- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.101
Benim zaten üç dört gün geç yazsa bile hayli hayli yetişiyor canım imza atılacak zaman 37 haftam bitiyorCanım sen sözleşmeni imzala doğursan bile her türlü izn alırsın. Başka bir doktordan gerekirse regl gününü üç dört gün geç ayarlatırsın, kendi doktorunda kayıtlıdır yapmaz, biraz hinlik gibi oluyor ama atanmak daha önemli☺
Oncesinde dahi olsa sen haftanda calisamaz raporunu al sozlesmeni imzaladiginda verirsin kuruma zaten her sey kayit altindaBenim zaten üç dört gün geç yazsa bile hayli hayli yetişiyor canım imza atılacak zaman 37 haftam bitiyoryasal olarak devlet çalışabilir raporu bile kabul etmez ama benim merak ettiğim bu hafta belirten çalışamaz raporunu sözleşme imzalamadan alabiliyor muyum yoksa imzalayıp sonra mı almam lazım
Tebrik ederim gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah canım sezeryan neden aldılar normal tehlikeliydi yanlış anlamayın merak ettimHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Doktora gidince bir sorayim ben bunu canımOncesinde dahi olsa sen haftanda calisamaz raporunu al sozlesmeni imzaladiginda verirsin kuruma zaten her sey kayit altinda
MaşAllah canım güzel kilosu bizim 31+2 de 1675 cıktı boyuda 43 cm. Bizim kız cılız olacak sanırsam senin bebişte 3 buçuk 4 u görür gibiDün kontrole gittim ben de 32 artı 0 ım. 2350 gram dedi boyu 46 cm. Bebek önde 33 artı 4 gösteriyor cihazı.. Şekerli yeme hamur işini kes dedi.. Zaten yemiyorum toplamda 6 kilo aldım bir deri bir kemik kaldım yemek yiyemiyorum ki canım hiç bir şey istemiyor.. Bebeğin kafası büyük dedi ama sorun yapma ailenizde kafası büyük varsa ondandır dedi.. Bir de bebeğin plesantası çok ön tarafta karnını iyi koru çarpma bir yere bebek öntarafına gelmiş dedi.. Sorun yok dedi ama ben çekiniyorum şahsen ilk defa duydum bunu.. Hele karnım çok büyük
Alsan da yasal doğum izni canım sözleşmeyi bağlamaz. Sıkıntı olmaz bence canını sıkma diyelim ki 37. haftadan sonra imzaladın. Çalışamaz raporu "mecburi izin" bir yerde. Ben olsam sözleşmeyi imzalayıp bir gün sonra 37.hafta raporumu alırdım. Zaten kurtarıyormuşBenim zaten üç dört gün geç yazsa bile hayli hayli yetişiyor canım imza atılacak zaman 37 haftam bitiyoryasal olarak devlet çalışabilir raporu bile kabul etmez ama benim merak ettiğim bu hafta belirten çalışamaz raporunu sözleşme imzalamadan alabiliyor muyum yoksa imzalayıp sonra mı almam lazım
ondan önce Şahin beye gidiyordum. Pandemi sürecinde hastaneden mi ayrılmış bir daha randevu alamadım. Ondan sonra Özlem hanıma gitmeye başladım. Kötü değil. ilgili bir doktor. Iş yerimde bir arkadaş Pınar hanımı önermişti bir daha doktor değiştirmeyeyim diye gitmedim ona. Isterseniz cuma akşamı nöbet günü bir muayene olun derim. Sigortasız ve yabancı uyruklu olduğum için 2. sezeryan için 6 bin tl istediler. geri kalanını çıkışta geri iade yaparız diye. o biraz devlet hastanesine yonelmeme sebep olduAnladım canım. Özlem hanımdan memnun musun bir ebe bana onu tavsiye etti de doğum için, araştırıyorum şimdi. Kurtköy ersoy hastanesi ve Pendik medipole de bakıcam bugün. 2si eve uzak ama olsun
Başka şehir olacağı için acaba aynı gün işimi halledip döner miyim düşüncesi vardı bende canım bakalım bir şekilde hallolacak artıkAlsan da yasal doğum izni canım sözleşmeyi bağlamaz. Sıkıntı olmaz bence canını sıkma diyelim ki 37. haftadan sonra imzaladın. Çalışamaz raporu "mecburi izin" bir yerde. Ben olsam sözleşmeyi imzalayıp bir gün sonra 37.hafta raporumu alırdım. Zaten kurtarıyormuş☺
Canim ben de spinal anestezi ile oldum. Çok rahattı. Hemşirenin biri sürekli elimi tuttu. Hicbirsey hissetmiosun. Biseyler oluyo farkediosun ama ne acı ne başka bişey. Aklımdan sadece orada neler oluyor diye geçiyor. Bebeği hemen gösteriolar zaten. Ben hiç sıkıntı yaşamadım.Daha once spinal anestezi ile sezeryan olanlar yazabilirmi tecrubelerini. Ben daha once genel olmustum. Bunda dr spinal dedi. Hissediyomusunuz. Kendinizi nasil sakinlestiriyorsunuz. Konusmalari duyuyorsunuz sonucta. Bebegi alirken fln dikisleri alirken his varmi. Yazarsaniz cok cok sevinirim
Hic oyle dusunme canim. Ben dun gittim 31+3tuk 31+0cikti bebis ve 1700 gram. Doktor haftasiyla gayet uyumlu dediMaşAllah canım güzel kilosu bizim 31+2 de 1675 cıktı boyuda 43 cm. Bizim kız cılız olacak sanırsam senin bebişte 3 buçuk 4 u görür gibi
Bizim 31+2 de 30+4 cıktı canım ama karın cevresi 30+1 cıktı şöyle soylıyım boyu ve karın çevresi arasında 15 gün fark varHic oyle dusunme canim. Ben dun gittim 31+3tuk 31+0cikti bebis ve 1700 gram. Doktor haftasiyla gayet uyumlu dedi
Bi sekilde kurtardilar artik kendilerini kuzu dert etme 2.5kgyu gecsinler yeter insallah. Doktor 2 hafta sonrasinda 2 kgyu gecmis olur dedi. Haftaya cuma yine gidicem muhtemelen bakalimBizim 31+2 de 30+4 cıktı canım ama karın cevresi 30+1 cıktı şöyle soylıyım boyu ve karın çevresi arasında 15 gün fark varboyumuz 1 hafta önde gidiyor çünkü.
Canim kolestrol hamile ve lohusaligin bir doneminde yuksek cikarmis, kizimdaki donemden biliyorum bende sasirmistim. Sekerinin dusuk olmasi iyi birsey aslinda. Ama kan onemli benimde dusuyor gun gectikceKızlar kan tahlilim çıkmış resmen alt üst olmuşum haberim yok. 2 aydır kan ya da idrar bakılmamıştı. Kolesterol değerlerim ömrümde ilk kez yüksek, sınırların üzerinde. Şekerim düşük, kanım daha da düşmüş. Bir kaç değer daha var sınırların altında olan. Noluyor bana böyle ya
Kanım gebelikte 9.8'e kadar düştü canımKızlar kan tahlilim çıkmış resmen alt üst olmuşum haberim yok. 2 aydır kan ya da idrar bakılmamıştı. Kolesterol değerlerim ömrümde ilk kez yüksek, sınırların üzerinde. Şekerim düşük, kanım daha da düşmüş. Bir kaç değer daha var sınırların altında olan. Noluyor bana böyle ya
Benim de ilk hamileleiğimde kolesterol yüksekti saglık ocagı bakmıştı.kendi doktorum hamilelikte zaten kolesterol yüksek çıkar buna niye baktılar demiştiKızlar kan tahlilim çıkmış resmen alt üst olmuşum haberim yok. 2 aydır kan ya da idrar bakılmamıştı. Kolesterol değerlerim ömrümde ilk kez yüksek, sınırların üzerinde. Şekerim düşük, kanım daha da düşmüş. Bir kaç değer daha var sınırların altında olan. Noluyor bana böyle ya
Ben ilk dogumumu epidural yaptim.surekli narkoz mu veriliyormus?.surekli azarcl azar agri kesici vermek icin bir katater yerlestiriyorlar diye biliyorum.ameliyat sonrasi agri yonunden kaliteli geciyor.Ben hic daha konusamadim bile dr la bu konulari diger sıkıntılardanBen spinal oldum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. İyiki ayıktım çıktığı an gösteriyorlar bebişi☺ epiduralda sürekli narkoz alındığı ıcıın onu istememiştim, ondan da memnun olanlar var. Ben yine spinal olacağım inşallah. Bu arada hiçbir şey hissetmiyorsunuz belden aşağısı uyuştuğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?