- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.418
- 548
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.341
Ya yemin ederim canımın en çok çektiği iki şey yapmayın bana bunu
Ben canı çekenler temin etsin diye adres verdim, kötü bir niyetim yoktu. Ben de 3 haftadır hasretle bekliyorum sonuçta niçin hassas davranmayayım ki?Aynen katılıyorum kızlar lütfen biraz daha hassas olun hepimiz hamileyiz ister istemez canımız çekiyor
Bilmiyorum canım onu sormadım ben 3 haftadır erik diye sayıkladığım için. Yarın senin için sordurtayım eşimeÇağla’da var mıymış acaba orda
Kuzum haklisin bizi yanlış anlama lutfen mesela istanbuldayım dedin ben adiyamandayim nerden bulabilirim hani çağla diyen arkadaş içinde diyorum hiç aklımda değilken bugün canım deli gibi çağla çekiyor ☹Ben canı çekenler temin etsin diye adres verdim, kötü bir niyetim yoktu. Ben de 3 haftadır hasretle bekliyorum sonuçta niçin hassas davranmayayım ki?
Canım benim canım çok çekiyordu ben de istanbuldayım çok teşekür ederim adres için yok ben bişe demedim bunu söylemene sadece Çağla’da yazılmış ya her ikisini de canım çok çekiyor yazmışımBen canı çekenler temin etsin diye adres verdim, kötü bir niyetim yoktu. Ben de 3 haftadır hasretle bekliyorum sonuçta niçin hassas davranmayayım ki?
Dediğim gibi amacım sadece yardımcı olmaktı. İnşallah sen de en kısa zamanda bulursun. :/ 3 haftadır ağzımın suları akıyordu. Ne kadar zor olduğunu biliyorum.Kuzum haklisin bizi yanlış anlama lutfen mesela istanbuldayım dedin ben adiyamandayim nerden bulabilirim hani çağla diyen arkadaş içinde diyorum hiç aklımda değilken bugün canım deli gibi çağla çekiyor ☹
Rica ederim. Çağlayı da sordurtayım varsa yazarım inşallah.Canım benim canım çok çekiyordu ben de istanbuldayım çok teşekür ederim adres için yok ben bişe demedim bunu söylemene sadece Çağla’da yazılmış ya her ikisini de canım çok çekiyor yazmışım
Valla çok sevinirim bende öyle yaklaşık 3 haftadır titriyorum dün ağladım resmenBilmiyorum canım onu sormadım ben 3 haftadır erik diye sayıkladığım için. Yarın senin için sordurtayım eşime
Seni öyle iyi anlıyorum kiallaha şükür bu haftasonu doktoruma görüneceğim. çok heyecanlıyım bebeğim iyi mi değil mi çok merak ediyorum. haftaya da 2li taramam var onun için ayrı heyecanlanıyorum zaten.
o kadar değiştim ki karakter olarak kendime inanamıyorum. başıma gelen her olayı güçlü bir şekilde karşılardım, mantıklıydım, sanki yıkılmaz bir kale gibiydim. kolay kolay ağlamazdım. nazlı biri asla değildim. çok ama çok ama çok güçlüydüm.
şimdiyse tüm bunların tam tersiyim. çabucak ağlıyorum. bazen ortada bir sebep yokken. güç içinde sık sık keşke eşim yanımda olsa ya da şimdi arasa, ya da annem burda olsaydı falan diye düşünürken buluyorum kendimi. çok sakar biriyimdir, sürekli bir yerlerimi kırardım önceden ama şak diye ayağa kalkar iyiyim ya hehehehe derdim. şimdi belim ufacık sızlasa eyvah çocuğa bişey oldu hastaneye mi gitsek modundayım.
velhasıl belki de hormonlardan ama evlâdımı tıpkı sizler gibi bir an önce kucağıma almak istiyorum. içimdeyken nasıl olduğunu bilmiyorum ama doğarsa en azından gözümün önünde olacak, nasıl olduğunu bileceğim
gece gece duygusala bağladım, kusura bakmayın. içimi dökmek istedim sanırım
aynen öyle hem merak hem korku. hayatımda hiç böyle hissetmemiştim. çok tedirgin geçireceğim sanırım hamileliğimiSeni öyle iyi anlıyorum kiçoğumuz bu şekildeyiz bende pazartesi gideceğim doktora hem çok merak ediyorum hem kötü bişey derse diye de aşırı korkuyorum Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım
Canım saçmala lütfen neden canını sıkıyorsun !!!! Ben bişe demedim ki iyi misin sadece benimde canımın çektiği iki şey yazmışım pembiş hayallerde dikat edelim yazdı bu tür şeylerde hepimiz hamileyiz canımız çekebiliyor yazdı nerden gidiyorsun ayrıca isteyen herkes buraya yazabiliyor sana kötü niyetin oldu diyen biri yok meleğin için canını sıkma ben bi art niyetle yazmadım sadece benimde canım çekiyor dedim başka bişe yok nerden nereye geldi konuValla çok sevinirim bende öyle yaklaşık 3 haftadır titriyorum dün ağladım resmenyazdık diye canı çekenler olmuş ama kaç haftadır ben ne yaşıyorum insanların canı çeksin diye yazmıyorum o kadar kötü niyetli olamam ama burda Herşeyin Bilgi paylaşımı yapılıyor daha neler neler yazıldı ama birbirimize yardım için varız dimi ? Öyle değilse gideyim yani kimseye karşı kötü bi niyetim yoktu!!!
Pembis Hayaller A AdasMeyra kusura bakmayın ben ağlama krizlerine girerken sizin de canınız çeksin diye kötü niyetle yazmadım birilerinin yardımını istediğim için ve burası da Bilgi paylaşımı yapılan bir yer olduğu için sordum...
Digerleri doğru cikti erkek cinsiyetPeki doktorunuz ne dedi cinsiyet için Çin takvimi gen tr mi doğru diğerleri mi merak ettim
Ben en başından beri öyleyim hep kötü bişey mi oldu olacak mı doktor kötü bişey diyecek hep böyle gittim randevularaaynen öyle hem merak hem korku. hayatımda hiç böyle hissetmemiştim. çok tedirgin geçireceğim sanırım hamileliğimi
O korkular hic gecmicek gibi geliyo bana..allaha şükür bu haftasonu doktoruma görüneceğim. çok heyecanlıyım bebeğim iyi mi değil mi çok merak ediyorum. haftaya da 2li taramam var onun için ayrı heyecanlanıyorum zaten.
o kadar değiştim ki karakter olarak kendime inanamıyorum. başıma gelen her olayı güçlü bir şekilde karşılardım, mantıklıydım, sanki yıkılmaz bir kale gibiydim. kolay kolay ağlamazdım. nazlı biri asla değildim. çok ama çok ama çok güçlüydüm.
şimdiyse tüm bunların tam tersiyim. çabucak ağlıyorum. bazen ortada bir sebep yokken. güç içinde sık sık keşke eşim yanımda olsa ya da şimdi arasa, ya da annem burda olsaydı falan diye düşünürken buluyorum kendimi. çok sakar biriyimdir, sürekli bir yerlerimi kırardım önceden ama şak diye ayağa kalkar iyiyim ya hehehehe derdim. şimdi belim ufacık sızlasa eyvah çocuğa bişey oldu hastaneye mi gitsek modundayım.
velhasıl belki de hormonlardan ama evlâdımı tıpkı sizler gibi bir an önce kucağıma almak istiyorum. içimdeyken nasıl olduğunu bilmiyorum ama doğarsa en azından gözümün önünde olacak, nasıl olduğunu bileceğim
gece gece duygusala bağladım, kusura bakmayın. içimi dökmek istedim sanırım
Canım merak ettim de o belirtiler neler oluyor ilk kez duyuyorum ? Cinsiyet belirtilerini ?Bu arada cinsiyet tahminlerine baktığımda bütün kız bebek belirtilerini yaşıyorum. Sizler ne hissediyorsunuz?
Kaç haftalık doğum yapmistiniz ilk yavrunuzuKızlar bende doktordan geldim evimize bir Prenses daha geliyordoktorum kemik yapısı ve orasının eğiminin kız yönünde olduğunu söyledi
Bebeğim 2gün ileride gidiyormuş ense kalınlığı normal burun alın da sıkıntı yok dedi ben ikili test yaptırmıyacağım onun için ekstra inceledi ayaklarıyla adeta koşuyordu
İlk kızım erken doğduğu için progestana devam edecek işim doğuma kadar vajinal olarak kullandığım için zorlanıyorum
Ferrum ve innate diye iki ilaç da doğuma kadar içecekmişim
Yani çok şükür herşey yolunda çok şükür sağlık hepimiz kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?