- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.961
offff o yorulma işi bende de var. alt tarafı yatak yapıyorum mesela nefes nefeseyim halbuki ne yaptımEşime göre ben daha fazla alacaksın sandım çok almadın iyisin diyor ama birde gel bana sor iki adım atsam yoruluyorum popişi devirip yatıyorum hemen sanki dünyanın tüm kilolarını almışım gibi
esinizin veya sizin buyukse genetik olur birde zaten büyüme bastan ayagadir doktorun sikinti görmediyse korkmaynMerhabalar. Bugun kontrol vardi bebegin kafasi 4 hafta onden cikti moralim cok bozuldu. Neden olabilir acaba boyle cikan varmi aranizda acaba
Koy muhakkak bazi bezler nasıl tepki verir bebegin cildine bilemezsinHastane çantasına pişik kremi koydunuz mu kızlar ya kafam karıştı koysammi diye
10 buçukKizlar kac kilo aldiniz?
Kendi kardeşim geliyor aklıma kilolu bebek denincevalla hiiiiç canını sıkma o zaman. ben 1.80 im eşim 2 küsür bizimki de 4 nala önden gidiyor. hatta şekerim var sandı doktor test istedi işte de şükür çıkmadı. her seferinde şoka uğratıyordu bizibi de bizim kilo olarak da maşallahımız var kilosu da iyi bizimkinin
Bende öyleyim ya çok üşengeç oldum iyice ,eşim dalga geçiyor, diyorum ALLAH ım ne zaman eski enerjime kavuşacağımoffff o yorulma işi bende de var. alt tarafı yatak yapıyorum mesela nefes nefeseyim halbuki ne yaptım
valla helal olsun 5 buçuk ne demek10 buçukAma sanki 30
Kendi kardeşim geliyor aklıma kilolu bebek deninceannem ilk beni doğurmuş 3 hafta erken gelmeme rağmen 1.750 gr 37 cm doğmuşum çok hasta oluyormuşum 1 buçuk sene sonra kardeşim doğmuş onda güzel yemiş hasta olmasın buda zayıf doğmasın diye çocuk 5 buçuk kilo 57 60 civarı cm doğmuş şimdi işte 187 oldu zaten o zaman sezeryanda yok öyle canın isteyince , nasıl çıkardı o çocuğu merak ediyorum
Benim 1 yaşındaki kıyafetlerim zor oluyormuş yeni doğduğunda sen düşün nasıl dombili dombili olduğunuvalla helal olsun 5 buçuk ne demek
Ben 150 yim esim 170 ikimizdede irilik yok aslinda. Seker varmi dediler seker yukleme yaptirdim ama birsey cikmadi sukur.ama yinede bebek iri baya kafasindki fark canimi sıkıyor. Haftaya gittiğimde beynine bakmasini isticem cunku iri deyip gonderiyolar belki su birikmesi var belki baska ordayken de aklima gelmiyo eve gelince icim icimi yiyovalla hiiiiç canını sıkma o zaman. ben 1.80 im eşim 2 küsür bizimki de 4 nala önden gidiyor. hatta şekerim var sandı doktor test istedi işte de şükür çıkmadı. her seferinde şoka uğratıyordu bizibi de bizim kilo olarak da maşallahımız var kilosu da iyi bizimkinin
merhabalar. 2019 eylül annesiyim buraya bakmak istedim biraz :) benim de tahmini doğum tarihim 06.09 idi. çatının dar/geniş olması doğum sancılarıyla beraber anlaşılabilecek birşey. ilk çatı muayenesini 39. haftada olmuştum ve eve gelir gelmez nişanım gelmişti. uyarıldığı için olduğunu düşündüm 2 gün sonra tekrar lekelenmem oldu ve onun üzerine 4 gün sonra doğum yaptım. takiplerinizi ihmal etmeyin ve lütfen tedirgin olmayın :) herkese hayırlı doğumlar diliyorum, biraz anılarım depreştiKızlar doktora mesaj attım 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye hemen gel nst bakalım dedi. Çok sancı çıkmadı ama bebek kanala çok baskı yapıyormuş dr. Alttan bakmam lazım dedi çatıya da baktı çatın çok dar ve 1 cm açılman var bu şekilde normal doğum çok zor dedi.
Eve bir geldim ki çok yoğun bir kanama olmuş ve gözümün önünde nişanım geldi.
Hastanedeyiz şimdi, serum verildi...
Benim bir arkadaşımın nişandan 3 hafta sonra doğumu oldu ki nişan 38.haftada gelmişti 41 de doğurdu. İnşAllah vaktinde gelir şuan gelse sıkma canını çok erken değil 1 kilo olmayan bebekler bile yaşıyor artık ❤Selam kizlar bugun nişanım geldi. Hersey de iyi gidiyodu neden boyle oldu anlamadim. Suyum iyi nst de sanci da cikmadi ama nisan geldikten sonra 48 satte yüzde 90 dogum oluyo dedi. %10 luk bi sansim var anlayacaginiz. Oglumda da nişandan 12 saat sonra dogum olmustu. Ciger gelistirici yaptilar bekliyorum evde ve dua ediyorum sancılar baslamasin diye. Dun 1 saate yakin yürüyüş yaptim bir de canta hazidladim onlar tetikledi sanirim
Teşekkür ederimBenim bir arkadaşımın nişandan 3 hafta sonra doğumu oldu ki nişan 38.haftada gelmişti 41 de doğurdu. İnşAllah vaktinde gelir şuan gelse sıkma canını çok erken değil 1 kilo olmayan bebekler bile yaşıyor artık ❤
Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin canım dualarımdasınTeşekkür ederim
Canim insallah bekler dualarinizi eksik etmeyin
bi de perinatoloğa mı görünsen acaba?Ben 150 yim esim 170 ikimizdede irilik yok aslinda. Seker varmi dediler seker yukleme yaptirdim ama birsey cikmadi sukur.ama yinede bebek iri baya kafasindki fark canimi sıkıyor. Haftaya gittiğimde beynine bakmasini isticem cunku iri deyip gonderiyolar belki su birikmesi var belki baska ordayken de aklima gelmiyo eve gelince icim icimi yiyo
ayaklarını uzat yat dinlen kalkma yerinden. belki sancın olmaz.Selam kizlar bugun nişanım geldi. Hersey de iyi gidiyodu neden boyle oldu anlamadim. Suyum iyi nst de sanci da cikmadi ama nisan geldikten sonra 48 satte yüzde 90 dogum oluyo dedi. %10 luk bi sansim var anlayacaginiz. Oglumda da nişandan 12 saat sonra dogum olmustu. Ciger gelistirici yaptilar bekliyorum evde ve dua ediyorum sancılar baslamasin diye. Dun 1 saate yakin yürüyüş yaptim bir de canta hazidladim onlar tetikledi sanirim
Kızlar sizin bebekler doğum pozisyonuna döndü mü ve döndüyse kaçıncı haftada döndü acaba
merhabalar. 2019 eylül annesiyim buraya bakmak istedim biraz :) benim de tahmini doğum tarihim 06.09 idi. çatının dar/geniş olması doğum sancılarıyla beraber anlaşılabilecek birşey. ilk çatı muayenesini 39. haftada olmuştum ve eve gelir gelmez nişanım gelmişti. uyarıldığı için olduğunu düşündüm 2 gün sonra tekrar lekelenmem oldu ve onun üzerine 4 gün sonra doğum yaptım. takiplerinizi ihmal etmeyin ve lütfen tedirgin olmayın :) herkese hayırlı doğumlar diliyorum, biraz anılarım depreşti
Hissettin mı peki canım31de dönmüştü canım
Hissettin mı peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?