Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha once spinal anestezi ile sezeryan olanlar yazabilirmi tecrubelerini. Ben daha once genel olmustum. Bunda dr spinal dedi. Hissediyomusunuz. Kendinizi nasil sakinlestiriyorsunuz. Konusmalari duyuyorsunuz sonucta. Bebegi alirken fln dikisleri alirken his varmi. Yazarsaniz cok cok sevinirim
Bugün bende kontrolden geldim kızlar herşey gayet iyiydi 2600 olmuş minik oğluş ve ilk defa da nst ye bağladılar çok hareketliydi bebek kasılmalarda en fazla 35 civarına falan yükseldi onda da bi sorun görmedi doktor artık her hafta gelmemi söyledi haftaya bidaha gidicez inşAllah
Dra sordum ben bebeğim dönmüş mü diye evet dedi ama hareketleti hep yukarda hissediyorum ben. Artık tekmelemiyor ama sürekli hareket halinde fazlasıyla bükülüyor sürekli hıçkırıyor ve ben bunları hiç aşşağıdan hissetmedim normal mi