2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bi sekilde kurtardilar artik kendilerini kuzu dert etme 2.5kgyu gecsinler yeter insallah. Doktor 2 hafta sonrasinda 2 kgyu gecmis olur dedi. Haftaya cuma yine gidicem muhtemelen bakalim
Cılız olur bizimkide artık kuzum napalim bizim 10 gün sonra randevu bakalım bizimki napıuor içerde

Son adet tarihini baz alarak girmelisin canım haftanı tahmini doğum tarihi 40 haftanın bitimini gösteriyor çünkü

Bence gayet iyi benim oğlum 33+1 de 2075 Gr çıkmıştı

Cılız olur bizimkide artık kuzum napalim bizim 10 gün sonra randevu bakalım bizimki napıuor içerde
Olsun kizimda ciliz dogdu simdi masallahi var :))) hele 5 aylikken bi baslamisti toplamaya yuruyene kadar csnim cikmisti tasirken:) bana 3 hafta sonra gel demek uzereydi sonra yok yok sen 2 hafta dolmadan gel senden korkuyorum dedi:)))

Merhaba sevgili anne adayları benim ikinci hamileligim,uykum cok az, uyutamiyorum sabah 5ten sonra kaciyo. bu son bi iki haftadır gece de uyutamiyorum çok. Sicak basiyo, Bikac gündür de ayaklarimin alti fena halde yaniyo Ilkinde boyle bisey yaşamamıştım seker yuklemesinde sekerim cikmadi benimle ayni sorunu yasayan var mi, 31+3üm :)

Uykular hepimizde kaçabiliyor canım ben 4 ten beri ayaktayım. Bende de şeeker yok.

Sende uyursun insallah bebekten önce bol bol uyumak lazim yaa:))) ilk kizimda uykuya bir iki saatte daliyodum kizim cok zor uyuyan bi cocuk. Bunda kolay daliyorum ama toplamda 5 6 saat genelde uyuyorum gündüz uyuyabilirsem. Insallah bu sefer uyuyan bi bebegim olur sizin de , tüm annelerin ayaklarımın altı cok yaniyo, seker olabilir diye biliyodum internette de gebelik şekeri olabilir yazinca endise ettim bi sorun yoktu tahlilimde çünkü. Haftaya doktora gidicem dayanamazsam biraz erkene alırım:)

Çok geçmiş olsun canm. İns çok rahat atlatırsın rabbim şifa versin

benim aynı hafta 1500 gr çıktı. Dr geriden geliyor yemene dikkat et dedi. 1 hafta sonra 1980 gr çıktı. haftasını yakaladı dedi :) sağlıklı olsunlar da kiloları önemli değil.

Vanilatörün karşısında uyuyorum buna rağmen saat 06:00 da uyandım
Vantilatör ev sıcaksa sıcak üfürür diyorlar bende araştırıyorum alıcam ama öyle duyunca da kafam karıştı serinlik yapıyormu
Ben de vantilatörle uyuyabiliyorum yoksa mümkün değil uyuyamam.hamilelikten önce terlemek nedir bilmezdim şimdi ise hararet basıyor
Vantilatör bayaa işe yarıyor sıcak hava da vermiyor bence gayet ferahlatıyor ilaç gibi geliyor insana

Hamilelikte degerler genelde bozuluyor. Çok ciddi olmadığı sürece doktorlar sorun etmiyor. Tabi önemli degerlerde sıkıntı varsa Dr söyleyecektir.

Olsun kizimda ciliz dogdu simdi masallahi var :))) hele 5 aylikken bi baslamisti toplamaya yuruyene kadar csnim cikmisti tasirken:) bana 3 hafta sonra gel demek uzereydi sonra yok yok sen 2 hafta dolmadan gel senden korkuyorum dedi:)))
Niye korkuyor acaba canım benimde normalde suyum sınırda olduğu için 20.haftadan beri 2 haftada bir çağırıyorlar ama bu defa randevuyu 3.hafta sonraya bulabildim . Seninde mı herhangi bir durumun var yoksa artık son aylarda diye mi çağırıyor

Ozmn hafta sonu çıkıp alalım valla iki gündür daha da beterim eşimi yatağa almıyorum sıcağın bana geçiyor diye

Gecen gun nstde sanci cikti az bisey serum falan toparladik. Birde kizimdan erken dogum hikayem var o yuzden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…