• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende 28.haftadan beri aynı durumu yaşıyorum. Uykusuzluktan bayılana kadar uyuyamıyorum. Bebeğim, özellikle geceleri çok hareketli. Genelde Sol tarafıma yatmama rağmen kesinlikle hiç bir pozisyonumu beğenmiyor. O kadar uykusuz kaldım ki bu durumu bile doktorumu arayıp sordum, vitamin ilaçlarımı geç saatte içiyordum. Bu uykusuzluğa sebep olabilir dedi. Saatleri değiştirdik ama bende bi etkisini göstermedi yine uykusuzum. isterseniz sizde bir deneyin, vitamin ilaçlarınızı geç saatte içiyorsanız sabah saatlerinde almayı deneyin belki farklı olur
Yaa cok zor uykusuzluk. Benimki de gece uyanik insallah dogunca gece uyanik olmazlar :halay: Sabah alıyorum aslinda :KK43:

Kızlar ben ilk çocuğuma bebek bezi olarak prima kullandım. Islak mendil de uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil kullandım. Fakat instagramda bir mühendis varmış bebek ürünlerinin içeriğini inceleyen. Kullandıklarımı yıldızlar listesine almamış içinde bulunan bazı maddelerden dolayı. Başka bezler ve ıslak mendiller hakkında hiç fikrim yok. Öneriniz var mı? Islak mendil uni baby gibi kokusuz parfümsüz falan olsun istiyorum.

Kızlar mavimsi yeşilimsi birkaç damla akıntım gelmiş. Bu enfeksiyon diye biliyorum.Salı günü kontrolüm vardı idrar tahlili kültürü falan yapıldı. Onlar temiz çıktı. Başka bir nedeni olabilir mi acaba?

Kızlar ben ilk çocuğuma bebek bezi olarak prima kullandım. Islak mendil de uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil kullandım. Fakat instagramda bir mühendis varmış bebek ürünlerinin içeriğini inceleyen. Kullandıklarımı yıldızlar listesine almamış içinde bulunan bazı maddelerden dolayı. Başka bezler ve ıslak mendiller hakkında hiç fikrim yok. Öneriniz var mı? Islak mendil uni baby gibi kokusuz parfümsüz falan olsun istiyorum.
benim ıslak mendillerim ve bebek bezim sleepy. çamaşır deterjanım da siveno. ikisi de yıldızlılardaydı diye hatırlıyorum 🤔

Ben de sleepy natural bez ve ıslak mendil aldım hepsiburada da uyguna buldum. Deterjanları da yeşil anneden aldım. Şampuan setini de mustela yeni doğan seti aldım çantalı tarak tırnak makası vs hepaini içine koydum. Hepsi yıldızlar listesindeki ürünlerden. Deterjanları denedim hatta gayet güzel kokusuz. İnstagramdaki hesap muhendisinoglu istersen takip et kendin de seçebilirsin canım yıldızlar listesinden.

Mühendisinoğlu sayfasını bende takip ediyorum onun önerilerini inceleyip Sleepy kullanmaya karar verdim kızımda prima kullanmıştım ilk zamanlarda pamuk ve su kullanmayı planlıyorum ama Sleepy natural ıslak mendilin de iyi olduğunu okudum

Merhaba sevgili anne adayları :anneadayı: benim ikinci hamileligim,uykum cok az, uyutamiyorum sabah 5ten sonra kaciyo. bu son bi iki haftadır gece de uyutamiyorum çok. Sicak basiyo, Bikac gündür de ayaklarimin alti fena halde yaniyo Ilkinde boyle bisey yaşamamıştım seker yuklemesinde sekerim cikmadi benimle ayni sorunu yasayan var mi, 31+3üm :)
Uyku mu oda ne 😒 şimdiden alıştırıyor bizi minnaklar uykusuz gecelere

Ben de sleepy natural bez ve ıslak mendil aldım hepsiburada da uyguna buldum. Deterjanları da yeşil anneden aldım. Şampuan setini de mustela yeni doğan seti aldım çantalı tarak tırnak makası vs hepaini içine koydum. Hepsi yıldızlar listesindeki ürünlerden. Deterjanları denedim hatta gayet güzel kokusuz. İnstagramdaki hesap muhendisinoglu istersen takip et kendin de seçebilirsin canım yıldızlar listesinden.
Bende ona bakip almayi düşünüyorum..

Ayy bende gidicem ağdaya 36.haftada gideyim diyorum 2hafta hiç çıkmıo ozmna da doğum yaparım diyorum ama ani Bi şekilde erken gelirse fena hazırlıksız yakalancam hertürlü güya ev işim bitmişti bayramda tekrar battı heryer evde çocuk olunca temiz kalması toplu kalması imkansız🥴
Evet 36.hafta da çatı muayenesi var bende o zaman gideyim diyorum alt tarafımıda kendim göremeyince sanki gerek yok gibi geliyo 😕 doğum başlasa önce kuaföre götürün beni dicem galiba ondan inş zamanında gelir ne temizlik yapıldı ne çantası hazırladı hala neyi ne kadar koysam karar veremiyorum. İnsanların çantaya koyduğu kadar kıyafet aldım ben zaten hepsini mi götürcem, ilk 5li setlerden giyse leke filan olursa diye yoksa 10lardan mı giyse hiçbişi kafamda bile tamam değil 🤦🏻‍♀️

Teşekkür ederim. Ben de takibe başladım. Yıldızlar listesinden ne alacağıma karar vermemişti. Sleepy favori sanırım. Şampuan falan mustela alıyorum zaten. Teşekkür ederim.

Hamile kalana kadar deprem hissetmedim uykuda filan yakalandım olduysa bile ama ocak ayından beri bu 5.defa hissedişim. İlerde anlatcam kısmet olursa kızım snein doğduğun sene bir kıyamet kopmadıgı kaldı diye ama ondan bile şüpheliyim artık. Bu defa yakım şehirlerde de değil direk bizim olduğumuz şehir bitlis sallandı bu çocuk bu telaşlarla iyi duruyor karnımda o heyecanla gelmiyor.

Hic erken degil icin rahat olsun ben de ilk hamileligimde o haftada biraktim. Arkadasim hemotologun tavsiyesiyle 2 gun kala bıraktı ama dogumda kanamayi durduramadilar. Cok agir bi dogum gecirdi. Hematologlarla kadin dogumcular bu konuda catisiyor ama ameliyati kadin dogumcu yaptirdigina gore ona kulak vermek en dogrusu bence

çok teşekkür ederim güzel cevabınız için, içimiz rahatlattınız🙏🏻

Hamile kalana kadar deprem hissetmedim uykuda filan yakalandım olduysa bile ama ocak ayından beri bu 5.defa hissedişim. İlerde anlatcam kısmet olursa kızım snein doğduğun sene bir kıyamet kopmadıgı kaldı diye ama ondan bile şüpheliyim artık. Bu defa yakım şehirlerde de değil direk bizim olduğumuz şehir bitlis sallandı bu çocuk bu telaşlarla iyi duruyor karnımda o heyecanla gelmiyor.
ay allah korusun korkutma kendini. yakınmış km olarak ondan çok hissettiniz sanırım. çok şiddetli miydi?

Kizlar kıl tüy konusunda cok plan yapmayin😬 sezeryan tarihime 2 hafta vardi haftaya giderim diyodumki bunu dedigim gece acil sezeryana girdim:) girmeden once ablami annemi yedim bitirdim cabuk hastaneye yetisin bana jilet yetistirin diye:) nitekim apartopar ameliyathanede buldum kendimi🤪 doktorlar hic onemsemiyor dert etmeyin kendinize ama temiz olup icimizin rahat olmasi ayri tabiki🥰

Back
X