2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhabalar kızlar 12+4 olan miniğimle selamlar o kadar vişne suyu falan içtim ama bana mısın demedi o kadar kıpırdamadı ki komedi oldu. Öksür dedi doktor. O sıra azıcık kıpırdadı yatıyordu ölçümleri gayet iyi dedi doktor. Kan verdim 10 güne çıkacak o da. Ama telefonla irtibat halinde olacağız. 1 ay sonra gel dedi. Şükür sağlıklı olmasına çok sevindim cinsiyet hakkında yorumda bulunamadı. Diğer gelişinde öğrenirsiniz dedi

Bunlarda ultrason resimlerimiz. Poz vermediği için renkli ultrosonu diğer gidişimiz de alacağız artık

Eklentiler

• IMG_20200307_172145.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200307_172127.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200307_172116.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 41
Bunlarda ultrason resimlerimiz. Poz vermediği için renkli ultrosonu diğer gidişimiz de alacağız artık
Hayırlı olsun kuzum gözün aydın cinsiyet sonrada öğrenilir boşver sağlıklı olduğunu görmen yeterli hele ki bu kadar büyüdüğünü görmek gerçekten çok güzel bişey

Hayırlı olsun kuzum gözün aydın cinsiyet sonrada öğrenilir boşver sağlıklı olduğunu görmen yeterli hele ki bu kadar büyüdüğünü görmek gerçekten çok güzel bişey
B
Birazda erkeği anımsatır gibi oldu ama hayırlısı tabiki
Kesinlikle öyle canım. Sağlıklı olsun da cinsiyet fark etmez. Nasıl olsa ilk çocuğumuz eşim video falan çekti. Çok güzel görülüyor ya hareketleri. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu sağlıklı bir şekilde inşallah

Yaa çok sevindim erkek diyordunuz sanırım ben kız tahmin etmiştim saglıkla gelsin prenses ankete dönüş yaptıgınız için teşekkurler

O da biraz karanlık ama kıza benziyor dedi. Çin takvimi erkek diyor. Hayırlısı inş. Haftaya bugün randevum var bakalım doktor ne diyecek
Dr söylemese usg paylaşın emin değilim yazmıştım 12 yada 13 hafta usgler paylaşın dr tahmin etsede bana yazmayın tekrar tahmin edeyim usg uygunsa

Son düzenleme:
Maşallah miniğe sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah

Kızlar bana da tahmin yapar mısınız
Dr söylemese usg paylaşın emin değilim yazmıştım 12 yada 13 hafta usgler paylaşın dr tahmin etsede bana yazmayın tekrar tahmin edeyim usg uygunsa
Rica etsem bana da bir yorum 2.bebeğim

Eklentiler

• 20200307_140403.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…