2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bize de yasak değildi ama burada bir kaç arkadaş ilişki sonrası kanama yaşayınca ben korktum...
Son aylarda zaten tavsiye ediliyor doğumu kolaylaştırmak için ben öyle biliyorum
açık açıl yazamıyorum ama ben ilişki sonrası gelen kanamanın eski regl döneminden kalma olduğunu düşünüyorum. nasıl ki gebelikten önce ilişki sırasında gelen bir sıvı var, demek ki kan da onunla birlikte çıkıyor.

ben lekelenme yaşadıktan sonraki kontrolümde (hatta her kontrolde) doktoruma cinsellik için bir sorun olup olmadığını mutlaka sordum. hatta en son kontrolde doktorum sağ olsun çok detaylı sordu lekelenmeyi. bir sorum olmadığını söyledi.

iyi de gebelikte cinselliğin kötü bir etkisi yok ki. bence kötü etkileme arkadaşları. olağandışı absürt bir durum yoksa cinsellik neden sakıncalı olsun ki?
beni rahatlatıyordu stres sıkıntı yapıyordum anksiyeteli bir anne adayıyım aynı zamanda. şimdi kara kara düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım demek ki tahminim doğruymuş. Ikinci trimesterde yaşanan kanamaların çoğu ayni sebepten. Ama cozumu var çok şükür, sezaryen olsun yeter ki sağlık olsun

Gecmis olsun cok en azindan bebegin iyi sukur ki varsin sezeryan olsun saglikla alalim kucagimiza :)

Gecmis olsun cok en azindan bebegin iyi sukur ki varsin sezeryan olsun saglikla alalim kucagimiza :)
Sezeryan o kadar mı kötü yaa . Mesela beni şimdiden aldı bi doğum korkusu normal doğum yapamam gibime geliyo sezeryan daha sıcak geliyo o doğum sancılarını düşününce

Kizlar bence nolur nolmaz iliski yaşamayın genelde iliski yasayanlarda hep lekelenme oldu bu grupta. Ben hic iliski yaşamadım. Dr rahim kasilmasin diye yasakladi. Gebelik surecimiz iyi gecsin
Canım her gebelik farklıdır ve her gebeliğin getirdiği sorunlarda sıkıntılarda o kişiye özeldir mesela sana doktorun yasaklamış ama bana hamileliğimin ilk haftalarında dahi doktorum böyle bı şey yasaklamadi yani buna doktorların karar vermesi gerektiğini düşünüyorum...tabii ki doktor bı risk gördüyse ya da yasakladiysa riske atmamali

Sezeryan o kadar mı kötü yaa . Mesela beni şimdiden aldı bi doğum korkusu normal doğum yapamam gibime geliyo sezeryan daha sıcak geliyo o doğum sancılarını düşününce
herkes farklı tabi ben hatta evde doğurcam diye sayıklıyordum. ilk bebeği nasıl doğurcaksam

coronadan beri yüzüğü attım zaten ben evdeyiz kimse görmüyor altını temizlemek sıkıntı oluyor. mikrop altına saklanır demişti bir bilim adamı. sahi saklanır mı deyip bir süredir takmadım.
ben eskiden teştaşımla alyansımı aynı anda takardım teş taşı çıkardım 1 haftadır. sabahları ellerim şiş gibi geliyor artık.

ben eskiden teştaşımla alyansımı aynı anda takardım teş taşı çıkardım 1 haftadır. sabahları ellerim şiş gibi geliyor artık.
bol su içmeye devam et. Tuzlu tüketiyorsan azalt. tansiyonum yükselcek diye korkudan yemeklerin tuzunu azalttım. tuz ve az su tüketimi ödemi artıır diye biliyorum. bizim eller ayaklar illa şişcek de hemen şişmesinler az şişsinler

ay tuza hasret kaldım inan suyu aksattım gibi bu ara ondandır kesin

Yoo bence bebek saglikla geldikten sonra önemli degil bence nasil dogum oldugu :) sadece normal dogum anne icin de bebek icin de en sagliklisi algisi yaratıldığı icin bu korkular oluşuyo bence :) hayirlisi neyse o olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…