2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eşime göre ben daha fazla alacaksın sandım çok almadın iyisin diyor ama birde gel bana sor iki adım atsam yoruluyorum popişi devirip yatıyorum hemen sanki dünyanın tüm kilolarını almışım gibi
offff o yorulma işi bende de var. alt tarafı yatak yapıyorum mesela nefes nefeseyim halbuki ne yaptım

Kizlar kac kilo aldiniz?
10 buçuk Ama sanki 30
Kendi kardeşim geliyor aklıma kilolu bebek denince annem ilk beni doğurmuş 3 hafta erken gelmeme rağmen 1.750 gr 37 cm doğmuşum çok hasta oluyormuşum 1 buçuk sene sonra kardeşim doğmuş onda güzel yemiş hasta olmasın buda zayıf doğmasın diye çocuk 5 buçuk kilo 57 60 civarı cm doğmuş şimdi işte 187 oldu zaten o zaman sezeryanda yok öyle canın isteyince , nasıl çıkardı o çocuğu merak ediyorum

valla helal olsun 5 buçuk ne demek

Ben 150 yim esim 170 ikimizdede irilik yok aslinda. Seker varmi dediler seker yukleme yaptirdim ama birsey cikmadi sukur.ama yinede bebek iri baya kafasindki fark canimi sıkıyor. Haftaya gittiğimde beynine bakmasini isticem cunku iri deyip gonderiyolar belki su birikmesi var belki baska ordayken de aklima gelmiyo eve gelince icim icimi yiyo

merhabalar. 2019 eylül annesiyim buraya bakmak istedim biraz :) benim de tahmini doğum tarihim 06.09 idi. çatının dar/geniş olması doğum sancılarıyla beraber anlaşılabilecek birşey. ilk çatı muayenesini 39. haftada olmuştum ve eve gelir gelmez nişanım gelmişti. uyarıldığı için olduğunu düşündüm 2 gün sonra tekrar lekelenmem oldu ve onun üzerine 4 gün sonra doğum yaptım. takiplerinizi ihmal etmeyin ve lütfen tedirgin olmayın :) herkese hayırlı doğumlar diliyorum, biraz anılarım depreşti

Selam kizlar bugun nişanım geldi. Hersey de iyi gidiyodu neden boyle oldu anlamadim. Suyum iyi nst de sanci da cikmadi ama nisan geldikten sonra 48 satte yüzde 90 dogum oluyo dedi. %10 luk bi sansim var anlayacaginiz. Oglumda da nişandan 12 saat sonra dogum olmustu. Ciger gelistirici yaptilar bekliyorum evde ve dua ediyorum sancılar baslamasin diye. Dun 1 saate yakin yürüyüş yaptim bir de canta hazidladim onlar tetikledi sanirim

Benim bir arkadaşımın nişandan 3 hafta sonra doğumu oldu ki nişan 38.haftada gelmişti 41 de doğurdu. İnşAllah vaktinde gelir şuan gelse sıkma canını çok erken değil 1 kilo olmayan bebekler bile yaşıyor artık ❤

Teşekkür ederim
Canim insallah bekler dualarinizi eksik etmeyin

bi de perinatoloğa mı görünsen acaba?

ayaklarını uzat yat dinlen kalkma yerinden. belki sancın olmaz.

Merhaba, benzer durum tecrübeleri çok faydalı okuyor teşekkür ederim yazdığınız için dün biraz tedirginlik vardı ama geçti şükür, bugün sürekli hafif bir ağrım var karnımın alt tarafında. Gelirse de baş göz üstüne artık miada yaklaşıyoruz zaten. Beni düşündüren bu saatten sonra doktor değişikliği iyi olur mu o. 4 aydır bu doktordaydım ama görüştüğüm ebe doktorunu değiştir dedi, ki dün beni de şaşkına uğrattı doktorum. bilemiyorum...

Hissettin mı peki canım

Ya şöyle oldu, o haftalarda ben dönsün diye kurbağa yürüyüşünü çok yaptım. Tam dönüşünü hissettim diyemem ama başı aşağı indikten sonra karnımın altında ve üstünde hissettiğim şeyler çok farklı olmaya başladı. Mesela kasıklarıma yakın yerlerde parmaklarını ellerini oynattığını hissedebiliyorum, az önce mesela başını döndürdü kıpırdattı onu da hissettim. Ama göğsümün alt tarafında daha sert oluyor gerçekten tekme atıyor farkı anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…