2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende öyle düşünüyorum bir sonraki randevum 4 nisan da bakalım o zaman ne diyecek zaten bebek odasınıda iki cinsiyete uygun şekilde alacağım öyle çok mavili çok pembeli şeyleri sevmem beyaz sakin huzurlu bir oda olsun istiyorum inşallah hayalimdekini yaptığımda çok güzel olacak

Slm kızlar 2-3 gün giremedim dolmuş forum bebişlerin iyi haberlerini almak çok mutlu etti beni cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun biz 2’li test yerine fetal DNA testini yaptırdık sonuçları bekliyorum 10 gün sürüyormuş kesin cinsiyette öğreneceğiz randevum ay sonunda ama çok özledim bebişimi

Pazartesi için randevu alacağım inşaallah cinsiyeti de öğreniriz bakalım doktorum göremedim dedi göbek yağlarından ben nasıl hissediyorum pıtpıtları o zaman yağ çoksa hiç kilo almadım kiloda vermedim aynen devam dedi doktorum herşeyin hayırlısı özledim valla kuzucuğumu

geldik geldik kesin kız dedi bu sefer mağaza mağaza dolaştık eşimle cicilere baktık çok güzeller alacağım günü sabirsiźlikla bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200312_163546_com.android.vending.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200312_174152_tr.com.happydigital.happyphotos.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200312_174142_tr.com.happydigital.happyphotos.webp
    49 KB · Görüntüleme: 32
Kesinlikle katılıyorum tek renge yönelik almayı sevmiyorum ben de. Tek çocuk için değil de ileriye yönelik alırım hep
Buraya atarız birbirimize ne güzel olur

Ayy kendime denmiş kadar sevindim ya ne güzel maşallah ne ciciler alınır artık prensese
ay inşallah o günleri de görürüz 20 haftadan sonra başlarım heralde almaya zaten bi kıyafet alışverişim var araba beşik yeni daha

geldik geldik kesin kız dedi bu sefer mağaza mağaza dolaştık eşimle cicilere baktık çok güzeller alacağım günü sabirsiźlikla bekliyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah çok çok sevindim darısı benim başıma inşaallah

Merhba 2li test yerine bunu yapmak tercih meselesi mi nasıl oluyor

Benim 2li testim de cumartesi günü. İnşallah güzel gecer. Yaş 35i gectiği için bir tedirginlik var maalesef. Buarada gögüslerimde renkli olan kısım acaip kaşınıyor. Sizde de var mı kaşıntı. Kaşımamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum.

Bu haftaya kadar bende düzdüm max 1kilo almışımdır ama bildiğin artık sabahları bile belli oluyor

Hıc mı yemıyorsun canım nasıl beslenıyorsun mesela paylasırmısın?

Benim yeme içme düzenim zaten tuhaftı, kabul ediyorum açıkçası. Çok yemem günde 2 öğün olmasına dikkat eder ve az yerim kahvaltı yapmam mesela okulda öğle yemeği ve akşam evde bir şeyler atıştırma tarzında. Ama ben bu şekilde mutluydum sindirim problemlerim vardı ve bu şekilde rahattım ama gebeliği öğrendikten sonra beslenme tarzımın haklı olarak değişmesi lazım ama alışmışım değiştiremiyorum, öte yandan sürekli bulantım var uyanınca başlıyor geceye kadar devam. E böyle olunca ne yapacağımı şaşırdım olmayan iştahım hepten kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…