2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba herkese.bugun 4 şu taramam vardı.çok şükür güzel gecti .ölçümler iyi çıktı. Tahlil verdik onlar sonra çıkacak. Dün biraz alt tarrafımda agrı var gibiydi. Önceden erken doğum yaptığım için çok tedirgindim.çok şükür iyi bi sıkıntı yokmuş. bu arada cinsiyet belliydi ama biz şimdilik öğrenmek istemediğimiz için öğrenmedik 10 gün sonra ya da detaylı randevusu verildi. son olarak gecen haftadan beri alt tarafta hareketleri hissediyorum

kızlar avrupa yakasında başakşehir, bahçeşehir, küçükçekmece, ikitelli taraflarında dataylı ultrason yapan yerler arıyorum bilenler yazabilir mi? bugün 2 yerle görüştüm yapmıyolarmış.

Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Benim 5ay için 5kilo. Umarım 8kiloyla tamamlarım.
Ben 76 ile falan başladım 73 e düştüm şimdi de 74 75 arası gidip geliyorum canım ama bebek gayet sağlıklıydı bi sıkıntı yoktu bende 80 veya 82 kilo ile tamamlarsam ne mutlu bana yani hatta 82 bile çok ama hayırlısı

Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Benim 5ay için 5kilo. Umarım 8kiloyla tamamlarım.
Bende 5 kilo aldım 40 kiloydum şimdi 45 burda kilo almayanları hatta zayıflayanları görünce bian hızlı mı gidiyorum dedim ama normalmiş zaten zayıf başladığım için dr kilo alman gerek demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…