2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah rabbim bagislasin

maşallah kuzuya maşallah
güzel kalbin güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz canımm Allahım inşallah tez zamanda bu yakışıklıya bir kardeş nasip eder

nasıl güzel kalbin var Rabbim dilerim ki tez zaman tekrar nasip eder o kadar çok hakediyorsunuzki gece gece gözlerimden yaş geldi ❤
Amin canım inşallah. Dün o halde bi girdim herkeste bir korku bir endişe aynı bende yaşadığım ve o anları doya doya yaşayamadığım için yazmak istedim.

Aminn inşallah canım sağol.

Amin canım inşallah. Ee işe yaradımı bari yazdıklarım? Endişeleri korkuları bir kenara atıp karnının üstüne ellerini koyup gözlerini kapatıp mucizem benimle dedinmi? Çok az kaldı o minnacık tekmelerini hissetmeye ozaman hersey değişecek bak gör :)

maşallah kuzuya maşallah
güzel kalbin güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz canımm Allahım inşallah tez zamanda bu yakışıklıya bir kardeş nasip eder
Amin canım inşallah. Sende endişeliydin dün. Birazcıkta olsa bir faydam dokunmuştur inşallah. Siz bebişlerin gazını çıkarırken ben izlicem sizi :))

Amin canım inşallah. Sende endişeliydin dün. Birazcıkta olsa bir faydam dokunmuştur inşallah. Siz bebişlerin gazını çıkarırken ben izlicem sizi :))
evet endişem oluyor kuzum birden içime geliveriyor sonra savuşturuyorum tekrar geliyor
Rabbim inşallah buradaki tüm arkadaşlarımızın sağlıkla bebeklerini dünyaya getirmelerini nasip eder, sana da en kısa zamanda 2. bir bebiş nasip eder inşallah kuzum

Annesi onun minnacık kalbi atıyor bidahaki gittiğinde kocaman olacak tatlı tatlı hareketler yapacak. Belkide parmağı agzında amannn anne senin bu endişelerini hiççç anlamıyorum der gibi hareketler yapacak:) Mucizenin sana ihtiyacı var o yüzden kötü düşünmek yok. Hem inan bana birsey yolunda gitmedimi ilk baştan belli olurdu inan bana. Güçlü ol elin karnında ilk tekmeleri bekle. Aklına kötü birşey geldiğinde bebişinle konuş elini karnına koy sadece onu düşün hersey çok güzel olacak.

inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun senden

Ne kadar duygulu yazmışsın öyle gözlerim doldu baştan sona kadar haklısın her dediğinde. Bu dönemi güzel şekilde geçirmek lazım. Sürekli endişe, korku bebeğe de zarar veriyor. Hele ki şu an artık bizi duyabiliyorlar. Ayrıca burdaki bütün hamileler olarak sana dua ediyoruz. İnşallah Rabbim en yakın zamanda kucağını doldurur. Bunu aşırı içten bir şekilde diliyorum. İyi ki tanıdık seni

inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun senden
Sendende canım. Benimki uyandı hemen anne gel diyor. Bil bakalım ne için:) bu koca oğlan hala emiyor teyzesi :)) ay benim oğlum 12. Haftada doktora gittiğimizde bizi çok şaşırtmıştı ayak parmagı agzında bacaklar yukarda :)) doktorla ne gülmüştük erkek milleti değilmi diye cinsiyetini hemen öğrendik. Hiçç dünya umrunda değil tavırları falan çok tatlıydı:)

Sağol canım benim. Valla öyle artık duyuyorlar hissediyorlar o yüzden ayagınızı denk atın valla tekmeler başlayacak karın şişecek gecenizi gündüzünüz o minnak tekmelerle renklenecek videolar çekme telaşı çok güzel :)

Çok duygusal bir yazı olmuş. Gözler doldu. Kendi adıma teşekkür ederimi iyi temennileriniz için. Umarım bir gün yeniden o haberi alır sağlıcakla bir hamilelik geçirir yavrunuzu dünyaya getirsiniz.

Ben ikili tarama mi yaptırdım sadece 11 martta tekrar sonuç ve ulturason için gideceğim. O zaman inşallah 13 14 haftalık olacağımm ilk gebeliği. Ve hiç beklemeden oldu o yüzden o kadar hevesliyim. Ve korku içindeyim ki

Doğru diyorsun canım. O yüzden ben de o günleri düşündükçe stres yerine huzur kaplıyor
Günaydınn. Bugün her günden dahada güzel olsun inşallah.
İnşallah canım
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gün olması dileğiyle :)))
Sana da günaydınlar canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…