2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydınlar kızlar
2 gündür burun kanaması yaşıyorum. Bu durumu hâlâ yaşayan var mı acaba. Dün uyurken bile kanadına ya
kuzum o bir süre daha devam edebilir bir hamilelik programında okumuştum bende hiç olmadı ama olabilirmiş her an

Bende var kuzum kuruluktan kaynaklı oluyor odanın nem oranını arttırabilirsen yatarken biraz rahatlıyorsun
Öyle yapayım en iyisi canım. Urfada yaşıyorum bu aralar havalar çok sıcak olunca sürekli kanamaya başladı.
Arkadaşlar merhaba haftaya doktor randevum var 14+3 olacağım cinsiyet öğrenir miyim sizce ❣
İnşallah öğrenirsin ya.
Günaydın benim de sabahları kan oluyor burnum da
Demek ki normal bi durum
kuzum o bir süre daha devam edebilir bir hamilelik programında okumuştum bende hiç olmadı ama olabilirmiş her an
Normal o zaman canım. Gündüz neyse de gece 3 de 4 de yataktan kalkmak da zor geliyor

Yanlış anlama ama bir evin tuvaleti her gün çamaşır suyu dökecek kadar nasıl kirlenebilir ki? Çamaşır suyundan yayılan klor vb maddeler hamilelik haricinde de son derece zararlı. Astım, koah, kanser pek çok hastalığa sebep oluyor. Sirke, karbonat ve tuzun temizleyemeyeceği kir, dezenfekte edemeyeceği mikrop yok.Ben evime asla çamaşır suyu, kireç çözücü, tuz ruhu gibi maddeler sokmuyorum. Bazen temizliğe gelen bayan ısrarla istiyor, ona bile zararını anlatıyorum, ikna olmaz da yine de isterse ben evi terkediyorum, o iyice durulayıp, havalandırıyor, ondan sonra eve giriyorum. Bebek doğduktan sonra bunları asla eve sokmayacağım.

Günaydınlar kızlar
2 gündür burun kanaması yaşıyorum. Bu durumu hâlâ yaşayan var mı acaba. Dün uyurken bile kanadına ya
Hala yaşayan var mı derken? Benim de neredeyse 1,5 aydır ara ara burun kanamam var, ben sadece bende var sanıyordum. Hamileliğe özgü bir şey mi bu? Sizin ne kadar süre önce başladı, ne kadar sürdü?

Tünaydın kızlar biz bugün kızımla uykuya kalmışız hemencik kahvaltımızı yapıyoruz
Sizde ne var ne yok kelebekler nasil
Ben her sabah 7 de kalktığım için erken yapıyorum kahvaltıyı. Bi de hamile iken düzenli olsun diye her öğünü atlamayım istiyorum ama kahvaltı sonrası uyuyorum genelde
günaydın kızlarrrr saat 3te randevum var cinsiyeti kesinlestirecegiz inşallah değişmez çünkü kızım diye sevmeye alıştım baya
Çok merak ediyorum ne dicek bu sefer acaba. İnşallah değişmez bize de haber et merak ederiz

Hala yaşayan var mı derken? Benim de neredeyse 1,5 aydır ara ara burun kanamam var, ben sadece bende var sanıyordum. Hamileliğe özgü bir şey mi bu? Sizin ne kadar süre önce başladı, ne kadar sürdü?
Daha önceden de oluyordu. Sadece bu ara yoktu. İki gündür kanıyor yine. Öyle az falan da değil. Yataktan falan kalkıyorum direkt. Hamilelikte normal olduğunu duymuştum ama ne zamana kadar acaba böyle oluyor onu bilmiyorum. O yüzden hâlâ devam eden var mı merak ettim. Ama normal bir durum galiba bu

Her gece okusan mı annesi, rüya falan mı görüyor acaba. Sağlık sorunu olsa Allah korusun gündüzleri de huzursuzlanır.

Mutlaka tansiyonunu takip etmelisin, çok önemli... Tansiyona bağlı değilse korkma. Ama tansiyonunun yüksekse oda burun kanaması yapabilir ve hamilelikte hipertansiyon iyi olmaz. Takip et canım.

Tansiyonunun yüksek değilse normal kızlar. Gebeliğe bağlı yükselen östrojen hormonu burun damarlarının şişiriyor ve kanama olabiliyor.

Mutlaka tansiyonunu takip etmelisin, çok önemli... Tansiyona bağlı değilse korkma. Ama tansiyonunun yüksekse oda burun kanaması yapabilir ve hamilelikte hipertansiyon iyi olmaz. Takip et canım.
Benim bi tansiyon aleti almam şart oldu. Tansiyondan olduğunu sanmıyorum ama yine de bulundurayım iyi olur. Sağ olasın canım

Her gece okusan mı annesi, rüya falan mı görüyor acaba. Sağlık sorunu olsa Allah korusun gündüzleri de huzursuzlanır.
Okuyorum canım, sağlık problemi yok gibi, gündüzleri iyi çünkü, sorun psikolojik galiba, rüya görüyor olabilir, gündüz yaşadıklarının etkisiyle.

gerçekten en iyisini yapıyorsun tebrik ederim keşke ben de başarabilsem bunu

Benim de 4 mart. Ama geçmez vakitler. Sürekli hemen haftasonu gelse diyorum yakınlaşsın randevu diye
Tarihlerimiz birbirine çok yakın sen cinsiyet öğrendin mi eğer 4 martta öğrenirsen ben de 8 Mart’ta öğrenirim inşallah diye düşündüm bir an
Ayy deli olduk grupça cinsiyet cinsiyet diye diye herkesin belli olsaydı da kurtulsaydık başka meselelere yönelseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…