• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Salı Allah izin verirse. İyiyim. Gebelik dertleri başladı. Adet gibi sancım oluyor. Belim bacağım Ağrı içinde. Kan ter den sabah olmuyor. Hiç dinlenemeden bebek olacak ağlıyorum oturup
Az kalmış canım inşallah negatife dönerde kurtulursun tek derdin gebelik olsun valla hep aklımdasın

Yok arkadaşım. Su Yada kan gelmeden Hastanelere gitmek iyi fikir değil. Hele de ben covid pozitifim. Perişan ederler beni telaştan
Canim sen haklisinda benim bebek icin erken ondan dedim daha 34 haftalik dun esimle kavga ettim agladim baya sonrada ustume dozdoz yapisti korktum ne bileyim tetiklermi

Kızlar arada sanki bebek aşşağıya baskı yspıyormuş gibi anüs kısmıma sancı gibi bir şey giriyor ne olabilir yaşayan varmı normal bişey mi şehir dışındayım acil bişey olur diyede korkuyorum sancı bumu oluyor🙈
Canım kaka yapma hissi anüse baskı doğum belirtisi Bi doktora başvur istersen hep derler ya doğum anında kaka yapıo gibi ıknın die

Vakit geliyor galiba hepimiz bu ay içinde doğuracağız akşam bende sancılandım salı günü kontrol var bakalım ne olacak Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin eşim korkudan akşam çantanı hazırla ne bekliyorsun dedi benim çanta hazır kuzumun çantasını hazırlayacağım şimdi
Benimde hazırlamam lazım ama elleyemiyorum. Negatif çıkana kadar sürpriz yapma annecim diyip konuşuyorum yavrumla sürekli. Ama ne gelirse haktan. Bunaltmasın inşallah

Nasıl gördün arkadaşım. Bize de öğret
Üst kısım kalp atışı alt kısımdaki çizgiler sancı 100e yaklaştıkça sancı doğum sancısı diye düşünüyorlar sanırsam 50 üzerindeki ve sürekli olan sancılar dikkate alınıyor bir defa olan sancı dikkate alınmıyor ama arkadasın sürekli 85 90 ları görmüş sancısı alttaki sayılara bak 100 80 60 diye iniyor ordan bakarak anladım

Canim sen haklisinda benim bebek icin erken ondan dedim daha 34 haftalik dun esimle kavga ettim agladim baya sonrada ustume dozdoz yapisti korktum ne bileyim tetiklermi
Bende 34 haftayım arkadaşım. Bebeklerimiz doğsada mevlam ömür versin yeter ki Yaşar. Elim kolu azaları tamam. Küvezde besliyoruz yavruları. :) vaktinde gelsinler inşallah

Üst kısım kalp atışı alt kısımdaki çizgiler sancı 100e yaklaştıkça sancı doğum sancısı diye düşünüyorlar sanırsam 50 üzerindeki ve sürekli olan sancılar dikkate alınıyor bir defa olan sancı dikkate alınmıyor ama arkadasın sürekli 85 90 ları görmüş sancısı alttaki sayılara bak 100 80 60 diye iniyor ordan bakarak anladım
Öğrenmiş oldum bak. Sağolasın. Gizli sancımı acaba. İdrarara da çok çıkıyorsa Dr a demek lazım

Öğrenmiş oldum bak. Sağolasın. Gizli sancımı acaba. İdrarara da çok çıkıyorsa Dr a demek lazım
Kimisi hissetmiyor sancıyı benim arkadaşımında 100leri görmüş hissetmiyormus ama kimiside çok net hissedermiş. Bence günüde yaklaşmış doktora göstersin nst sonucunu

Canim 33+6 ama bilmiyorum aradada altta agri giriyor acaba hastaneye gitsem ntsye sokarlarmi
Valla dün sabah uyandığımdan beri belimde sızı şeklinde bir agrı vardı.uykudan dolayı olmustur diye düşündüm.yani çok değildi ama hamilelik korkutuyor insanı.bir de 3 hafta önce erken doğum tehlikesi atlatınca acalba mı diye diye akşamı ettim.akşam karnımda sertleşmeler olunca doktoru aradık.normslde de oluyor o sertlikler ama tedirgin olunca gözüne batıyor.neyse doktorum ilaçlarımı almamı söyledi.geçmezse dogum yapıcagım hastaneye gidip nst ye baglan dedi.tabi dururmuyum hemen gittik.şükür sancı falan çıkmadı rahatladım geldik.sabah da birşeyim yoktu.inşallah sizinde birşey yoktur.

offf ben bayağı bayağı korkuyorum şu doğum işinden sanırım. dün gece sezaryanla doğuruyodum ondan önceki hafta normalle. her hafta bi şekilde doğuruyorum ama anca rüyamda :olamaz:
Ben doğurduğum halde korkuyorum çok Rabbim yardımcımız olsun bacım
Kizlar hastaneye korona var diye gitmek istemiyorum birde gitsen doktor gelene kadar 2 3 saat geciyor sanki cisim var gibi boyle tuvalete gitsem rahatlicam gibi ama hem bel hem ara ara karin agrim var
Bende öyle oluyorum 2 gündür bebek aşağıya indi baskı yapıyor idrar kesesine bence 😂
Benimde hazırlamam lazım ama elleyemiyorum. Negatif çıkana kadar sürpriz yapma annecim diyip konuşuyorum yavrumla sürekli. Ama ne gelirse haktan. Bunaltmasın inşallah
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez vakitte inşaallah amin amin amin

offf ben bayağı bayağı korkuyorum şu doğum işinden sanırım. dün gece sezaryanla doğuruyodum ondan önceki hafta normalle. her hafta bi şekilde doğuruyorum ama anca rüyamda :olamaz:
Hahahahahha güldürdün beni ya. Vakti geldimi çıkacak mecbur. O zaman yaşayacak zaten stresi acıyı. Şimdiden ne geriyorsun kendini. Aaaa

Back
X