2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar dün gece uyumadan önce dedim ki mide bulantısı hapını bu gece almayım bakalım geçmiş midir bulantılarım, ayy hala geçmemiş kızlar tüm gün kötüydüm valla zehir oldu pazar günüm, 1 lokma yiyemedim yine. Ben hapı içmeye devam edeceğim bir daha da denemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum

Kuzum aynı şeyi bende cuma günü yaptım cumartesi günüm mahvoldu valla bende içmeye devam

Geçmiş olsın kuzu ya akşam üstleri benim mide bulantım çoğalıyor uyuyana kadar sürüyor ama atlatıyorum bişekilde ve üç defa kustum şimdiye kadar Allah göstermesin birdaha hemen atlatırız inşşalah az kaldı kızlar üç ay bitince rahatlarız

Bu hatayi ben persembe gecesi yaptim ilaci icmeyi unuttum sonraki 2 gunum zehir oldu ilaci ictim ama 2 gune ancak toparlandim . Haftamiz da artik ilerledi ne zaman bulantılarımız gececek bilmiyorum artik

Ben de hala alıyorum ne zaman bitecek diye merakla bekliyorum

Kuzum aynı şeyi bende cuma günü yaptım cumartesi günüm mahvoldu valla bende içmeye devam
Bu hatayi ben persembe gecesi yaptim ilaci icmeyi unuttum sonraki 2 gunum zehir oldu ilaci ictim ama 2 gune ancak toparlandim . Haftamiz da artik ilerledi ne zaman bulantılarımız gececek bilmiyorum artik
Ben de hala alıyorum ne zaman bitecek diye merakla bekliyorum

valla kızlar içmeye devam o zaman yalnız olmadığıma sevindim insan bi denemek istiyor Ama hayırlısı bakalım en azından çaresi var bu ilacı bulandan Allah razı olsun

Bende erkek hissediyorum başından bu yana ama..son kontrolde bacak arası düzdü galiba kiz..olsun ilk bebeğim olucak rabbim saglik sihat versin

valla kızlar içmeye devam o zaman yalnız olmadığıma sevindim insan bi denemek istiyor Ama hayırlısı bakalım en azından çaresi var bu ilacı bulandan Allah razı olsun
Benim çok şükür bayagi azaldı 2 gündür kusmadım mutluyum o yuzden..
Ama yemek kokuları burnuma koku falan geldiği zaman hafif bulantı oluyo sadece..
O kadari da olsun artik

Sağlıklı olsunlar yeter ki ❤ ilk çocuğum erkek onda belirtiler farklıydı o yüzden bu sefer kız gibi geliyor bana
sabah hiç mide bulantım olmuyor çok şükür sadece çok acıkıyorum hemen yemek yemeye gidiyorum yüzümde bir ton sivilce çakmaya başladı Ya bence bünyeden bünyeye değişiyor hamilelik bazı kişilerim sabah bulantısı oluyor benim ki gece oluyor ayy hakımızda hayırlısı olsun ne diyelim

ben de dün ve bugün almadım bulantı ilacını. iyi idare ediyorum gibi. bulantım yine devam ediyor ama ilaç aldığım zamanla bir farkı yok sanki. koku hassasiyetim hâlâ var. 3. ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla

Benim çok şükür bayagi azaldı 2 gündür kusmadım mutluyum o yuzden..
Ama yemek kokuları burnuma koku falan geldiği zaman hafif bulantı oluyo sadece..
O kadari da olsun artik
Kuzucum sen ilaç almadan atlatıyosun sanırım benimki biraz ağır maalesef içmezsem gün boyu ağzıma bir şey alamıyorum su içsem bile anında çıkarıyorum
B BUSR4 kuzu bende dün içmedim bi deneyim kendimi dedim amaa mahvoldum gün gece ilk defa iki tablet aldım yeterki geçsin diye ama nafile sabah güne kusarak başladım
Off deme kuzum ya çok kötü olmuş benim yarın geçmesini umut ediyorum işe gideceğim mahvolurum yoksa, 2 tablet alcam geceden
B BUSR4 canım listeye baktımda adımı göremedim ekler misin die hatırlatayım dedim tekrardan ilk çoçuğum 23 yaşındayım tahmini doğum 19 Eylül
Ekran görüntüsü aldım kuzumm ekleyeceğim bilgisayara geçer geçmez

Tamam kuzu

Ben önce elimde olan lapitak ayak kreminden sürdüm. Az vardı zaten sonra klasik el kremlerinden. Nivea falan. Sadece ayaklarım nemlenince serinlik hissi ve rahatlama oluyordu.
Canım sen nasıl oldun daha iyi misin kanamalar ne durumda durdu mu

Aynı hatayı geçen hafta yapmıştım bir daha da bırakmayı denemedim ama 2 gün sonra bitiyor yarın tekrar yazdıracağım inşallah doktor bir şey demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…