Merhaba herkese. Bende bugün itibariyle 36+1 günlük hamileyim. Benim için bir rekor

ilk bebeğimi 21 haftada rahimağzı yetmezliği sebebiyle normal doğumla kaybettim. 1 dk yaşayabildi

ikinci oğlum 26 haftalık doğdu. Epey sıkıntı falan yaşadık şimdi iyi cok şükür 7 yaşında. 2019 sonunda sürpriz Bi şekilde tekrar hamile kaldım. Aynı şeyleri yaşamak korkusunda cocuk düşünmüyordum çünkü.
Önce Allah’ın, sonra cok sevgili doktorum sayesinde bu zamanlara geldik şükür. 2 gün önce kasılmalar başladı. ilaçlar başlandı. 1 gece hastanede gözetim altında kaldım. Şu an iyiyim şükür. Ne kadar dursa kar diyoruz. Kilosu su an 3100.
Tüm hazırlıklarımı yaptım cok heyecanlıyım. İçimde ukte kalan hevesli olduklarımı elimden geldiğince yaptım. Riskli olduğum için pek ayağa kalkamıyordum.
Sonra burayı buldum sizlerin yazdıklarını her gece takip ediyorum. Fikirleriniz falan cok hoşuma gidiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla ve vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende yaptığım Bi kaç hazırlığı sizle paylaşmak isterim. Benden de fikir olur belki

☺☺
eşim anneler gününde dikil Makinesi almış bana. Hiç dikişle alakam olmamasına rağmen. Netten videolara baka baka bir sürü şey yaptım. Özellikle müslin kumaşlar alıp bir sürü battaniye ağız mendili çeşitli örtüler yaptım