2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydınlar kızlar
2 gündür burun kanaması yaşıyorum. Bu durumu hâlâ yaşayan var mı acaba. Dün uyurken bile kanadına ya

Bende hissediyorum pıt pıt birşeyler oluyor seğirme gibi değişik bir duygu eminim bağırsak hareketi olmadığına
Ne güzel erkenden hissetmeye başlamışsınız, ben ilkinde 20. Hafta gibi ancak hissetmiştim, şimdi16+2 yim hala tok yok, kilom falan da yok ama demekki bebeğin yerleşimi, plasenta durumu fln etkiliyor, o pıt pıtlar tekmeye dönüşünce çok daha güzel olacak tadını çıkarın

Bendeki hareket gibi değil, kendisini bir yere toplayıp öne çıkarıyor. Sırt üstü yatınca karnımın altında sezeryan kesisi yapılan yerde sertlik ve çıkıntı oluyor, bariz şekilde elle hissediliyor

Mantıklı canım beyaz sırke dok onunla yıka :)cok zararlı

Kızlar günaydın ben sürekli iştahsızım ve bu sabah tartılırken gördüm ki hamileliğin başladığı kilodan da zayıflamışım bebek etkilenir mi sizce, ne yapmalıyım
ben de zayıfladım. Doktorlar bebek etkilenmez diyor Ama bizim kendi sağlığımız etkilenebilirmiş. Özellikle kalsiyum içeren gıdaları kemik erimesine karşın tüketin diyorlar. Ayran, süt içip, peynir yedinse merak etme. Ben peynirden başka birşey yiyemedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…