2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
dün iyiydim ama bu sabah yine geldi.
ağrın falan var mı canım? bir de gelen leke akıntı şeklinde mi yoksa pıhtılı mı?

birkaç hafta önce aynısı bende de olmuştu. doktorum bebekte de bende de bir sorun görmedi kanama alanı yoktu. eşimle birlikte olduktan sonraki gün gelmişti bu leke. ondan olabileceğini, kırmızı ve pembe renkli kanama olmadığı sürece telaş etmememi söylemişti doktorum bana. hiçbir ağrım da yoktu allaha şükür. kalbini ferah tut.

Ağrım yok. Peçeteye silince gelen leke gibi. Salı günü detaylı randevum var. ya onu beklicem ya da yarın sabah bir dr.a gidicem.

Olabilir ama kızımdaki zamanı anımsayamıyorum :)
Aaaaaaaa yelluuuu hamilemisin??? Tebrik ederim umarım hatırlarsın 2017 temmuz anneleri ayrıca tüp bebek sayfasıNdan.. geçmişe bakarken aklıma geldin arama yaptım o da ne 2020 eylül annelerindesin. Sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah. Cinsiyeti öğrendin mi? Ben yine tüp bebek tedavisine başladım biranda karar verdim. Dondurulmuşlar vardı onları denedik. Kanda pozitif, çarşamba muayenem var. İnşAllah sağlıklı bir gebeliktir. Beklemedeyim. Çok öpüyorum seni kızını. Allaha emanet ol.
Bu arada diğer anne adaylarınıda tebrik ederim. Sağ salim bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle.

Yaaaa canım nasıl unuturum seni bir oğlum olacak yüksek ihtmal :) çok teşekkür ederim, inşallah seninde hayırlısıyla geçecek bir gebeliğin olur kanda pozitifi gördüysen arkasıda gelir korkma Allahın izniyle.Nasıl geçiyor günlerin, hala yurtdışında mısın?

Canim benim uzme kendini rabbim sabır versin sana biliyorum elinde olmayacak ama yıpratma kendini lütfen
İnan üzülmemek ve kendini yıpratmamak bir elde değil çok uğraşlar sonunda aldık biz bu bebek haberini ama allahtan gelen karlısında yapacak hiçbirşeyimiz yok Napalım hayırlısı böyleymiş

Canım İnan yazdıkların bana Ümit oldu bende pes etmeyeceğim uğraşacağım biliyorum ki allahım banada sağlıklı sıhhatli bebekler nasip edecek

İnşaAllah canım, herkesle birlikte bende sağlıklı bir gebelik geçiririm. Çok sevindim senin adına , paşa bey geliyor demek.. ağrısız sızısız bir gebelik geçir canım, sağlıkla kucağına da alırsın İnşaAllah.
maalesef hala yurtdışındayım
Burdada gündemde corona var, bu aralar bişey yapamıyoruz.

Amin canım benim, sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah Heryerde gündemde,1.5ay olacak ancak doktora çıktım, markete gitmeyi bile özledim bahçemiz olmasa kafayı yiyeceğiz.

iştahım bir açıldı pir açıldı ki sormayın. sürekli bir şeyler yemek istiyorum. çok yemeyeyim diye öyle dikkat ediyorum ki çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…