2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bir bende mi acaba diyorum en ufak heyecan stres gülme yürümede bende öyle oluyorum rahatlamaya başlayınca ter döküyorum nefesimde kalp ritmimde normale dönüyor sonra
Kizlar benim kalbim çok hizli atiyor kalbimin sesini dinliyorum hergun artik sizinde öylemi

Ya ben de haftaya şehir Hastanesi'nden randevu alacağım hiç memnun değilim inan ki... Keçiören canım

Ya ben de haftaya şehir Hastanesi'nden randevu alacağım hiç memnun değilim inan ki... Keçiören canım
Gerçekten çok kötü canım bende biliyorum ben şuan 13. Haftamdayım canım ben Hüseyin levent hocaya gidiyorum 14. Haftaya kadar o bakıyor ikili testimi falanda o yaptı güzel bir doktor yani ben memnun kaldım bide necati hocayı öneriyorlar ama inan randevusu bile yok çok dolu

Ayyyy canım çok teşekkür ederim ben de ondan randevu alayım hemen eğer bulabilirsem çünkü gerçekten sıkıldım bu hastanenin ilgisizliğinden ama iş yerime yakın diye bı sure idare ettim işte

Multivitamindeki d vitamini yeterli miktarda değilmiş canım.O yüzden ayrıca doktorundan iste bence.Benim doktorum çok önem veriyor d vitaminine.Özellikle onun takibini yapıyor.Hamilelikte önemli demekki
Ben vinalac kullanıyorum doktoruma demirim düşük diynce sidefer verdi bide balık yağı kullanıyorum bide d vitamini içersem benim iştah arşa çıkar herhalde

Canım dün eşimde sipariş etti dondurulmuş varmış tadı berbatttı seninde mi yendiğin döndürülmüştü?
Yok canım tazeydi güzeldi gerçekten yeni toplanmıştı adama sormuş zaten özellikle. Sebzemeyvedünyası diye bir yermiş eşim gidip almış özellikle bakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…