2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de bebeğin hareketlerini 1 haftadır net hissediyorum sanki. Bir de kendimde söyle bir tuhaflık hissediyorum. Benim alt karnım şiş ve hareketi de o alt karın dedigimiz yerde hissediyorum. Bebeğim de ters duruyormuş. Ama doktor sorun değil. Döner diye tahmin ediyorum dedi. Ayrıntılı uştrason raporunu inceledim biraz. Orada da plesanta rahim çn duvarındaymış. Onlar bana bir şey söylemedi. Ben de o gün heyecanla hiçbir şey sormamışım. Sorun olsa söylerlerdi sanırım.
Sizlere sormak istediğim bir şey daha var. Karnımda sertlesmeler oluyor. Özellikle sabah uyandığımda semsert oluyor karnım. Sizde de oluyor mu?

Sorun olsaydı söylerdi fikrine katılıyorum. Neticede tıp okumadık Internetten okuyup okuyup kendimizi germeye gerek yok diye düşünüyorum. Sertleşmeler bende de oluyor dokunuyorum konuşuyorum bebekle o kadar

Ki Kilo vermendwn de kaynaklanır canm. Boyun uzunsa karninicide geniştir.benim çok dar biraz da kısa boyluyum 1.58 . Kiloda alınca karnım büyüdü.

Canm bende de o sertleşme oluyor. Hafif sancı sanırım. Diğer iki gebeliklerin de de olurdu son aya kadar hele son aylarda iyi hatırlıyorum sert olurdu sonra gevserdi. Ara ara bende de oluyor canm

Canm bende de o sertleşme oluyor. Hafif sancı sanırım. Diğer iki gebeliklerin de de olurdu son aya kadar hele son aylarda iyi hatırlıyorum sert olurdu sonra gevserdi. Ara ara bende de oluyor canm
Benim de ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimde de oldu diye hatırloyorum. Doktor magnezyum verdi. İçmeye başladım. Belki o iyi gelir.

Ki
Kilo vermendwn de kaynaklanır canm. Boyun uzunsa karninicide geniştir.benim çok dar biraz da kısa boyluyum 1.58 . Kiloda alınca karnım büyüdü.
Çok uzun değilim 1.67 ama -4 kilo olunca haliyle büyümedi diye düşünüyorum ben de canım. Artık 5ten sonra büyüyecek galiba :)

Magnezyum ya da kalsiyum. 5 yıl gecti aradan ilk hamileliğimle. Doktora ağlayarak gitmiştim korkuyla. Bana önemli değil dedi bir ilaç yazdı ve hemen düzeldi.
Teşekkürler canm ben de sormuştum normal olağan demişti doktor. Demekki bı şey eksikligindenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…