2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canmmmm teşekkür ederim.tabiki canm.Allah razı olsun senden.

Aynen öyle valla 10 sene sonra gelen porselenimiz elimizde oyuncak gibi oldu :) iyice bakın bebişler maviş olsun:) bizde ne anne ne baba maviş ama oğlumuz anne annesine benzedi maviş oldu.
bizde de baba, dede, anneanne, büyük dayılar ve halalar maviş ve sarışın. ne olacak merak ediyorum
ayyy ONTK Allah bağışlasın annesii maşallah yakışıklıya umarım hayırlı zamanda sana 2. bir bebiş oğluşuna kardeş nasib eder rabbim bu hayırlı günde dualarımız senin ve tüm hamiş anneler için sağlıkla gelsin bebeklerimiz öncelikle ben de esmerim eşim ve babası sarışın maviş :) merakla bekliyorum ben de

ben de yarın ikili test için gidiyorum, ONTK çok haklısın sen.. Aklıma kötü şeyler getirmiyorum ilk gebeliğim ama başlarda yaşadığım tedirginliği biraz rahatlığa bıraktım o iyi, ben iyiyim herşey yolunda böyle konuşuyorum onunla hep. Sadece yarın cinsiyet öğrenir miyim acaba 11+2 olcaz yarın bakalım heyecanla bekliyoruuum

merhabalar 5 haftadır kullanıyorum. daha 8 tane var elimde. haftada 1e düşürdü dr. ben bırak diyene kadar bırakmayacaksın dedi. düşük riski olunca devam diyorlar
bende de 3 tane kaldı haftada bir oluyorum. lekelerın artarsa 3 gunde 1 olursun diyo. ıgne yapılan yerler acayıp kasınıyor. yolasım geliyor 2 seferdir.

çok ilginç değil mi ya gerçekten mucize gibi. gibi değil mucize yani. 2 farklı karakter 2 farklı dna ve dna geçmişi ve ortaya bambaşka bir insan çıkıyor. ağlayacağım yine hormonlarım delirdi zaten
Mucizenin ta kendisi..
Kucagimiza aldığımızda öğrenicez artik..
Aman bu hormonlar ne zaman düzelicek herşeye ağlıyoruz bende ayniyim

bende de 3 tane kaldı haftada bir oluyorum. lekelerın artarsa 3 gunde 1 olursun diyo. ıgne yapılan yerler acayıp kasınıyor. yolasım geliyor 2 seferdir.
yırtacağım kaşımaktan inan ki. sokakta yürürken bir geliyor :))) iğne yerleri dağılmıyor. vurulurken yakıyor. güzel sonuçlar alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…