2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de dün itibariyle hurçlarda hazır bekleyen hastane eşyalarını valize yerleştirdim, eksik gedik ne varsa hepsini koydum. Bir valiz bir de bebek bakım çantası olmak üzre 2 tane hazırladım.
Artık doğum belirtim olsa da korkmayacağım.

benimki mesaneme kafa atıyor ciddi ciddi. artık sürekli tuvalete gitmekten şeyim eskidi diyorum anneme

Merhabalar. Bugun kontrol vardi bebegin kafasi 4 hafta onden cikti moralim cok bozuldu. Neden olabilir acaba boyle cikan varmi aranizda acaba
Bzm de 3 hafta önden cıkıyo çünkü eşim vee ailesi yuvarlak yüzlü, şakaktan şakağa ölçüyor. Kızımı da koca kafalı diye severdim hamileyken, aynı doktora gidiyorum gecen güldük hatta kızın da böyleydi diye, su an hiç alakası yok canını sıkma.

çoğumuzun bebeği bir hafta ya da birkaç gün önde. ırsi olabilir mi acaba? sizin genlerinize çektiyse belki ondan iridir.
İrsi bencede canım bizimki de aksine boy 1 hafta önde gidiyor hep , kilo haftasına uyumlu giderdi normalde ama geçen defa 8 gün geride çıktı yani boy ve kilosu arasında 15 günlük bir fark var, ben aman aman uzun değilim 165 im ama eşim 182 babamda öyle ,kardeşim 187 galiba boy olarak uzun olacak ve kilo bakımından da babasına çekecek eşimgil genetik olarak zayıf yiyip kilo almayangillerden

valla hiiiiç canını sıkma o zaman. ben 1.80 im eşim 2 küsür bizimki de 4 nala önden gidiyor. hatta şekerim var sandı doktor test istedi işte de şükür çıkmadı. her seferinde şoka uğratıyordu bizi bi de bizim kilo olarak da maşallahımız var kilosu da iyi bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…