2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ilk gebeligimde vardi ekstra başka bir bulgu yoktu sizinki gibi. bize de fena eko onermislerdi. sonucta herhangi bir sorun olmadı gayet sağlıklı bir kızım var. bence hiç boş yere panik yapmayın. ayni problem elimde de olmuştu o hiç eko falan da yaptırmadı onun da gayet sağlıklı bir kızı var. ekstra başka bir bulgu yoksa panik yapılacak bir durum degil

Tetenoz aşısı için sağlık ocağı mı arıyo kızlar beni daha arayan olmadı . Yoksa siz aramadan mı gittiniz
sağlık ocağında kaydın varsa arayıp yaklaşınca haberdar ediyolar. kaydın yoksa kayıt oluşturman gerekiyor önce. ardından onlar söylüyor tarihi.

benim gebeliğime göre mesela mayısın ilk haftasıydı aşı günüm. 22 ya da 23 e denk geliyor sanırım. belki seninki de yaklaşınca arayacaklardır.
benim de 1 - 2 hafta içinde ararlar o zaman . Bu zaman da ne kadar geç arasalar o kadar iyi. Gitmeye korkar olduk

Kızlar ben bulantı ve mide yanmalarindan dolayi aylardır girmedim. Çok kötü geçirdim. Artık iyiyim çok şükür .2li test sonucu vermiştim martta.yeni çıktı yarın doktor rutin kontrol ve sonucu görüşmek için çağırdı. Kötü bişey yoktur demi.çok korkuyorum

inşallah yoktur. e nabız kullanıyorsanız ordan değerlerinize siz de bakabilirsiniz.

Ben tarama testlerinin hiç birini yaptırmadım . Detaylı için de korkuyorum ama herkes detaylı çok önemli diyo . nasıl yapıcaz böyle bilmiyorum. Hamileliğimizi yaşayamıyoruz
aynen vallahi ben de tedirginim. 2li test yaptırabildim ben sadece. diğerlerine gidemedim bile.

1.büşra bana ben artık gelmem oraya adminlerle konuş konu sahibi başkası olsun dedi
2.wp grubunda evet bende vardim ama 3 gün bile sürmedi ordan çıkmam
3.diğer siteye 2 kere üyelik yapmadım bunu öğrensen iyi olur ilk açıldığı zaman kayıt oldum ve ordan da kaydımı sildirmem iki gün bile sürmedi

Galiba sizi hala başkaları yönetiyor onların lafiyla gelip burada atıp tutuyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim çok fazla akıntım var ve sarı (idrar renginde ) geliyor. Aşı vurulmaya gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi dedim aile hekimine ne alakası var dedi sadece çıkış yollarının yeri aynı idrarla akıntının alakası yok dedi ama kadın drum akıntının rengi ve kokusu varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti. İdrar tahlili için devlet hastanesine gideyim diyorum ama kadın doğumcu yok napayım ben

komik kadın ...

baştan beri yazdıklarınızı yazmak yerine ;

"şu tutumu samimi bulmuyorum" deseniz samimiyetinize inanırdım da yok şuraya üye oldular da ondan atıldılar, ben arada kaynadım da hettürü hüttürü.

Neden atıldılar gram bilginiz yok !

Son düzenleme:
Bol bol su içmen gerekiyo .

Biri ile kötü olduğunuzda aranızda ki tüm konuşmayı anında satana ne denir bilmiyorum.
Bu sebeple yalakalarına diyorum ki ikili diyaloglarınızda çok dikkat edin ...

Bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebiş iyi maşallah. Benim kanamalarımın sebebi plesanta previa totalismiş.Yani plesantam öndeymiş. 28. haftada tekrar bakılacak yeri değişti mi diye. Ben çok normal doğum yapmak istiyordum. Yeri değişmezse mecbur sezaryen olcakmış. Bir de cinsel ilişki yasak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…