2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende kullanıyorum cnm..doguma kadar kullanilcakmis..içimiz dışımız ilaç olucak boyle giderse

Maşallah minişe cinsiyet bellimiydi senin kuzum

Oh masallah ne guzel
Benimkine çikolata fazla geldi heralde uyuyodu

maşallah canım

MaşAllah miniğe ne güzel kareler normalde bu kıpırtıları hissetsek sürekli panik yapardık bir şey mi oldu diye. Ne ilginç

41 kere maşallah Rabbim nazarlardan korusunbana erkek gibi geldi

41 kere maşallah Rabbim nazarlardan korusunbana erkek gibi geldi
Amin canım sağolasın Cinsiyet bişey demedi ama ben o kadar önemsemiyorum valla benim için her gittiğimde Sağlıklı olduğunu duyayım yeter çünkü sürekli tedirginim maalesef

MaşAllah miniğe ne güzel kareler normalde bu kıpırtıları hissetsek sürekli panik yapardık bir şey mi oldu diye. Ne ilginç
Bazen keşke hissetsem de iyi olduğunu anlasam diyorum valla 14 şubattan beri gitmiyordum normalde randevum 9martta ama tedirginlikten bir hal oldum valla

Merhaba. Araniza yeni katildim. Azerbaycandanim. Inshallah saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.Bir sorum var. 31 yasindaki hanimlar bebekleriniz cinsiyeti ne. Bende 31 yasindayim Aralik ayinda gebe kaldim. Hala ogrenemedim.
Aralık 'ta hamile kaldim bende beklemedeyim.

Ama beni gece boyu uyutmadı ve o kadar ağladım bisey mi oldu diye korktum
Canım benim korkma 2 gündür aynı ağrı bendede var sanki orada biseyler kesiliyor gibi değişik bi ağrı dr bu gün her sey normal dedi. Icini ferah tut ağrın.geldikce dinlen ve bolca su içmeye çalış.

Canım benim korkma 2 gündür aynı ağrı bendede var sanki orada biseyler kesiliyor gibi değişik bi ağrı dr bu gün her sey normal dedi. Icini ferah tut ağrın.geldikce dinlen ve bolca su içmeye çalış.
Tamam kuzu acile gitmeyeyim o zman daha o zararlı ışınları almasın bebeğim çünkü gideli daha 1 hafta olmadi

Tamam kuzu acile gitmeyeyim o zman daha o zararlı ışınları almasın bebeğim çünkü gideli daha 1 hafta olmadi
Kuzum ağrını takip et ama sürekli aklın orda olmasın yan yatmaya özen göster. Sürekli dinlen geçiyor ama agrin artarsa ihmal etme. Tabi panik yapmamak cok onemli. Bi kere ağrı yüzünden eşimi gece bi yarı hastaneye götürttum hastaneye gelir gelmez ağrımda geçti. o yüzden sakin ol .

Bugün gece ki kadar agrimadi hala var ama tatlı bir ağrı o yüzden gitmemek konusunda kararsız kaldım yerleri genişliyor sonuçta ağrı olacak

Bugün gece ki kadar agrimadi hala var ama tatlı bir ağrı o yüzden gitmemek konusunda kararsız kaldım yerleri genişliyor sonuçta ağrı olacak
Kesinlikle canım.bak şu an öyle fena bi agrım var ama ayakta çok kaldım. Artık çözmeye başladım.temizlik yaptığım zamanda böyle bi agrım oluyor. Alisicaz herşeye kuzum eskisi gibi hareket etmeye çalışıyoruz. Unutuyoruz bazen

Aynen mesela ben geceleri hala yüz üstü yatıyorum çünkü uykuya öyle dalabiliyorum ancak öyle alışmışım bazen çok öyle kalırsam da agrım oluyor nasıl bırakıcam bu alışkanlığı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…