• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben hiç terlemezdim günde 3 kere duşa giriyorum yarım saat geçiyor su gibi oluyorum çamaşır yıkamaktan bıktım 😂
Duşa girmwyede korkuyorum su çok ii gelmez derler ya bidefa anca giriyorum ondada saç taramak zulm geliyor ne zor geçiyor şu günler son 3 haftam gibi hissediyorum 37de doğurcam sanki az daha sabr diyorum kendime

Gecen gun nstde sanci cikti az bisey serum falan toparladik. Birde kizimdan erken dogum hikayem var o yuzden canim
Nst kağıdının fotoğrafı var mı canım acaba benim o gün 1 defa 55 i gördü ama doktor birşey yok diyip yolladı senin nst nasılmış merak ettim de inşAllah zamanında gelir yavrucagın❤🤲🏻

Nst kağıdının fotoğrafı var mı canım acaba benim o gün 1 defa 55 i gördü ama doktor birşey yok diyip yolladı senin nst nasılmış merak ettim de inşAllah zamanında gelir yavrucagın❤🤲🏻
Benim 2-3 kere 25in ustundeydi birkere 65in ustlerinde seyretmis canim, ama muhtemelen kizimda da ayni sorunlari yasadigim icin tedirgin oldu

Anladım canım İnşAllah vaktinde ve sağlıcakla gelir ❤🤲🏻
Insallah hepimizinki canim. Korkumdan bi tarafima motor takip eksikleri tamamliyorum:) dun dolabini siparis ettim, kendime lohusa gecelik-pijama takimi, sutyen, külot aldim. Oglumun tum kiyafetlerini tamamlayip yikayip utuledim. Ufak tefek eksikler kaldi. Haftaya cantamida hazirlar koyarim kenara insallah

Kızlar gece uyuyamıyorum yaa sabah gün ışırken dalabiliyorum çok sıcak oluyor sizin kendinizce çözümünüz varmı
Malesef bende uyuyamiyorum :( gece 3 4 saat. Sonra 5 ten sonra uyanığım. Ne yapsam dalamiyorum. Imkanim olursa oglene dogru biraz.
Cokk sıcak sürekli sicak basiyo klimayi açıyoruz yavrumla esim usuyo ben hala...:KK43:

Malesef bende uyuyamiyorum :( gece 3 4 saat. Sonra 5 ten sonra uyanığım. Ne yapsam dalamiyorum. Imkanim olursa oglene dogru biraz.
Cokk sıcak sürekli sicak basiyo klimayi açıyoruz yavrumla esim usuyo ben hala...:KK43:
Bende öğlen 1saat uyuyorum kızımı uyutunca ev güney doğu aşırı sıcak oluo klimam yok olsa sanırım asla kapatmam eşim öyle sıcak yok diyor hatta gece pikeyle üşüyorum diyor battaniye alıo ama ben tam aksi yanıyorum bugün hatta üşütmüşüm farkında değilim karnım bozulmuş bide üstüne

Anladım canım. Özlem hanımdan memnun musun bir ebe bana onu tavsiye etti de doğum için, araştırıyorum şimdi. Kurtköy ersoy hastanesi ve Pendik medipole de bakıcam bugün. 2si eve uzak ama olsun
ben ersoy hastanesinde doğum yaptım. doktorumdan memnundum ama benim doktorum gitti yerine shabnam mouseyeva geldi instagramdan bakabilirsin. hastane olarak da prosedür şu şekilde, doğum için doğumhanede bir oda veriliyor. o odaya 1 kişi alabiliyorsun ister eşin ister bi başkası. orda doğumu yaptıktan sonra serviste bir odaya geçiyosun. mahremiyet olarak sevdim ben. ebemi çok çok sevdim ebe de cok önemli. kurtköy adatıp hastanesini de araştır ama emsey’den kaç. bütçe olarak aşmazsa medicalpark neslihan alan çok iyi bir doktor

Kizlar imza alanindaki hamilelik gunlugu iyice kafami karistirdi.Ben suan 32+1 yada 32+4um ultrosona gore...dr um sezeryan gununu 21 Eylul belirledi.ama hamilelik gunlugu 34. Haftadasin diyo :KK64: o_O umarim bu kadar az kalmamistir doguma ben nasil yetisecegim hazirliklara :KK17:
Kizlar hastane icin cantaniza neler koydunuz ?hangi urunleri tercih ettiniz?anesteziyi bu durumumda ne tercih etmeliyim?kanimda o kadar igne ve ferroya ragmen 10.3 ve kan sulandirici ve emboli riski ameliyatta cok korkutuyor.panikledigim zaman bacagima siddetli huysuz bir agri giriyor ne yatiriyor ne oturtuyor hep ayakta bir saga bir sola gezinip geriyorum.ameliyatta ve sonrasi sıkıntıdan boyle kalkasim gelir diye cok korkuyorum.bi akil verin ne yapicam:dua::KK61:bu saat oldu uyuyamadim yine kafamda deli sorular :KK17:
Canım genel anastezi mi olacaksın spiral yada epidural olunabiliyor mı kan sulandırıcı kullanırken bide sulandırıcıyı ne zaman kesecek doktorun

Merhaba sevgili anne adayları :anneadayı: benim ikinci hamileligim,uykum cok az, uyutamiyorum sabah 5ten sonra kaciyo. bu son bi iki haftadır gece de uyutamiyorum çok. Sicak basiyo, Bikac gündür de ayaklarimin alti fena halde yaniyo Ilkinde boyle bisey yaşamamıştım seker yuklemesinde sekerim cikmadi benimle ayni sorunu yasayan var mi, 31+3üm :)

Bende 28.haftadan beri aynı durumu yaşıyorum. Uykusuzluktan bayılana kadar uyuyamıyorum. Bebeğim, özellikle geceleri çok hareketli. Genelde Sol tarafıma yatmama rağmen kesinlikle hiç bir pozisyonumu beğenmiyor. O kadar uykusuz kaldım ki bu durumu bile doktorumu arayıp sordum, vitamin ilaçlarımı geç saatte içiyordum. Bu uykusuzluğa sebep olabilir dedi. Saatleri değiştirdik ama bende bi etkisini göstermedi yine uykusuzum. isterseniz sizde bir deneyin, vitamin ilaçlarınızı geç saatte içiyorsanız sabah saatlerinde almayı deneyin belki farklı olur

Canım genel anastezi mi olacaksın spiral yada epidural olunabiliyor mı kan sulandırıcı kullanırken bide sulandırıcıyı ne zaman kesecek doktorun

Bende pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum 36. Haftada kan sulandırıcıyı kesiceğimizi söyledi. Çok erken değil mi?? Açıkçası bu durum biraz huzursuz etti beni. Doktorum 36. Haftadan sonra her an doğum başlayabilir biz hazırlıklı olmalıyız dedi bu açıklaması da mantıklı geldi ama yine de erken bırakmak endişelendiriyor beni

Bende pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum 36. Haftada kan sulandırıcıyı kesiceğimizi söyledi. Çok erken değil mi?? Açıkçası bu durum biraz huzursuz etti beni. Doktorum 36. Haftadan sonra her an doğum başlayabilir biz hazırlıklı olmalıyız dedi bu açıklaması da mantıklı geldi ama yine de erken bırakmak endişelendiriyor beni
Hap olanlar erken birakiliyor ama igne bi gun onceden biraktiriyorlar diye biliyorum ben

Benim doktorumda ilk 35te bırakırız demişti sonra perinatolağa gittim hayır doğum şeklin ne olursa olsun doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi iğne kanama yapmaz hap kanama yapar dedi coraspin onuda 32 de bırak dedi zaten perinatolağa kendi doktorum yönlendirmişti dediğini söyledim doktorumda tamam gene değişmiş ozaman öyle yaparız dedi içim rahatladı yoksa bende çok takıyordum kafaya benim anladığım bu durum doktordan doktora değişiyor.

Tedavi başladı. Bir kaç operasyon geçirdim. Sonra spontane gebelik nasip etti mevlam. Kan sulandırıcı iğnelerle yaşamaya devam. Beyin kanaması riski var diyor her yeniden yazdığında Dr. Kullanmasam bebeğime zarar verebilir. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla gelsinler inş. C vitamini. Su ve beslenmeye devam. Öpüyorum
Anladım canım beyin kanaması riski neden varmış 🙄

Merhaba sevgili anne adayları :anneadayı: benim ikinci hamileligim,uykum cok az, uyutamiyorum sabah 5ten sonra kaciyo. bu son bi iki haftadır gece de uyutamiyorum çok. Sicak basiyo, Bikac gündür de ayaklarimin alti fena halde yaniyo Ilkinde boyle bisey yaşamamıştım seker yuklemesinde sekerim cikmadi benimle ayni sorunu yasayan var mi, 31+3üm :)

Bende de yaklaşık 2 aydır uykusuzluk ve akşam oldu mu başlayan ayak yangısı vardı. Biz buna şöyle çözüm bulduk bebek küvetine soğuk su dolduruyoruz içine de buz atıyoruz ayaklarımı o suda dinlendiriyorum. Uykum kaçtığında, tv izlerken vs. ayaklarım hep soğuk suyun içinde. Böyle yaptıktan sonra uykuya daha kolay dalar oldum öneririm 😊

Bende 28.haftadan beri aynı durumu yaşıyorum. Uykusuzluktan bayılana kadar uyuyamıyorum. Bebeğim, özellikle geceleri çok hareketli. Genelde Sol tarafıma yatmama rağmen kesinlikle hiç bir pozisyonumu beğenmiyor. O kadar uykusuz kaldım ki bu durumu bile doktorumu arayıp sordum, vitamin ilaçlarımı geç saatte içiyordum. Bu uykusuzluğa sebep olabilir dedi. Saatleri değiştirdik ama bende bi etkisini göstermedi yine uykusuzum. isterseniz sizde bir deneyin, vitamin ilaçlarınızı geç saatte içiyorsanız sabah saatlerinde almayı deneyin belki farklı olur
Ben sabah alıyorum canım ama bende aynı durumdayım inan bence naparsan yapalım bu süreç böyle geçecek

Ben ilk dogumumu epidural yaptim.surekli narkoz mu veriliyormus?.surekli azarcl azar agri kesici vermek icin bir katater yerlestiriyorlar diye biliyorum.ameliyat sonrasi agri yonunden kaliteli geciyor.Ben hic daha konusamadim bile dr la bu konulari diger sıkıntılardan:KK43: halbuki cok kararsizim ve anestezi korkusundan ölüyorum.genel anestezi olmak istemiyorum.hem cigerler icin sıkıntı hem bir daha hic uyanamam gibi geliyor.Ama uyanik olursamda bu anksyete ve panik atakla durabilirmiyim gercekten bilmiyorum.Spinali bende merak ediyorum ama spinalden sonra agri kesici ihtiyaci koldan kalcadan enjeksiyon seklinde oluyormus sanirim???
Epiduralda taktıkları kataterden cok az miktarda da olsa narkoz veriyorlar demişti anazteci kuzenim. Hatta kendi eşi ilk doğumda ondan olmus gelen gideni hiç hatırlamamış sonrasında, hep sersem gibiymiş. 2. Ye spinal yaptırmışlar. Tabi narkozun etkisi geçtgnde serumun içine hemenn ağrı kesici yapıyorlar spinalde ama epiduraldaki gibi olmaz. Ben parolle idare etmiştim sonrasında. Bence siz yine epidural yaptırın bildiğiniz bir şey, risk almayın korkuyorsanız☺️

Bende de yaklaşık 2 aydır uykusuzluk ve akşam oldu mu başlayan ayak yangısı vardı. Biz buna şöyle çözüm bulduk bebek küvetine soğuk su dolduruyoruz içine de buz atıyoruz ayaklarımı o suda dinlendiriyorum. Uykum kaçtığında, tv izlerken vs. ayaklarım hep soğuk suyun içinde. Böyle yaptıktan sonra uykuya daha kolay dalar oldum öneririm 😊
Ohh deneyelim inşallah canım

Back
X