- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.881
32. Haftaya girdiğiniz günü baz alıyorlar ben 32+2 de gitmiştim ama girdiğim günü yazdılar değişen bir durum yok32 haftaya girerken mi alıyoruz yoksa doldurduğunuzda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32. Haftaya girdiğiniz günü baz alıyorlar ben 32+2 de gitmiştim ama girdiğim günü yazdılar değişen bir durum yok32 haftaya girerken mi alıyoruz yoksa doldurduğunuzda mı?
Dün akşam o kadar çok sıkıldım ki ağlama kriziyle günü kapattimyok valla akşam eşim gelene kadar vakit geçmiyor resmen bizde![]()
neden fazla olabileceğini söyledi mi peki?Plesenta daha rahim agzindaymis kızlar düzelmemiş dedi doktor suyu hala fazlaymış bu suyu beni korkutuyor dedi☹ 2 hafta sonraya tekrardan muayene verdi
Geçmiş olsun canm. Tabiki sağlığım herşeyden önce gelir. Teşekkürler canmSıkılan arkadaşlar için bir kaç bir şey yazıcam izniniz olursa.gerçekten zor bir süreç hamilelik ama sorun yoksa gecici oldugunu bilmek rahatlatıyor. Sonuçta bu da bir sınav ama güzel bir sınav.dün gece yine belimde karnımda agrılar oldu tabi kafamda kurmaktan doğru düzgün uyuyamadım.öyle olunca aman herşey yolunda olsunda razıyım evde kalmaya yatmaya diye düşünüyorum.bir kızım var ilgi bekleyen eşim benim için iZne ayrıldı .hiç bir iş yapmıyorum yemek falan eşim hazırlıyor sagolsun.ama dediğim gibi hiç bir şey umrumda değil.saglık olmayınca hiç bir şey olmuyor.nacizane siz de bunalınca sıkılınca sizden zor durumda olanları düşünün gerçekten iyi geliyor.herkese kolaylıklar diliyorum![]()
Niye dönmüyor acaba bazı çocuklar ben de bunu dr a sorduğumda net bir açıklama alamadımUmarım dönerler
Çünkü bu şekilde gerçekten çok zor
Canım oğlum içerde bir esniyor kafası ile yukarı baskı yapıp ayaklarıyla da kasıklarıma baskı uyguluyor
İki gecedir uyuyamıyorum resmen kafası çok rahatsız ediyor
Arada yapıyorum canım:) Faydasını görürüm insallahKızlar ben evde kurbağa yürüyüşü yapa yapa döndürdüm bebeğimi, isterseniz deneyin![]()
Engel durumunda fazla olabiliyormuş ama 3lu test sonucum temiz çıkmıştı bilmiyorumneden fazla olabileceğini söyledi mi peki?
Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hepimiz. Bebeğin hareketleri nasıl peki?Engel durumunda fazla olabiliyormuş ama 3lu test sonucum temiz çıkmıştı bilmiyorum
Aktif bir bebek değil öyle hareketli değilHayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hepimiz. Bebeğin hareketleri nasıl peki?
E devlette raporunuzu görebiliyor musunu? Ben e-imzalı doğum raporları kısmında raporu göremiyorum32. Haftaya girdiğiniz günü baz alıyorlar ben 32+2 de gitmiştim ama girdiğim günü yazdılar değişen bir durum yok
inşallah öyle bir durum yoktur içini ferah tutEngel durumunda fazla olabiliyormuş ama 3lu test sonucum temiz çıkmıştı bilmiyorum
Inşallah kuzuminşallah öyle bir durum yoktur içini ferah tut![]()
Tüm eşyaları hazır hurçlara koydum ancak valize yerlestirmedimKızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
benim de daha hazır değil neyi bekliyorum bilmiyorumKızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
Bende merak.ediyorim dr 2 hafta sonra gel calismaz al dedi. 32+3 4 fln olcak nasil hesaplancak kafam karisti32 haftaya girerken mi alıyoruz yoksa doldurduğunuzda mı?