2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim ultrason kağıdımda da yazana göre de plasenta rahim ön duvarındaymış. Doktor bir şey demedi. Bir sonraki gidişimde soracağım. Bir de bebek ter duruyor.

kaydım var canım ararız demişlerdi de aramadılar daha zamanı var demek ki :)
Canm bazen aramayabiliyorlar sen asi olmadiysan bir ara geçenlerde ben aradım. 20 haftadan önce tetenoz aşısı yapmıyoruz dedi ebe . 20 haftada yapıyorlarmış. Sen ara ve öyle git

Bebegin sağlıklı olmasına sevindim canm. Benimde ilk aylarda lekelenme olmuştu. O zamanlar ilişki yasaktı 3 aya kadar. Ben yinede bir seylwr olur die korkuyom. Özel olacak ama ilişki sonrası mi leke geldi

Canm bazen aramayabiliyorlar sen asi olmadiysan bir ara geçenlerde ben aradım. 20 haftadan önce tetenoz aşısı yapmıyoruz dedi ebe . 20 haftada yapıyorlarmış. Sen ara ve öyle git
anladım canım çok sağol bende 20. Haftadayım Ama arayan yok yarın bi arayayım bakalım ne dicekler :)

Canım bununla geçmiş olsun inşallah sağlıklıca bebeğini kucağına alıcaksın öyle düşün. Şimdi sezeryan ya da normal diye doğumu düşünmemeye çalış

Benim ultrason kağıdımda da yazana göre de plasenta rahim ön duvarındaymış. Doktor bir şey demedi. Bir sonraki gidişimde soracağım. Bir de bebek ter duruyor.
benimki rahim ağzını kapatmış. inşallah plesantalar yer değiştirirler de bizi rahatlatırlar.

Bebegin sağlıklı olmasına sevindim canm. Benimde ilk aylarda lekelenme olmuştu. O zamanlar ilişki yasaktı 3 aya kadar. Ben yinede bir seylwr olur die korkuyom. Özel olacak ama ilişki sonrası mi leke geldi
yok ilişkiden bir gün sonra leke geldi. belki ilişki ile alakası bile yok ama bilemioz

Kizlar bence nolur nolmaz iliski yaşamayın genelde iliski yasayanlarda hep lekelenme oldu bu grupta. Ben hic iliski yaşamadım. Dr rahim kasilmasin diye yasakladi. Gebelik surecimiz iyi gecsin

Bugun de tsh im 3.31 cikti kizlar. Kafam allak bullak oldu 2 hafta sonra tekrar kan vericem ona gore ilaca karar verilecek.
Bugün benm de ölçüldü maalesef 3,96. Canım çok sıkıldı. 50 mg ilaç kullanıyorum ve demirle birlikte almıyorum, saolsun burdakı arkadaşlar uyarmıştı. Hatta bugün dört saatten önce süt bile içmenin ilacı etkisiz hale getirdiğini öğrendim. Bir türlü düşmüyor bir aydır canım gerçekten sıkkın. Ve su içsem resmen kilo yapıyor stres de etkiliyormuş acayip sıkıldım bu evde durmaktan egzersiz iyi geliyormuş apartman merdivenlerini inip çıkcam artık başka çare yok :)) Sen de ilaca başlamalısın bence dahiliye veya endokrin doktoruna görün istersen. Çok önemli çünkü iki bucugun altı normalmiş gebelikte (

Kizlar bence nolur nolmaz iliski yaşamayın genelde iliski yasayanlarda hep lekelenme oldu bu grupta. Ben hic iliski yaşamadım. Dr rahim kasilmasin diye yasakladi. Gebelik surecimiz iyi gecsin
iyi de gebelikte cinselliğin kötü bir etkisi yok ki. bence kötü etkileme arkadaşları. olağandışı absürt bir durum yoksa cinsellik neden sakıncalı olsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…