2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
oyy yerim onu yaa öp benim yerime de canımm emsin emsin valla ne güzel

Çok duygusal bir yazı olmuş. Gözler doldu. Kendi adıma teşekkür ederimi iyi temennileriniz için. Umarım bir gün yeniden o haberi alır sağlıcakla bir hamilelik geçirir yavrunuzu dünyaya getirsiniz.
Aminn çok teşekkür ederim.

sakinliğimizi korumaya çalışalım kuzum benimde 6 martta randevum 2 li tarama testi de olacak o gün, hiç kızlara sormadım tam olarak nasıl oluyor, ikili taramada sanırım ultrasonda biraz uzun süre bakıyormuş doktor doğru mu diğer randevulara göre

Bende kan tahlili yapılmıştı ayrıca ayak parmaklarından başlayıp kafasına kadar her yerini detaylı incelemişti doktorum.

Evet detaylı bakıyor kendisi ulturasona ense kalınlığı i ölçüyor sonra kan veriyorsun.

Çok geçmiş olsun cnm..rabbim yakışıklı küçük adamina sağlıklı mutlu uzun ömür versin inşallah..
gelmesini beklediğin mucizen cok yakında yerini bulur inşallah..
Söylediklerinde o kadar çok haklısın ki..
Kontrol manyağı olduk çıktık herşeyin gidişatından emin olmak istiyoruz..
Bunu isterken yaparken malesef duyguları gözardı edebiliyoruz..

Benimde bu 4. Gebeligim 8.ci senem evliligimde kayıplar yaşadım cok üzüldüm Çok bekledim..
Karnıma dokunup sevemiyorum
Çok baglanirsam kötü bisey olduğunda daha çok üzülmekten korkuyorum..
Bulantim oldugu zaman seviniyorum hala benimle diye..
Rabbim korktuklarimizi bize yasatmasin isteyen hak eden herkese yaşatsın bu duyguyu..

Canı gönülden diliyorum rabbim en kisa zamanda tekrardan sağlıklı bi gebelik nasip etsin size

Kızlar özellikle ilk gebeliği olmayan annelere soruyorum cinsiyeti hissedip kesin bu cinsiyette dediginiz oldu mu etrafımda herkes hissettiğini ve bebeğinin o cinsiyette doğduğunu söylüyor benim bütün çevrem arkadaşlarım eşim bebeğimi kız hissediyor bana erkek gibi geliyor

neden ilk gebeliği olanlara sormuyorsunuz :))

Maşallah allah bağışlasın yazdıklarını okurken çok duygulandım gerçekten doğru söylüyorsun hayırlısıyla rabbim en koşa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş cnm

Acaba hisler doğru cıktı mi diye merak ediyorum şuan buradakilerin yüzde yüz cinsiyet belli olmadığı için
ben henüz öğrenmedim ama hissiyat konusu bence gerçekten doğru ben de erkek hissediyorum :) normalde kızım olsun süslerim püslerim derdim hep şuan erkek gibi geliyor tabi sağlıklı olması önceliğimiz Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Tabi ki onceligimiz sağlık benim tüm çevrem kız diyor ben erkek hissediyorum salı günü dr gidince soracam merak ediyorum ve ben öğretmenim sınıfta bi erkek çocuk var ona kanım bi kaynadı öpüp koklamak istedim 1.donem böyle olmadı hiç

ben de hep erkek hissettim erkek çıktı. şimdilik %80 dedi doktor ama bakalım

Söyle söyleyim canım İlk cocugumda bana etrafımdaki herkes kız dedi çin takvimi rus takvimi ama ben cok erkek istiyordum hissetmek mi bilmiyorum ama sonucta bir oğlum oldu

Söyle söyleyim canım İlk cocugumda bana etrafımdaki herkes kız dedi çin takvimi rus takvimi ama ben cok erkek istiyordum hissetmek mi bilmiyorum ama sonucta bir oğlum oldu☺
Söyle söyleyim canım İlk cocugumda bana etrafımdaki herkes kız dedi çin takvimi rus takvimi ama ben cok erkek istiyordum hissetmek mi bilmiyorum ama sonucta bir oğlum oldu☺
Inşallah sağlıklı bir oglusum olur benimde içim bu sıra erkek çocuklara kaynıyor resmen senin kini de allah bağışlasın bakalım salı günü dr. Ne diyecek

benim de pazartesi randevum var belki öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…