2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim 13+3 te erkek gibi görünüyo dedi doktor ama net bişey demedi. Direk söylerdi öyle olsaydi dimi doktor
Yüzde söylemedimi canım? Benim oğlum 12 haftalıktı bacakları açıktı hersey ortada net görünüyordu dr direk yüzde 80 erkek dedi öylede kaldı oğlum oldu.

Kızlar etsiz çiğ köfte yeniyor mu acaba sorun olurmu. İçine et bulyon koyuyorlarmış ya.
Cok sık yememek kaydı ile caninin istediklerini ye canim bisey olmaz cig kofteyi alirken porsiyonluk al lavas al evde yesilligini vs guzelce yika icine koy dürüm yap ye

Yok canim yüzde söylemedi zaten uyandiramadim bebeğimi bağdaş kurmuş uyuyodu
Yerim onun bağdaşını:) kız bebekler daha geç belli oluyor valla benim oğlum 12 haftalıkken ayaklarını tutmuş başına götürmüş ayak parmaklarını emiyordu hersey ortadaydı :))

Kızlar çok fazla şehit vermişiz içim acıdı boğazım düğüm düğüm oldu Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailelerinde sabırlar versin çok zor
bende şimdi gördüm yayın yasağı var sanırım hiç bir sosyal medya açılmıyor. Mekanları cennet olsun Allah sabır versin ailelerine

bende şimdi gördüm yayın yasağı var sanırım hiç bir sosyal medya açılmıyor. Mekanları cennet olsun Allah sabır versin ailelerine
Aynen hiç bişey açılmıyor bende elika hamilelik programı var orda okudum asker eşleri falan 100 sen fazla şehit var demişler yaralılarda cokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…