2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok sevindim sorun çıkmamasına. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

ben de hissediyorum ara ara. özellikle cenin pozisyonunda yatarken seğirmeye benzer sert hareketler hissediyorum bebeğimin olduğu yerde

Arkadaşlar Korona virüsüne karşı aldığım iki önlemi paylaşmak isterim ben çalışmıyorum Evdeyim ama eşim işten eve gelince iyice yıkasın diye bir de ben dışardan dönünce kullanmamız için activex sıvı sabun Ve ıslak mendilini aldım sizler de alın bence en iyisi o
Bir de sirkeli suyla evin tozunu alacağım artık vileda suyuna da dökerim bu da fayda eder mi bilmem ama

bir de hamileyiz diye çamaşır suyu çok sık yapamıyorum çok üzgünüm

Normalde Her gün wc yi çamaşır suyuyla yıkardım ama şimdi annem çok kızıyor bebek yiyeceğini de oksijenini de plasenta yoluyla senden alıyor diyor
Ona bu kokuyu bu ağır kimyasalı bu kadar erken yaşatmaya hakkın yok falan diyor diye sık sık yapamıyorum

sirke normalde de çok iyi bence. ben de evi sildiğim suya sirke koyuyorum. tozlanmayı da geciktiriyor.

Ben artık bebegin varlığını hissetmeye başladım kızlar. Bence tam zamanları ama hareket olarak değil seyirme, uyuşma, elektriklenme hissi gibi.
Bende 2 gundur biseyler oluyor gibi ama konduramiyorum erken diye bi kac gun daha gozlemleyecegim kendimi

Bunca senedir yaşıyorum bağırsak hareketi ile bebeğin varlığını ayırt ederim diye düşünüyorum, üstelik ikinci gebelikse
Zaten bebek hareketi demiyorum bebegin varlığı çok başka bir his. Gaz olayı ise bambaşka. Uyuşma seyirme gibi bisey. O yüzden hareket değil ama bu tarz belirtiler normal diye biliyorum bu haftalarda.

ben ilk oğlumu 13. Haftamda hem cinsiyetini ogrenmistim hem ilk hareketini hissetmiştim hissettiğimden çok emindim kesin sizinde bebektir emin olabilirsin tebrik ederim

Evi sileceginiz su sıcak olsun. Içine de bir miktar beyaz sirke koyun. Sıcakta mikroplar yaşamaz ve daha etkili bir dezenfekte yöntemi olur.

Gözünüz aydın

İlk gebeliğinz mi.2.lerde erken hissedilirms

MaşAllah bir sorun çıkmamasını sevindim Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

Kızlar günaydın ben sürekli iştahsızım ve bu sabah tartılırken gördüm ki hamileliğin başladığı kilodan da zayıflamışım bebek etkilenir mi sizce, ne yapmalıyım
kuzum ben toplamda 6-7 kilo verdim ve bebek gayet sağlıklı 4. aya kadar onlar bizim kanımızdan besleniyormuş yediklerimiz içtiklerimiz tamamen ona gitmiyormuş henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…