2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
iştahım bir açıldı pir açıldı ki sormayın. sürekli bir şeyler yemek istiyorum. çok yemeyeyim diye öyle dikkat ediyorum ki çıldırıcam
Bir haftada iki kilo aldım canım. Çok da yemiyorum ya da yiyorum bilemiyorum:)) ama bnm de açıldı. Zaten bulantm filan da olmamıştı. Güya karbonhidrat almıyorum,protein ağırlıklı besleniyorum. Bu hafta dikkat edeceğim biraz. Kısa hedefler koymayı düşünüyorum:) bir haftayı atlatayım sonra diğer haftaya konsantre olurum diyorum. Bu haftalar kritik bir de vermesi var bunun

Merhaba guzel anneler.dun kontrolümüz vardi 19 haftalık olduk.bebegimin kalbinde parlaklık varmis down sendromu bebeklerde olabiliyormuş.destekleyen baska bir bulgu yok dedi doktor.ikili ve dörtlü testlerim sorunsuz.yinede isterseniz nifty testini yaptirabilirmisiniz dedi.bu durumla karşılaşan oldumu

Canım benm de akşamları oluyor, sabah uyandığımda yumuşacık bir beden küçülmüş. Acaba neden olur, yediklerim dokunuyor heralde diye düşünüyorum. Sabah olmadı da ilginç sebebini öğrenirsen haber verir misin

Aranızda mide yanması yaşayan var mı bu aralar çok oluyor hatta boğazıma gıcık yapıyor bile diyebilirim ne yapılabilir acaba
Benm de var hem de en baştan beri talcid, gaviskon kullanıyorum. Baya iyi geldi ama bitmiyor ekşi, baharatlı ve yatarken bir şey yememeye dikkat et canım.

aynen öyle. ne zamandır ekmek makarna pilav yemiyorum bugün poğaça yaptım 1 tane yedim sadece dikkat etmem lazım zaten kiloluyum ben bir de.

arkadaşların çoğu listeden silinmiş neden? hulyaca yok mesela. ne zamandır da girmiyor. hemşire bir arkadaş da silinmiş. birkaç kişi daha var silinen. neden gitti onlar listeden?

Ilk gebeligimde karsilasmistim hatta kardiyologa yonlendirildik. Cogu bebekte oluyomus cok şükür oglum dogdu bi problem yok 4 yaşına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…