- 21 Şubat 2013
- 9.623
- 21.784
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.241
Maşallah rabbim bagislasinAmin canım inşallah. Ben oğlumdan sonra herseyi çok farklı düşünmeye başladım çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya aynen öyle çok şükür sağlıklı ve dünyalar tatlısı bir oğluşum var teyzesi ellerinden öper. Onunla herseye pozitif bakmaya başladım. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip eder inşallah. Ben çok istedim çok dua ettim geçte olsa zamanı o zamanmış çok şükür geldi.
Eki Görüntüle 2597102 Dünyamı, düşüncelerimi, hayatımı değiştiren küçük adamım işte bu.
maşallah kuzuya maşallahAmin canım inşallah. Ben oğlumdan sonra herseyi çok farklı düşünmeye başladım çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya aynen öyle çok şükür sağlıklı ve dünyalar tatlısı bir oğluşum var teyzesi ellerinden öper. Onunla herseye pozitif bakmaya başladım. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip eder inşallah. Ben çok istedim çok dua ettim geçte olsa zamanı o zamanmış çok şükür geldi.
Eki Görüntüle 2597102 Dünyamı, düşüncelerimi, hayatımı değiştiren küçük adamım işte bu.
Kuzum benim inşallah az kaldı sizlerinde kucağı o minicik mucizelerle dolacak hasret bitecek.kalbin öyle güzel ki ağlattın beni gece gece... allah hayırlı vakitte bu yazdıklarını sana yeniden nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Dün o halde bi girdim herkeste bir korku bir endişe aynı bende yaşadığım ve o anları doya doya yaşayamadığım için yazmak istedim.nasıl güzel kalbin var Rabbim dilerim ki tez zaman tekrar nasip edero kadar çok hakediyorsunuzki gece gece gözlerimden yaş geldi ❤
Aminn inşallah canım sağol.Canım benim rabbim önce yavruna uzun sağlıklı güzel ömürler versin sonra hayırlı olduğu vakitte ona cok güzel bir kardeş versinDualarımız seninle kalbim öyle güzel ki her şerde vardır bir hayır unutma canım rabbim en kısa sürede doldursun kucağını insallah ☺
Amin canım inşallah. Ee işe yaradımı bari yazdıklarım? Endişeleri korkuları bir kenara atıp karnının üstüne ellerini koyup gözlerini kapatıp mucizem benimle dedinmi? Çok az kaldı o minnacık tekmelerini hissetmeye ozaman hersey değişecek bak gör :)çok geçmiş olsun.
Canmmmm ne güzel yürekli bir arkadassin.diline sağlık .anneliği Sabri o kadar güzel anlatmışsın ki. O acının içinde bize destek olmuşsun.morel vermişsin.insallh seninde güzel haberlerini bekliyoruz.tekrRdan anne olursun.
Aminnnnnn cümlemizin evlatlarını.Maşallah rabbim bagislasin
Amin canım inşallah. Sende endişeliydin dün. Birazcıkta olsa bir faydam dokunmuştur inşallah. Siz bebişlerin gazını çıkarırken ben izlicem sizi :))maşallah kuzuya maşallah
güzel kalbin güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz canımm Allahım inşallah tez zamanda bu yakışıklıya bir kardeş nasip eder
evet endişem oluyor kuzum birden içime geliveriyor sonra savuşturuyorum tekrar geliyorAmin canım inşallah. Sende endişeliydin dün. Birazcıkta olsa bir faydam dokunmuştur inşallah. Siz bebişlerin gazını çıkarırken ben izlicem sizi :))
Annesi onun minnacık kalbi atıyor bidahaki gittiğinde kocaman olacak tatlı tatlı hareketler yapacak. Belkide parmağı agzında amannn anne senin bu endişelerini hiççç anlamıyorum der gibi hareketler yapacak:) Mucizenin sana ihtiyacı var o yüzden kötü düşünmek yok. Hem inan bana birsey yolunda gitmedimi ilk baştan belli olurdu inan bana. Güçlü ol elin karnında ilk tekmeleri bekle. Aklına kötü birşey geldiğinde bebişinle konuş elini karnına koy sadece onu düşün hersey çok güzel olacak.anlıyorum seni canım bende de o var, sanki bir daha ki gittiğimde kalbini duyamayacağım bir şey oldu gibi his geliyor devamlı.. Ama sabredip randevu günüme kadar gitmemeye çalışacağım çünkü ilerde hep 20-30 gün göremediğim olacak kendimi alıştırmam lazım
inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun sendenAnnesi onun minnacık kalbi atıyor bidahaki gittiğinde kocaman olacak tatlı tatlı hareketler yapacak. Belkide parmağı agzında amannn anne senin bu endişelerini hiççç anlamıyorum der gibi hareketler yapacak:) Mucizenin sana ihtiyacı var o yüzden kötü düşünmek yok. Hem inan bana birsey yolunda gitmedimi ilk baştan belli olurdu inan bana. Güçlü ol elin karnında ilk tekmeleri bekle. Aklına kötü birşey geldiğinde bebişinle konuş elini karnına koy sadece onu düşün hersey çok güzel olacak.
Ne kadar duygulu yazmışsın öyle gözlerim dolduselam kızlar ben bugün kürtaj oldum 10+5 günlüktü. Biliyorum ne desemde korkacaksınız ama yazmak istedim. 18 aylık bir oğlum var uzun tedaviler vs sonrası hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hep stres hep bir panik yasadım ya kaybedersem diye. Eyvak kasık agrısı, midem bulanmıyor düşecekmi? Kalbi atıyormu acaba minnacık bir kıpraşımını hissedebilmek için saatlerce elim karnımda çok bekledim. Doğumda kucagıma verdiklerinde bile gercekten doğdumu saglıklımı. Sonrasında ay gazı çıkmadı sorunmu var ay kustu doktora koş derken oğluşumu çok şükür büyüttüm bi şekilde koca minik adam oldu bi sarılışına bi anne deyişine eriyip bitiyorum okadar güzel birşeyki keşke hiç o stresleri yaşamasaydım doya doya hamileliğimin tekmelerin tadını çıkarsaydım diyorum. Uzun oldu biraz. Diyeceğim o ki yakında tekmeler gelecek hemde öyle böyle değil:) sizden ricam riskli dönemi atlattınız kalp atışlarını duydunuz o artık içinizde hareket ediyor herseyi hissediyor bol bol konuşun anın tadını çıkarın çünkü acayip güzel mucizeler bebişler. Hem bir sorun olsaydı ilk baştan belli olurdu benimki gibi. Mucizelerinizin size ihtiyacı var hiçbirseyi kafaya takmayın büyüyen göbüşlerin derdine düşün o kilolar nasıl verilecek:). Kurban olduğum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kısmetleri varsa bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar siz ne yaparsanız yapın. Uzun oldu biraz ama içinizden kötü düşünceleri atın. Sizi takip etmeye devam edeceğim ve bu yazdıklarınıza bigün gaz çıkarmaya çalışırken bebeğin kakasıyla uğraşırken hatırlatırım :) Güzeldi sizleri tanımak.
Sendende canım. Benimki uyandı hemen anne gel diyor. Bil bakalım ne için:) bu koca oğlan hala emiyor teyzesi :)) ay benim oğlum 12. Haftada doktora gittiğimizde bizi çok şaşırtmıştı ayak parmagı agzında bacaklar yukarda :)) doktorla ne gülmüştük erkek milleti değilmi diye cinsiyetini hemen öğrendik. Hiçç dünya umrunda değil tavırları falan çok tatlıydı:)inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun senden
Sağol canım benim. Valla öyle artık duyuyorlar hissediyorlar o yüzden ayagınızı denk atın valla tekmeler başlayacak karın şişecek gecenizi gündüzünüz o minnak tekmelerle renklenecek videolar çekme telaşı çok güzel :)Ne kadar duygulu yazmışsın öyle gözlerim doldubaştan sona kadar haklısın her dediğinde. Bu dönemi güzel şekilde geçirmek lazım. Sürekli endişe, korku bebeğe de zarar veriyor. Hele ki şu an artık bizi duyabiliyorlar. Ayrıca burdaki bütün hamileler olarak sana dua ediyoruz. İnşallah Rabbim en yakın zamanda kucağını doldurur. Bunu aşırı içten bir şekilde diliyorum. İyi ki tanıdık seni
Günaydınn. Bugün her günden dahada güzel olsun inşallah.Bu arada günaydınlar kızlar
Çok duygusal bir yazı olmuş. Gözler doldu. Kendi adıma teşekkür ederimi iyi temennileriniz için.selam kızlar ben bugün kürtaj oldum 10+5 günlüktü. Biliyorum ne desemde korkacaksınız ama yazmak istedim. 18 aylık bir oğlum var uzun tedaviler vs sonrası hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hep stres hep bir panik yasadım ya kaybedersem diye. Eyvak kasık agrısı, midem bulanmıyor düşecekmi? Kalbi atıyormu acaba minnacık bir kıpraşımını hissedebilmek için saatlerce elim karnımda çok bekledim. Doğumda kucagıma verdiklerinde bile gercekten doğdumu saglıklımı. Sonrasında ay gazı çıkmadı sorunmu var ay kustu doktora koş derken oğluşumu çok şükür büyüttüm bi şekilde koca minik adam oldu bi sarılışına bi anne deyişine eriyip bitiyorum okadar güzel birşeyki keşke hiç o stresleri yaşamasaydım doya doya hamileliğimin tekmelerin tadını çıkarsaydım diyorum. Uzun oldu biraz. Diyeceğim o ki yakında tekmeler gelecek hemde öyle böyle değil:) sizden ricam riskli dönemi atlattınız kalp atışlarını duydunuz o artık içinizde hareket ediyor herseyi hissediyor bol bol konuşun anın tadını çıkarın çünkü acayip güzel mucizeler bebişler. Hem bir sorun olsaydı ilk baştan belli olurdu benimki gibi. Mucizelerinizin size ihtiyacı var hiçbirseyi kafaya takmayın büyüyen göbüşlerin derdine düşün o kilolar nasıl verilecek:). Kurban olduğum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kısmetleri varsa bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar siz ne yaparsanız yapın. Uzun oldu biraz ama içinizden kötü düşünceleri atın. Sizi takip etmeye devam edeceğim ve bu yazdıklarınıza bigün gaz çıkarmaya çalışırken bebeğin kakasıyla uğraşırken hatırlatırım :) Güzeldi sizleri tanımak.
anlıyorum seni canım bende de o var, sanki bir daha ki gittiğimde kalbini duyamayacağım bir şey oldu gibi his geliyor devamlı.. Ama sabredip randevu günüme kadar gitmemeye çalışacağım çünkü ilerde hep 20-30 gün göremediğim olacak kendimi alıştırmam lazım
Doğru diyorsun canım. O yüzden ben de o günleri düşündükçe stres yerine huzur kaplıyorSağol canım benim. Valla öyle artık duyuyorlar hissediyorlar o yüzden ayagınızı denk atın valla tekmeler başlayacak karın şişecek gecenizi gündüzünüz o minnak tekmelerle renklenecek videolar çekme telaşı çok güzel :)
İnşallah canımGünaydınn. Bugün her günden dahada güzel olsun inşallah.
Sana da günaydınlar canım inşallahGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gün olması dileğiyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?