2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
devlette perinatolog için randevu bulamıyorum. bana yakın özellerde de yok dediler. sanırım virüsle alakalı olsa gerek. klinik bakınmaya başlıyorum artık.
Devlet için önce normal kadın doğuma gitmelisin. Ordan yeşil kod açıyorlar perinatolojiye öyle randevu alınıyor. İstanbul da 2 yer sadece şişli etfal Çayırbaşı semt polikliniği ile kartal devlet. Ben kartal devlete gittim.

evet hallettim onu. yoğunluktan sanırım randevu çıkmıyor.

İyi geceler güzel anneler. Günlerdir belimden ayağıma vuran dehşet acı veren ağrıyla uğraşıyorum. Artık yürüyemez olunca virüs falan dinlemeyip doktora gittim. Hamile olduğum için 2 seçeneğimiz varmış sadece ilk önce 3 günlük sıcak su torbası sonrası kremle baskıyla masaj dedi. Geçmezse lokal enjeksiyon yapabilirmiş kadındoğumcudan izin alıp. Enjeksiyonda kortizonmuş bebeğe zararı yok ama bana eminim baya kalıcı zararı olacak kilo vs. Gitmişken kadındoğumcumla da görüştüm, bebeğime de baktık. Oğlum haftasını yakalamış öne bile geçmiş kuzum. 17+1de 200 gram bir minnoş varmış içimde
Bu arada hastane sakin, temiz ve herkes önlemliydi bu sefer. Bu bana umut oldu nedense. Bir an önce kurtulabilmek dileğiyle şu illetten. Sevgiler

bir de ultrason resmi, cd vs vermediler bana. sadece doktor raporu verdiler.
evet devletteki kontrolümde bana da ultrason resmi vermediler. sadece sonuçlarımı almıştım. biraz da bu yüzden özele gitmeyi istiyorum aslında. burdan bir arkadaş güzel bir yer öğrendi sanırım oraya gideceğim.

Kızlar Çin takvimi ben de tutmadı cinsiyete kız diyordu Çin takvimi bir kaç gün önce erkek bebeğim olacağını öğrendim tutmadı anlayacağınız
Hamile kaldığınız ayı ve yaşı doğru hesaplayabildinizmi ben kime denediysem doğru çıktı doğum.tarihinizi ve son adet tarihinizi yazın ben bakayım isterseniz ben şuan hamileyim kendimde baktim

merhaba guzel anneler,bende 2020 eylul annesi olacağım insallah,size bir sorum olacak.Ben 19 haftalik hamileyim ama gogsumde sizlamalar var,hani emzirirken sut dolarda sizlarya o sekilde. sizlerde de olan varmi normal mi acaba doktorada gidemiyoruz .Bu 3. gebeligim ilk ikisinde boyle birsey oldugunu hatirlamiyorum.

Benim ilk bebeğim bu nedenle “süt dolar gibi” tanımlamanıza yorum yapamayacağım ama göğüslerim hamileliğin başından beri sızım sızım, sanki onlarca toplu iğneyi göğsüme batırıp batırıp çekiyorlar gibi hissediyorum. Son iki haftadır sadece akşamları hissediyorum bunu, önceden tüm gündü.

Bende de aynı . emzirirken ki agrı sızı gibi.bende sizin haftalarınızdayım.

Ben henüz 18.haftaya başladım ve 2.gebeliğim hiç öyle hissetmedm. Hassasiyet çok ama süt dolma hissini bildiğimden hiç olmadı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…