2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı hatayı geçen hafta yapmıştım bir daha da bırakmayı denemedim ama 2 gün sonra bitiyor yarın tekrar yazdıracağım inşallah doktor bir şey demez
Yazdır kuzum sanmıyorum ne diyecek ki mecbur alıyoruz keşke geçse de almasak valla bizde isteriz

Oyy maşallahhh kocaman olmuş gözün aydın canım. Bak boşuna stes yaptın. Bundan sonra her anının tadını çıkar bu aralar tekmeleri hissetmeye başlayacaksınız artık. Çok tatlılar yaa maşallah.

Bebişin için artık üzülmek herseyi kafaya takmak yok. Karnın artık şişmeye başlayacak hareketlerini hissetmeye başlayacaksın. Bebişine sar kollarını her anın tadını çıkar kuzum.

Bencede henüz gitme canım bende tam 12. Haftada gittim ikili test için bişey söylemediler şimdi gittiğimde 14 15 haftalarda olucam inşAllah öğrenirim o zaman

Bebişin için artık üzülmek herseyi kafaya takmak yok. Karnın artık şişmeye başlayacak hareketlerini hissetmeye başlayacaksın. Bebişine sar kollarını her anın tadını çıkar kuzum.

ah inşallah kuzum benimm inşallah

Şu mideme en iyi gelen şey ev yapımı yoğurt
Her akşam yemeden rahatlayamiyorum.
Sizin gebelikte en çok tükettiğiniz besinler neler hanımlar?

Aynı hatayı geçen hafta yapmıştım bir daha da bırakmayı denemedim ama 2 gün sonra bitiyor yarın tekrar yazdıracağım inşallah doktor bir şey demez
Ahh kuzum prilam kullaniyorum ben de hafta ici is yerinde cok kötü oluyorum diye kullanmaya basladim hafta sonu icmiyim dedim evdeyim zaten o kadar kötü oldu. Ki deli gibi bulantim var suan mecburen ben de icicem tekrar

Canım sen nasıl oldun daha iyi misin kanamalar ne durumda durdu mu
Kanamam olmadı bir daha ama gün içinde rahim aşağı iniyor biraz yatınca toparlanıyor. Bu dönem böyle gececek galiba. Mümkün olduğunca yatıp dinlenmem gerekecek. 2li testim var cumartesi günü. Doktoru değiştirip daha eski bir doktora başlamayı düşünüyorum. Eski doktorlar rahim sarkması durumuyla daha çok karşılaşmışlardır diye düşünüyorum. Doktor değiştirmek de zor geliyor ama umarım doğru bir karar vermiş olurum.

Hoş geldin aramıza
Tabiki hoşgeldin aramiza
Bencede henüz gitme canım bende tam 12. Haftada gittim ikili test için bişey söylemediler şimdi gittiğimde 14 15 haftalarda olucam inşAllah öğrenirim o zaman
Ben de öyle düşünüyorum birşey söylerse boş umutlanmayayım diye
Aramıza hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…