2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar acil cevap verebilecek var mı ? Benim bugun ara ara su gibi damla damla akıntı geldi , doktora gittim herşey yolunda dedi , yine geldi biraz önce böyle akıntısı olan var mı ? Çok korkuyorum

Kizlar acil cevap verebilecek var mı ? Benim bugun ara ara su gibi damla damla akıntı geldi , doktora gittim herşey yolunda dedi , yine geldi biraz önce böyle akıntısı olan var mı ? Çok korkuyorum
ilk ve 2. ayımda çok olmuştu bende o akıntı. renksiz ve kokusuz olduğu için çok aldırış etmedim. doktorum da bi sorun olmadığını söyledi zaten.

Reactions: Mgt
Benim Sürekli akıntım var renksiz ve kokusuzsa akıntı normal hatta benim son zamanda sarı renk geliyo muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum

Bende de geliyor canm enfeksiyon olabilirsiniz

Ara ara oluyo bende de bazen su gibi bazen katı çok yoğun bi akıntı olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum canım

Pardon rahim ağzına da mı ultrasonla baktı,sadece karından bakılmıyor mu detaylı da.Çok geçmiş olsun,umarım önemli bir şey değildir beyaz leke.Açıklama yapmadı mı doktorunuz.
Evet keseyle rahim arasındaki uzunluğu ölçüyor 40mm ile 35 mm arasında olması gerekiyormus benimde 33 olunca ne olur ne olmaz diye önlemek amacıyla ilaca başladık, kalbindeki ise Allahım yardım etsin duysun sesimizi geçmesi nasip olsunda tek bir beyaz nokta kendi başına birşey ifade etmiyormuş ilerleyen haftalarda veya doğumdan sonra geçebiliyormuş detaylı ultrasonda gördü yarın ise ayrıntılı ultrasona giricez radyoloji uzmanı bakıcak birde..

Merhaba hamiş anneler bizde dün ayrıntılıya girdik. Cinsiyeti kızmış. Ama beyninde iki tane kist olduğunu söylediler. Sıklıkla karşılaştığımız bir şey dedi doğuma kadar geçiyor dedi. Artik takibini kadın dogum doktorun yapacak dedi. ins geçer sizden dua istiyorum. Onun dışında bir sıkıntısı yok dedi. Sürekli yüzünü elleriyle kapatmaya çalıştı

Eklentiler

• 20200429_192335.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 100

Canım inşallah geçer sapasağlam ve sıhhatle kucağınıza alırsınız amin maşallah bu kıza ne tatlı böyle

Geçicek canım hepsi geçicek sağlıklı beslenelim ve bol bol dua edelim benim bebeğimin kalbindede ufak bi beyazlık gördü oda son aylara doğru veya doğumdan sonra geçiyormuş bakalm yarında ayrıntılı var umarım sorun olmadığını söyler

ya ağza burna bak maşallah ❤ bebeklerde kist ve kalpte bryaz nokta gibi şeylerin doğuma kadar kaybolduğunu okumuştum bir yerde. inşallah çabucak kaybolur

Kızlar afedersiniz ama iç çamaşırımı her gün ama her gün değiştirmek zorunda kalıyorum ıslaklık oluyor akıntı oluyor bol bol su içiyorum aslında Su gibi akıntı geliyor her gün iki veya üç defa kadar siz de mi böylesiniz ,? Ya bide günlük pet kullanamıyorum çünkü hamileyken peyt kullanımı çok zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…