2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Aa benim de geçen hafta göğsümün her yeri acayip kaşınıyodu bu hafta göbeğim başladı

Kızlar az önce farkettim de, göğsümü sıktığımda şeffaf sulu bir sıvı akmaya başladı. Yaşayan var mı?
Canım öncelikle korkma benim ilk hamileliğim de de bunda da yaşadığım bir durum yalnız dokunma oynama sakın sıkma nemlı pamuk ile nazikce temizleyebilirsin

Evet onu biliyorum yoğurt ve peynir yiyorum Allahtan, ama mesela tavuktan nefret ettim Allah affetsin minnakım sevmeyecek herhalde

Ben artık bebegin varlığını hissetmeye başladım kızlar. Bence tam zamanları ama hareket olarak değil seyirme, uyuşma, elektriklenme hissi gibi.
Ayy neguzel bende hissedemedim daha. 3.gebeligim erken hissetmem lazım ama tık yok. Merakla bekliyorum bende

Cinsiyeti öğrenen hamisler bebek sağ tarafinizdami sol damı yani doktor nereden bakıyor benimki hep sağ tarafimdan bakıyor bebek sağda yani sağ olunca erkek diyolar doğrumu acaba

. Bu arada erkek bebeklerde erken hissediliyor die biliyorum

Kızlar Ben en son 2 martta gittim bi dahakine ne zman gideyim doktor bi tarih vermedi ama iyice cinsiyet belli olsun sonra gideyim diyorum şuan 12+2yiz

Cinsiyeti öğrenen hamisler bebek sağ tarafinizdami sol damı yani doktor nereden bakıyor benimki hep sağ tarafimdan bakıyor bebek sağda yani sağ olunca erkek diyolar doğrumu acaba
Bana sola daha yakın bakıyor canım erkek dedi

Kızlar Ben en son 2 martta gittim bi dahakine ne zman gideyim doktor bi tarih vermedi ama iyice cinsiyet belli olsun sonra gideyim diyorum şuan 12+2yiz

Canım benim doktorum sonraki kontrolü 18.haftada yapıyorum dedi ben de o zamanı bekliyorum ayda 1 oluyor yani

Kızlar çatlak için ne düşünüyorsunuz ben nihayet 3e indirdim seçenekleri badem yağı kakao yağı ve phytolastil arasında kaldım yorumlarınız nedir

Yıkayınca geçiyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…