2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen hiç bişey açılmıyor bende elika hamilelik programı var orda okudum asker eşleri falan 100 sen fazla şehit var demişler yaralılarda cokmus
bilgi kargasasi olmasin diye sanirim kısıtlama resmi kurumlar 29 diyor Allahım sen yardım et onlara

merhaba, 29 yaşındayım. İlk hamileliğim. İstanbulda yaşıyorum. 60 kilo ile hamile kaldım. Bebeğin cinsiyeti henüz belli değil. 2li test 11 hafta 3 günlükken yapıldı, kıza benziyo ama tam emin olamıyorum dedi doktorum. Tahmini doğum tarihim 11.09.2020. Umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.

Yerim onun bağdaşını:) kız bebekler daha geç belli oluyor valla benim oğlum 12 haftalıkken ayaklarını tutmuş başına götürmüş ayak parmaklarını emiyordu hersey ortadaydı :))
Anne karnında minicikken bile cok tatlilar Allahima şükürler olsun bu duyguyu bana yaşattığı için. Ilk olucak o kadar heyecanliyim ki bi o kadar da mutluyum

NE YAZİKKİ vitamin yüzünden bende yaşıyorum. su içsemde şifa bulamadım. Allahtan glifor içiyorum da o bağırsaklarımı yumuşatıyor
Kızlar ben kırmızı pancar turşusu yaptım hamilelikte faydaları saymakla bitmiyor en onemliside barsakları cok iyi çalıştırıyor mutlaka tavsıye ederim .

Bu arada kartal devlet hastanesınde duyumuma göre koronavirüs tanısı kesin almış bi hasta varmış bence herkes onlemlerini almaya başlamalı .

Bu arada kartal devlet hastanesınde duyumuma göre koronavirüs tanısı kesin almış bi hasta varmış bence herkes onlemlerini almaya başlamalı .
Bence duyumlara göre bişiler yazıp kimseye panik yaptırmayalım hepimiz hamileyiz sonuçta ve tedirgin oluyoruz öyle bir vaka olsa mutlaka açıklama yapılırdı diye düşünüyorum biz önlemimizi alalım ve resmî açıklamalara bakalım derim canım

decavit çok kabızlık yapıyor bunu çok söyleyen var değiştirebilirsiniz vitamini çok çeşit var
Dr takdiri diye sorgulamadım hiç. 1 defa acı yaşadım sonrasında glifor sayesinde bağırsaklarım yumuşadıkça kendime geldim. ama artarsa sıkıntım dr değiştirmesini derim. tşk

canım bu gne kadar cok duyum aldım ama paylaşmamıştım bu duyumu bi dr akrabamdan aldım panik yapmamalı zaten kimse ama onlem almak gerekir bakanlık bu tür haberleri paylaşmıyor malesef.

Hoş buldum ❤ su ben de çok fazla içiyorum ama ise yaramıyor malesef. Kabızlık yüzünden çok hızlı kilo aldım bir de
Doktoruna bu konuyla ilgili bi danış bakalım canım. Elbet bir çözümü vardır. Yoksa hamilelikte kabızlık çekilmez oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…