2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gobekler büyüyüp donemediğimizde sanırım bende yan yatarak uyuyorum gece bi kalkıyorum yüz ustuyum. Nasıl vazgeçicem bilmiyorum

Tamam kuzu acile gitmeyeyim o zman daha o zararlı ışınları almasın bebeğim çünkü gideli daha 1 hafta olmadi
Ahh cnm benim üzülme ağlama
Artık bebeklerimizde biz ne hissedersek onu hissediyo..
Bide artik büyüdükleri icin rahimde genişlediği için ağrılarımız oluyo kasikta..
Allahin izni ile sıkıntı yoktur canm2

B BUSR4 gözün aydın canım ya ben okadar çikolata visne suyu içtim banamisin demedi yüz üstü yatıyordu bacaklarını bile kipirdatmadi çok uğraştık cinsiyet görmek için zar zor tahmin aldık haftaya tekrar gidicem bende ama tabi ben kesin biliyorum artık kız olduğunu o yüzden balonum hazırdı pembe konfeti ayarladım aile icinde büyük oğluma patlattirdim çok güzel bir anı oldu bizim için bu da bizim minnoş prenses

Eklentiler

• inCollage_20200306_135033708.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah evt resmen ben kızım diyor

Merhaba. Araniza yeni katildim. Azerbaycandanim. Inshallah saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.Bir sorum var. 31 yasindaki hanimlar bebekleriniz cinsiyeti ne. Bende 31 yasindayim Aralik ayinda gebe kaldim. Hala ogrenemedim.
Bende 31 yaşındayım aralık ayında hamile kaldım ama cinsiyeti henüz öğrenemedim

Çok güzel olmuştur eminim kuzumm ya

Kızlar 2. Çocuğu olanlar şöyle bir şeyde yapabilir, mesela eşinizle sizin gözleriniz bağlı ilk çocuğunuz elini boyaya batırıyor, sizin eşinizle üstünüzde beyaz kıyafet var, eğer cinsiyet kızsa pembe boyaya erkekse mavi boyaya batırıp gelip sizin üzerinize el izini koyuyor gözlerinizii açıp görüyorsunuz buda çok güzel çok duygusal oluyor deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…