2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy sağ olun tamam. Çok pişman oldum yaptığım harekete ama yapcak bir şey yok. Diğerleri yaptığım yanlıştan ders alsın.

kızlar ikili tarama sonucumuz güzel çıktı doktor sorun yok dedi amuda kalkmış ters duruyordu ve herşey meydandaydı hiç utanması yok cinsiyetten kesin eminiz artık erkek yani
Hay maşallah delikanlıya sonuç güzel çıkmış cinsiyette kesinleşmiş ne güzel. Darısı başımıza
bende almadım valla çok net erkek dedi ama almadım daha, cinsiyet değişenleri okuyunca tedbirli olayım dedim
Cinsiyete yönelik yine alamam ben zati biraz daha zaman geçsin bi daha ki kontrolde alabilirsin canım

K Sizden de guzel haberler bekliyoruz insallah yavas yavas kesinlesiyor herkesinki

Güzdüzleri göbeğin böyle ama geceleri balon gibi şişiyor. O yüzden gece çekmiyorum hiç kendimi 81 kilo olunca da korkuyorum fazla kilo almayım diye
Ben de kilo almadim daha ama karnim biraz belirgin ama sabahları daha sönük oluyor aksamlari foto cekiyorum biraz belirgin dursun diye günlüğe koymak için

Ben de kilo almadim daha ama karnim biraz belirgin ama sabahları daha sönük oluyor aksamlari foto cekiyorum biraz belirgin dursun diye günlüğe koymak için
Doğru günlüğe koymak için yapıyorum ben de tam hamile göbeği olsa daha güzel olacak. Böyle kilo mı hamile göbeği mi belli değil

Kızlar biraz önce ilk bebeğin kıyafetlerini çıkardım ne var ne yok bakayım, eksikleri alayım diye ama hep sarı lekeler var, zıbınlar, tulumlar lekelenmiş hep 1,5 yılda nasıl çıkar ki, yoksa benim kız ben abiminkileri giymem bana yeni alın mı diyor şimdiden

valla test için devlet hastanesine gidicem makina ve doktor ne kadar iyi inan hiçbir fikrim yok

Aynen canım ben de durdum zaten artık çünkü cinsiyet lazım renk lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…