• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin. Icinde sunger var mi? Ucum belli olur diye emin olamadim
Evet canım var göğüs ucu belli etmiyor aynı tarz Lc Waikiki de var onunda güzel ben ikisinden de çok memnunum şuanda da bunlardan kullanıyorum sadece

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-06-14-07-26-590_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-08-06-14-07-26-590_com.android.chrome.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 47
Daha once spinal anestezi ile sezeryan olanlar yazabilirmi tecrubelerini. Ben daha once genel olmustum. Bunda dr spinal dedi. Hissediyomusunuz. Kendinizi nasil sakinlestiriyorsunuz. Konusmalari duyuyorsunuz sonucta. Bebegi alirken fln dikisleri alirken his varmi. Yazarsaniz cok cok sevinirim

Bugün bende kontrolden geldim kızlar herşey gayet iyiydi 2600 olmuş minik oğluş ve ilk defa da nst ye bağladılar çok hareketliydi bebek kasılmalarda en fazla 35 civarına falan yükseldi onda da bi sorun görmedi doktor artık her hafta gelmemi söyledi haftaya bidaha gidicez inşAllah 🤗

Dra sordum ben bebeğim dönmüş mü diye evet dedi ama hareketleti hep yukarda hissediyorum ben. Artık tekmelemiyor ama sürekli hareket halinde fazlasıyla bükülüyor sürekli hıçkırıyor ve ben bunları hiç aşşağıdan hissetmedim normal mi

Merhabalar. Bugun kontrol vardi bebegin kafasi 4 hafta onden cikti moralim cok bozuldu. Neden olabilir acaba boyle cikan varmi aranizda acaba
Benim bebeğidinde 31 haftalıkken vücudu 31 haftalık kafası 34 haftalık çıkmıştı. Doktora 33. Haftalık gittiğimde kafası 34 vücududa 34 haftalık çıktı vücudu ve kafası eşitledi yani. Hiç takılma o yüzden.

Back
X