2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kuzummm maşallah size İyi olmanıza çok sevindim darısı bizim başımıza

İnşallah canım haber et
maşallah canım hareketlerini görmek gerçekten çok farklı bir duyguymuş ben hatta dedim nasıl hissetmiyorum bu kadar hareketi diye içimden
Gözün aydınnn çok sevindim güzel haberlerine ve bu güzel fotoğrafa maşallah miniğe
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Maşallah canım her şey yolunda olsun da önemli olan o ☺
Çok şükür canım insan hareketlerini görünce bi tuhaf oluyor yakın zamanda hissedeceğiz benden önce gidiyorsun gelecek ay bende 6nisanda gideceğim hızlı geçnesini ümit ediyorum
Maşallah kuzuma annesi
Günaydın canım bence kiz sağlıkla gelsin
.en heyecanli bekleyiş bu olsa gerek
Gözünüz aydın
Kuzummm maşallah size ❤❤İyi olmanıza çok sevindim darısı bizim başımıza ❤

çok teşekkür ederim kızlar inanın son 10 gün sebepsiz kaygılarla geçti o yüzden çok şükür çok şükür gerçekten o kadar hareketliydi ki maşallah Hüngür hüngür ağlattı beni minnoş Darısı hepinize olsun inşallah sağlıkla görürüz her gittiğimizde

Maşallah canım, gözün aydın; darısı başımıza inşallah 3 hafta oldu görmeyeli ben de 14 şubatta gitmiştim randevum 13 mart sabırsız bekleyiş devam ediyor

Oyyy maşallah kuzum cok şükür
Benim randevum da 2de kalbim kut kut

Aynı durumdayım canım. Cinsiyetimiz bu gün belli oldu 10 gun sonra teyit edicez bizde minik bi parti duzenlicez. Ama 10 gün.nasil geçecek çok heyecanlı bir durum. Yerimde duramıyorum ❤ sadece annem biliyor şu an cinsiyeti

Kuzum siz 1 hafta öndesiniz belli olmuştur bende 16 martta gideceğim işte gösterir belki diye bizde de annem öğrenecek, şöyle balon ve tüyler aldım, öğrendikten sonra beklememek için iki rengi de aldım tüyde öğrendiğimiz gün ufak bir şeyler düzenleyeceğim

Ayyy rabbim gonlumuzdekini nasip etsin inşallah bende birazdan çıkıcam. 10 gün var beğenemezsem internetten sipariş vereyim dedim. ya çok.cabuk gelsin zaman inşallah. Bu aşklar beklerlesin bizi ❤❤❤ sen internetten mi sipariş verdin kuzum ?

Evet kuzum balonlar çok pahalıydı birtane satıcı bu en büyük boy balonlardan biri, 3 lüsünü 30 tl ye satıyordu çok uygundu diğerlerine göre, dedim biri bende biri eşimde durur iki balon patlatırız tüyleri de hem mavi hem pemb aldım onlarda 10 ar liraydı 50 tl tuttu toplamda, ben büyük bi parti gibi bişey yapmıycam kuZum sadece eşim ben arkada azıcık müzikle birlikte videoya alarak o anki sevincimizi ve şaşkınlığımızın hatıra olarak kalması için aldım bunlarıda, çok güzel oluyor izlediğim videoların hepsi çok güzeldi almasam çok içimde kalırdı

Kuzum.ben masa hazırlamayı düşünüyorum uniden arkadaşlarım falan gelicekler çokta masraflı olsun istemiyorum işin açığı hatırası bize kalsın yeter önemli olan birlikte olmak zaten. Bi heralde ekstra renkli balon falan alırım. ❤ büyük ihtimal aynı gün kesinleşir cinsiyetlerimiz

Kuzum toplu masa olarak set satanlar vardı, çok uyguna bende bakarım senin için istersen valla en güzeli ya hatıra kalsın bize inşallah

Kuzum toplu masa olarak set satanlar vardı, çok uyguna bende bakarım senin için istersen valla en güzeli ya hatıra kalsın bize inşallah
Bakarsan çok sevinirim canım birazdan çıkıp bebek parti eşyaları satan bi toptan ci var oraya gidicem . Inşallah ordan uygun bulurum balon büyük boy internette 40 tl çok fazla Sen uyguna.bulmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…