bende erkek hissediyorum..dogru mudur bi kaç haftaya belli olur insallah

Güne lekelenmeyle basladim. Artik haftada bir yaşar oldum o kadar normal gelir oldu ki. Biraz iş yapayim ya aksamina ya da diğer güne lekelenmeyle uyaniyorum. Martin 3 ü bi geleydi.

porselen bebek gibi maşallah

Aminn canım inşallah. Umudunu kaybetme bebişini sev baglan korkma bak ben 10 sene sonra oğluşuma kavuştum ve çok pişmanım hamileliğimi kendime zehir ettim diye. Allah herseyin en hayırlısını versin inşallah. Riskli dönem atlatıldı şükür bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alacaksınız ben inanıyorum.

Bizim gönlümüzden gecen kız bebekti ama ben nedense hep erkek hissettim ve öylede oldu 12. Haftada bir oğlumuz olacağını öğrenmiştik ve öyle oldu 1 bucuk yasında oğlum var.

Aynen öyle valla 10 sene sonra gelen porselenimiz elimizde oyuncak gibi oldu :) iyice bakın bebişler maviş olsun:) bizde ne anne ne baba maviş ama oğlumuz anne annesine benzedi maviş oldu.
bizde de baba, dede, anneanne, büyük dayılar ve halalar maviş ve sarışın. ne olacak merak ediyorum

Insallah canim rabbimin izniyle

bizde de baba, dede, anneanne, büyük dayılar ve halalar maviş ve sarışın. ne olacak merak ediyorum
Yaaa sizde gozler renkli olabilir
Ben sarışın yeşil göz esim esmer karagözlü..
Bide muzuruz hiperaktifiz Nasıl bise cikicak ortaya herkes bizden daha meraklı

Yaaa sizde gozler renkli olabilir
Ben sarışın yeşil göz esim esmer karagözlü..
Bide muzuruz hiperaktifiz Nasıl bise cikicak ortaya herkes bizden daha meraklı
çok ilginç değil mi ya gerçekten mucize gibi. gibi değil mucize yani. 2 farklı karakter 2 farklı dna ve dna geçmişi ve ortaya bambaşka bir insan çıkıyor. ağlayacağım yine hormonlarım delirdi zaten

Hayırlı kandiller kızlar Bugün birbirimiz için dua edelim inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız
Hayırlı kandiller hepimize dua edeceğim bugün. Miniklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım inşallah

Ben ilk gebeliğimde de oğlum olacağını hissetmiştim ve hissettiğim gibi oldu. Şimdi ikinciye gebeyim, yine oğlan olacağını hissediyorum, çevremdeki herkes kız olacağını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…