- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.121
Cılız olur bizimkide artık kuzum napalimBi sekilde kurtardilar artik kendilerini kuzu dert etme 2.5kgyu gecsinler yeter insallah. Doktor 2 hafta sonrasinda 2 kgyu gecmis olur dedi. Haftaya cuma yine gidicem muhtemelen bakalim
Son adet tarihini baz alarak girmelisin canım haftanı tahmini doğum tarihi 40 haftanın bitimini gösteriyor çünküKizlar imza alanindaki hamilelik gunlugu iyice kafami karistirdi.Ben suan 32+1 yada 32+4um ultrosona gore...dr um sezeryan gununu 21 Eylul belirledi.ama hamilelik gunlugu 34. Haftadasin diyoumarim bu kadar az kalmamistir doguma ben nasil yetisecegim hazirliklara
Kizlar hastane icin cantaniza neler koydunuz ?hangi urunleri tercih ettiniz?anesteziyi bu durumumda ne tercih etmeliyim?kanimda o kadar igne ve ferroya ragmen 10.3 ve kan sulandirici ve emboli riski ameliyatta cok korkutuyor.panikledigim zaman bacagima siddetli huysuz bir agri giriyor ne yatiriyor ne oturtuyor hep ayakta bir saga bir sola gezinip geriyorum.ameliyatta ve sonrasi sıkıntıdan boyle kalkasim gelir diye cok korkuyorum.bi akil verin ne yapicambu saat oldu uyuyamadim yine kafamda deli sorular
Bence gayet iyi benim oğlum 33+1 de 2075 Gr çıkmıştıkızlar 32+3 kontrolümde bebeğimin kilosu 1926 kg çıktı. Doktor kilosu 3—4 gün geriden geliyor ama kız bebeklerinde olur öyle dedi. Dert etmemi gerektirecek bir durum var mı? 33. haftasında olan bebişleriniz kaç kiloydu.?
Olsun kizimda ciliz dogdu simdi masallahi var :))) hele 5 aylikken bi baslamisti toplamaya yuruyene kadar csnim cikmisti tasirken:) bana 3 hafta sonra gel demek uzereydi sonra yok yok sen 2 hafta dolmadan gel senden korkuyorum dedi:)))Cılız olur bizimkide artık kuzum napalimbizim 10 gün sonra randevu bakalım bizimki napıuor içerde
Uykular hepimizde kaçabiliyor canım ben 4 ten beri ayaktayım. Bende de şeeker yok.Merhaba sevgili anne adaylarıbenim ikinci hamileligim,uykum cok az, uyutamiyorum sabah 5ten sonra kaciyo. bu son bi iki haftadır gece de uyutamiyorum çok. Sicak basiyo, Bikac gündür de ayaklarimin alti fena halde yaniyo Ilkinde boyle bisey yaşamamıştım seker yuklemesinde sekerim cikmadi benimle ayni sorunu yasayan var mi, 31+3üm :)
Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün kuzunHanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Çok geçmiş olsun canm. İns çok rahat atlatırsın rabbim şifa versinAllah razı olsun arkadaşım inş. Şafi ismi hürmetine iyi olacağız. Evdeyiz. Çok ağır ilaçlar verdiler. Korkularım kaygılarım Allah a emanet. Ondan gelene diyeceğimiz yok. Hüzünlüyüm evet atamıyorum psikolojiyi ama geçecek inanıyorum da İlaç içiyorum vitaminler alıyorum. Mide bulantısı terleme keyifsizlik. Bebeğin büyümesi ile gelişen nefes darlığı. Her yanım imtihan. Kazanan oluruz inşallah. Rabbim hepinizi muhafaza eylesin. Negatif çıkacağım günü bekliyorum
benim aynı hafta 1500 gr çıktı. Dr geriden geliyor yemene dikkat et dedi. 1 hafta sonra 1980 gr çıktı. haftasını yakaladı dedi :) sağlıklı olsunlar da kiloları önemli değil.kızlar 32+3 kontrolümde bebeğimin kilosu 1926 kg çıktı. Doktor kilosu 3—4 gün geriden geliyor ama kız bebeklerinde olur öyle dedi. Dert etmemi gerektirecek bir durum var mı? 33. haftasında olan bebişleriniz kaç kiloydu.?
Vanilatörün karşısında uyuyorum buna rağmen saat 06:00 da uyandımKızlar gece uyuyamıyorum yaa sabah gün ışırken dalabiliyorum çok sıcak oluyor sizin kendinizce çözümünüz varmı
Vantilatör ev sıcaksa sıcak üfürür diyorlar bende araştırıyorum alıcam ama öyle duyunca da kafam karıştı serinlik yapıyormuVanilatörün karşısında uyuyorum buna rağmen saat 06:00 da uyandım
Vanilatörün karşısında uyuyorum buna rağmen saat 06:00 da uyandım
Ben de vantilatörle uyuyabiliyorum yoksa mümkün değil uyuyamam.hamilelikten önce terlemek nedir bilmezdim şimdi ise hararet basıyorVantilatör ev sıcaksa sıcak üfürür diyorlar bende araştırıyorum alıcam ama öyle duyunca da kafam karıştı serinlik yapıyormu
Hamilelikte degerler genelde bozuluyor. Çok ciddi olmadığı sürece doktorlar sorun etmiyor. Tabi önemli degerlerde sıkıntı varsa Dr söyleyecektir.Kızlar kan tahlilim çıkmış resmen alt üst olmuşum haberim yok. 2 aydır kan ya da idrar bakılmamıştı. Kolesterol değerlerim ömrümde ilk kez yüksek, sınırların üzerinde. Şekerim düşük, kanım daha da düşmüş. Bir kaç değer daha var sınırların altında olan. Noluyor bana böyle ya
Niye korkuyor acaba canım benimde normalde suyum sınırda olduğu için 20.haftadan beri 2 haftada bir çağırıyorlar ama bu defa randevuyu 3.hafta sonraya bulabildim . Seninde mı herhangi bir durumun var yoksa artık son aylarda diye mi çağırıyorOlsun kizimda ciliz dogdu simdi masallahi var :))) hele 5 aylikken bi baslamisti toplamaya yuruyene kadar csnim cikmisti tasirken:) bana 3 hafta sonra gel demek uzereydi sonra yok yok sen 2 hafta dolmadan gel senden korkuyorum dedi:)))
Ozmn hafta sonu çıkıp alalım valla iki gündür daha da beterim eşimi yatağa almıyorum sıcağın bana geçiyor diyeBen de vantilatörle uyuyabiliyorum yoksa mümkün değil uyuyamam.hamilelikten önce terlemek nedir bilmezdim şimdi ise hararet basıyor
Vantilatör bayaa işe yarıyor sıcak hava da vermiyor bence gayet ferahlatıyor ilaç gibi geliyor insana
Rahatlatıyor klima gibi serinlik olmuyor ama iyi bence öyle sıcak üflediği söylenemezVantilatör ev sıcaksa sıcak üfürür diyorlar bende araştırıyorum alıcam ama öyle duyunca da kafam karıştı serinlik yapıyormu
Esintiye bile hasretizRahatlatıyor klima gibi serinlik olmuyor ama iyi bence öyle sıcak üflediği söylenemez
Gecen gun nstde sanci cikti az bisey serum falan toparladik. Birde kizimdan erken dogum hikayem var o yuzden canimNiye korkuyor acaba canım benimde normalde suyum sınırda olduğu için 20.haftadan beri 2 haftada bir çağırıyorlar ama bu defa randevuyu 3.hafta sonraya bulabildim . Seninde mı herhangi bir durumun var yoksa artık son aylarda diye mi çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?