2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet fazlasıyla, bugün nihayet nemlendirici aldım badem yağı niyetiyle çıkmıştım evden, Eyüp Sabri Tuncer bebek losyonu alıp döndüm
Çok değişik bi his ya sanki bebek içime sığmıyoda ittiriyo derimi bugün daha yeni hissetmeye başladım içerden geriliyo ama dışardan olsa krem sürcemde işe yaramaz gibi geldi ay bilemedim

12.12.2019 son adet 26.06.1991 doğum tarihi 2019da hamile kaldım
Aralık 2019 da hamile kalmışsın yumurtlama zamanında Aralık ayindadir o yüzden Aralık diye girdim takvime..Aralık 2019 da gerçek yaşın 28 ama çin takvimi yaşın 29... 29 yaş Aralık ayına bakınca kız görünüyor..senin bebisin cinsiyeti nedir

Merhaba kızlar Dün detaylı ultrasona girdim 20+3 olarak rahim ağzı ölçümüm 15 haftalıkken 39mm iken şuan 33mm ye düşmüş bundan dolayı progestan 200mg lık bir ilaç verdi ve güzel kızımın kalbinde minik beyaz bir leke gördü benimde tabi bu iki olaydan dolayı morelim baya bozuldu Allah hepimizin bebeğini kucağını almayı nasip etsin benim gibi olan varmı acaba ? inşallah yoktur tabi

Hamile kaldığınız ayı ve yaşı doğru hesaplayabildinizmi ben kime denediysem doğru çıktı doğum.tarihinizi ve son adet tarihinizi yazın ben bakayım isterseniz ben şuan hamileyim kendimde baktim
evet doğru yazdığıma eminim de yazayım bakın siz de son adet tarihi :12 Aralık yaşım 21 -15 05 1998 doğum tarihim

kızlar 19+4 um goguslerınıznde ne gıbı degısıklıkler oldu benım goguslerım boyle oldu delık delık hıbı korkuyorum bı problem olmus olanılırmı doktorada gıdemıyorum malum ortalıktan sızlerınde boyle bısey oldumu normalmı acaba kasıntıda oluyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…