2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

sorma, zaten biraz da senin mesajın gaz verdi bi hevesle kalkıp hazırladım senin vesilenle, Allah razı olsun ❤

Selam kızlar Sylphy çok geçmiş olsun canım acaba alttan bakıldığı için mi böyle oldu doktor bisey dedi mi

evet canım tetikledi resmen, annem ananem ve danıştığım 2 ebe var hepsi de doktor yüzünden oldu diyor. Doktor da hastane ebesine demiş zaten kanama normal diye, ama miktarı çoktu beni o korkuttu

evet canım tetikledi resmen, annem ananem ve danıştığım 2 ebe var hepsi de doktor yüzünden oldu diyor. Doktor da hastane ebesine demiş zaten kanama normal diye, ama miktarı çoktu beni o korkuttu
Geçen günkü rahatsızlanmamda kendi doktorum da dahil 3 doktor alttan muayene etti bir iki saat içinde. Çok şükür olmadı öyle kanama falan.şimdi iyiyseniz takmayın çok .geçmiş olsun

sorma, zaten biraz da senin mesajın gaz verdi bi hevesle kalkıp hazırladım senin vesilenle, Allah razı olsun ❤
Cümlemizden razı olsun canım benim. Ağustos annelerini takip ediyorum çünkü yarısı filan temmuzda doğum yaptı artık son haftalarda olduğumuz için her an her şey olabilir ben suyum az denildiği için 2 hafta önce hazırladım doğsa bile küveze girer bizimki çok küçük daha 2 kilo bile değil hazırlanan eşyaları kullanamaz bile ama yinede hazırladım dursun nolur nolmaz diye. İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın ve bizede tüyo verirsin❤

Çok geçmiş olsun cnm ya yeni gördüm..
Umarim erkenden gelmez dursun annesinin karninda biraz daha insallah..dinlen stres yapma zaten kritik dönemi atlattınız.. duamdasınız kuzum

Ay benim oğluşum da aynı.babası dokunduğu an put kesiliyor beyefendi ya babasını sevmiyor ya da ne kadar şımarık olduğunu babasının bilmesini istemiyor
Yaa benimkide öyle normalde cok hareketli ama babası elini karnıma koysun birden sakinliyo minnoş hic hareket yok cekiyo elini basliyo..degisik bi durum gercekten

Geçmiş olsun canım sağlıkla Kucağına alırsın inşşalah Ben sezeryan düşünüyorum bit aksilik olmazsa ve çatı muayenesini de istemiyorum hiçbişekilde doktorumla daha görüşmedik ayın 20 sinde randevum var artık bakalım o gün ne diyecek çatı muayenesini istemiyorum zaten sezeryan istiyorum yormasınlar beni

Bu arada meleğin kaç kilo olmuş

Kızlar bebeğimin doğum pozisyonu aldığını düşünüyorum dün gece hep kasıklarımda hissettim öyle bir baskı oldu ki sanki rahmimin patlayacağını hissettim hemen lavaboya girdim idrarda sıkışmamıştım oysaki sonra rahatladım ara ara oldu ama sizde de öyle yaşayanlar var mı bebeğim bir hafta öndeydi şükür

49 cm 2700gr. Elhamdülillah haftasıyla uyumlu. Bir ara 2 hafta önden gidiyodu doktor multivitamini 2 günde bir iç dedi, haftasıyla uyumlu gidiyo şimdi
Allahım nazarlardan saklasın çok iyi çok sevindim ne zaman gelirse hoşgelir minnak Ben de eylülün başı doğum yapacağımı düşünüyorum. Benim bebiş çok sabırsız sanırım

Allahım nazarlardan saklasın çok iyi çok sevindim ne zaman gelirse hoşgelir minnak Ben de eylülün başı doğum yapacağımı düşünüyorum. Benim bebiş çok sabırsız sanırım

Aminn canım hazırlıkları tamamlamakta fayda var

Soğuk soğuk terleme , ishal, boğaz ağrısı, halsizlik.. neyse ki negatif çıktı sonucum. Ankara'da yaşıyorum ve dün gördüğüm manzarayı unutamıyorum. Gerçekten vakka sayıları çok arttı. Lütfen dikkat edelim.
Aaa benim de kızım olacak. Hadi bakalım hangimizin kızı nazlı çıkacak. :) Dinlen güzelce yat oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…