2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kesin erkek öğrenince yazarmisin
Ay canım benim tabii ki yazarım bakalım 16 Martta gideceğim o zaman söyler inşaallah doktorum
15 haftadasın daha söylemedimi doktor canım. Aynı sayılırız seninle çünkü. Erkege benziyor sanki
Yok bacım söylemedi karın yağlarından çok zor görüyorum net seçemiyorum cinsiyetini dedi ama içime kız doğuyor dedi doktorum bakalım kontrolde söyler inşaallah
Maaşallah. Kız mı acaba. Öyle gecti içimden bugün kaç haftalıksın. Seninle aynıydık merak ettim. Benim 3 gün önden gidiyor. Bugün tam 12+0 oldum.
İlk hamile olduğumdan beri erkek hissediyorum ama böyle gözükmeyince kız galiba dedim hayırlısı tabii sat a göre 14+1 oldum doktoruma göre 4 gün geriden geliyor kuzum hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da kuzum benim

Canım merak ettim de o belirtiler neler oluyor ilk kez duyuyorum ? Cinsiyet belirtilerini ?
Aslına bakarsan hepsi hurafe ama insan inanmak istiyor tabi sabahları mide bulantısı ve aşırı halsizlik, ayaklarımın yanması, bebeğin sola yerleşmesi, yüzümde hiç sivilce yokken şimdi milyonlarca olması, sürekli meyve ve ekşi türü şeyler canımın çekmesi, bir de annem yüzük falı baktı dönmüyor ileri geri sallanıyorsa kızmış son olarak ta çok fazla bel ağrısı daha vardı da aklıma gelenler bunlar. Oğlumda çok daha farklıydı belirtiler

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım hoşgeldin
Hoş bulduk çok teşekkür ederim amin inşallah
Ne çok cinsiyet öğrenen varmış öyle ya şok oldum görünce
Ben de çok çok merak ediyorum artık ama gitsem de söylemezse diye korkuyorum
Ya da ihtimal söyler sonra yanlışmış der falan üzülürüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…