2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar merhaba. Akşamları ayaklarında yanma olan var mı? Benim sanki ateş yanıyor ayaklarımın altında ve uyuyamıyorum
Gebeliğin ilk haftalarında ben de öyleydim. Gece yatarken ayakların altına krem sürdüm hep. Ferahlatıyordu biraz. Şimdi geçti ama.

Günaydın kızlar instada geziniyordum gereksiz insta fenomen çiftleri oluyo ya keşfette o çıktı karşıma bir erik yiyordu adam nasıl kötü oldum nerdeyse ağlıycaktım pislikler adama spam attım sinirden

Gunaydin herkese bir haftayi daha bitirdik cok sukur bizim yarin kontrolumuz var bakalim bebekler iki mi yoksa tek mi devam ediyor ogrenecegiz.
Size sorum ayni adet olacakmis gibi hissediyorum bugunki agrilari tam da 2.adet donemimi gecirdim adet olamadigimiz icin olabilir mi acaba yasayan var mi?

Günaydın kızlar hiçbir sıkıntı yok çok şükür Çikolata yedim kıpır kıpırdı videoya aldık çok güzeldi Ben cinsiyet için minik bir organizasyon yapacağımda o yüzden net değilse söylemeyin dedim 3 nisanda randevum o zamana kesin belli olur dedi

Eklentiler

• 1F0BDB4B-90DC-4D8C-82C3-66812714BA5D.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 71
maşallah canım hareketlerini görmek gerçekten çok farklı bir duyguymuş ben hatta dedim nasıl hissetmiyorum bu kadar hareketi diye içimden

Gözün aydınnn çok sevindim güzel haberlerine ve bu güzel fotoğrafa maşallah miniğe

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Maşallah canım her şey yolunda olsun da önemli olan o

Çok şükür canım insan hareketlerini görünce bi tuhaf oluyor yakın zamanda hissedeceğiz benden önce gidiyorsun gelecek ay bende 6nisanda gideceğim hızlı geçnesini ümit ediyorum

sağlıklı olsunlar da :) ama benim içime de erkek diye doğmuştu :) içinize ne doğuyor sizin
Sağlıklı olsunlar yeter:) benim çok bulantım oldu bunda etraf hep kız olur bulantı çoksa dedi kendimi kıza çok hazırladım, eşim bu da erkek olacak bence dedi. Doktor da bir önceki kontrolde kesin erkek diyemem orası çok kalabalık kordonu orda dedi, bu çarşamba kontrol var bakalım öğrenicez inşallah. İçime bir şey doğamadı maalesef

İnşallah kontrolde her şey beklenen gibi olur, benim de adet dönemine denk gelen zamanlarda kaşık ağrım oluyor, ilk bebekte de olurdu, normalmiş

Maşallah kuzuma annesi

Günaydın canım bence kiz sağlıkla gelsin

.en heyecanli bekleyiş bu olsa gerek
Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…