2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tünaydın hatunlar ülke olarak hepimizin başı sağ olsun zor günler geçiriyoruz Rabbim yardımcımız olsun hiç keyfim yok moralim çok bozuk bugün 2 Li teste gideceğim bakalım sonuç ne çıkacak
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah zor zamanlar.Iyi haberlerle gel inşallah canım

Biz ciktik doktordan teyzeleri ense kalinligi iyi dedi haftaya kan sonucu cikarmis 3 gun ilerde cikti bebegim.. cinsiyet ogtenemedik goremedim dedi doktor hakkimizda hayırlısı..
MaşAllah miniğe sağlıklı olsun da cinsiyeti sonra öğrenirsin canım. İyi olmasına sevindim tahmini doğum tarihimiz de 1 gün ara varmış. Ben de haftaya gideceğim inşallah.

Biz ciktik doktordan teyzeleri ense kalinligi iyi dedi haftaya kan sonucu cikarmis 3 gun ilerde cikti bebegim.. cinsiyet ogtenemedik goremedim dedi doktor hakkimizda hayırlısı..
maşallah miniğe maşallah
kuzum genital nub teorisine göre sanki kız gibi geldi bebeğin
ama istersen bir konu var oraya paylaş Ikra meyra yorumluyor

zaman geçmiyor gibi bizde martın 3ü devlete 6 sinda kendi doktoruma özele gidicez çok merak ediyorum minigimi 3. olmasına rağmen hep aynı o duygu

Kızlar zaman bi türlü geçmek bilmedi 6 mart bi gelse de ikili taramamı olsam bebeğimi görsem valla ne kadar büyümüştür kim bilir o kadar merak ediyorum ki
ben de yarın gideceğim nasipse kontrole ama içim içime sığmıyor.

kızlar ben sağ ya da sol tarafıma cenin pozisyonunda yatarsam seğirme gibi sanki hareket hissediyorum bebeğimin olduğu yerde. gaz sorunum yok zaten hareket de bağırsakta değil bebeğimin olduğu yerde. acaba hareketlerini hissediyor olabilir miyim

Benim de bir haftadır midem çok kötü. Huzursuz üşütmüşüm gibi. Bu zamana kadar bu kadar kötü değildi. Bu hafta çok arttı. Ağzımın tadı apacı. İçtiğim antibiyotik mi yapıyorum bilmiyorum. Günlerim dua etmekle geciyor bebeğime bişey olmasın diye. Yaştan dolayı taramalardan çok korkuyordum şimdi bir de kullandığım ilaçların sıkıntısı bastı içime. Kafamın içi zonkluyor. Sürekli yatasım var.

Masallah cnm Çok tatlı gözüküyo sağlıklı olsunda bi kaç hafta sonra öğrenirsin cinsiyeti insallah

Bi kac gundur o kadar iyiydim ki yemek yiyebildim cok fazla igrenme olmadan..ama bu sabah mide bulantisiyla uyandim ve hala devam ediyo..O ağızdaki acılık bendede var dilin kenar taraflarında hiçbirşeyin tadı yok ve hersey acı..geçecek diye bekliyorum..
Allahin izni ile hersey temiz çıkıcaktır..
O yüzden ben yaptirmicam testleri..
takıntılı biriyim ve doguma kadar bu stresle yaşamam mümkün değil

Ben de öyleuim. Mutlaka stres yapar kafama takarım. Testleri yaptırmayı düşünüyorum. Eğer sorun çıkarsan en azından fetal dna denilen testi yaptırırım diyorum. Çünkü o daha kesin sonuç veriyormuş. Bir arkadaşın ense kalınlığı vs normal çıktı ama 2 li taramada alınan kan değerlerinde sıkıntı vardı. O fetal dna yaptırdı. Onda sorun olmadığını öğrendi. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin.

MaşAllah miniğe sağlıklı olsun da cinsiyeti sonra öğrenirsin canım. İyi olmasına sevindim tahmini doğum tarihimiz de 1 gün ara varmış. Ben de haftaya gideceğim inşallah.
evet tarihlerimiz hemen hemen aynı :) su gibi geçsin bu hafta sen de miniğini gör hemen annesi
maşallah miniğe maşallah
kuzum genital nub teorisine göre sanki kız gibi geldi bebeğin
ama istersen bir konu var oraya paylaş Ikra meyra yorumluyor
sağol canımm evet orda paylaştım bile bana da kız gibi geldi valla senin de az kalmış sabret kocaman olmuştur şimdi minnağın annesi :)
Masallah cnm Çok tatlı gözüküyo sağlıklı olsunda bi kaç hafta sonra öğrenirsin cinsiyeti insallah
inşallah canım çok sağol hepimizin bebişleri sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler inşallah

evett nub paralel duruyor çıkık ve dik değil kız gibi maşallah
inşallah kuzum 6 martta gittiğimde 12+6 da olacağız bizde

Merhabalar Arkadaşlar, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım. 21 Aralık Sat günüm. 10 haftalık hamileyim Daha önce kayıplarım olduğu için şimdilik gebelik takvimi eklemek istemedim. O yüzden duâ’larınıza tabiyim. İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler ve şükür sevinçlerimizi burdan paylaşırız.

Sizlere sormak istediğim, ilk üç aylık dönemde ciğer yenebilir mi? hamileliğimin en başından beri canımın istediği tek şey ciğer her ne kadar böyle şeylere inanmasam da söylenenleri kulak ardı edemiyorum. Çevremdekiler hamile kadın ciğer yedikten sonra bir yerini kaşırsa bebeğin orasında ciğer lekesi olur diyorlar söyleyenlere soruyorum, ne kadar süre kaşımamam gerekir 1 saatsa dayanabilirim eskilerin bir bildiği vardır sen yeme diyorlar, onlar yeme dedikçe daha çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…