• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Lansinoh aldım ben canım birde gümüş kapak aldım silvernurse
Saol canim
Ana kucağı ya da bebek arabası için e bebekte minderler var onlardan aldın mı?
Ben bugün çok baktım, ilk kızımda kullanmadim. Kışa geldiği için çok bindirememistim
Oğlumda ne olur bilmiyorum.

Çok iyiyim hamdolsun. Yarın 2. Teste gidilecek Allah izin verirse. Negatif çıkayım bitsin şu dert ya
Canim bende koronadan cok korkuyorum jic arkadaslarla filan gorusmuyorum acik havada bile. Vakada cok artmis dun hastanede cok korktum ama sukur bak senin o kadar kotu degilmis.

Saol canim
Ana kucağı ya da bebek arabası için e bebekte minderler var onlardan aldın mı?
Ben bugün çok baktım, ilk kızımda kullanmadim. Kışa geldiği için çok bindirememistim
Oğlumda ne olur bilmiyorum.
Yok canım bakmadım link varsa atar misin acaba. Birde bizim burası çok karlı ve bebek doğacağı zaman soğuklar başlıyor zaten ve yürüyecek bir yer yok hep yokuş yollar arabayla gidiyoruz her yere bende baston bebek arabası aldım puseti ayrı aldım. Bastonu da sırf memlekete gidince kullanmak için aldım arabada yer kaplamasın götürmesi rahat olsun diye.

Yok canım bakmadım link varsa atar misin acaba. Birde bizim burası çok karlı ve bebek doğacağı zaman soğuklar başlıyor zaten ve yürüyecek bir yer yok hep yokuş yollar arabayla gidiyoruz her yere bende baston bebek arabası aldım puseti ayrı aldım. Bastonu da sırf memlekete gidince kullanmak için aldım arabada yer kaplamasın götürmesi rahat olsun diye.

Bunlardan bahsediyorum canım
Baston puset kızımdan vardı benim muhtemelen onu kullanırım, oğluma yeni bebek arabası ve ana kucağı travel set aldım ama kullanışlı mı bilemeyeceğim😊

Bunlardan bahsediyorum canım
Baston puset kızımdan vardı benim muhtemelen onu kullanırım, oğluma yeni bebek arabası ve ana kucağı travel set aldım ama kullanışlı mı bilemeyeceğim😊
Güzelmiş canım bizimki bir doğsun duruma göre bakarım bende zaten büyük ihtimalle seneye yaza kadar bebek arabasına binmeyecek pusette anca hastaneye giderken 10 15 dk arabanın içinde durcak eğer çok lazım olursa artık o zaman alırım. Çünkü tayinciyiz biz aldığım her fazla eşya sonra basıma bela oluyor. Ama sizin oralarda mevsim nasıl bilmem ben şuan bitlisteyim birkaç aya burda hayat duracak 😁 memlekette olsam travel da alırdım minderde alırdım memleketim ılıman yolları düz parkı bahçesi var gidilecek bir yer var burda ev kuşuyuz 😁

Valla ben de öyleyim.gebelikten önce çok üşürdüm.yazın bile pikeye iyice sarılıp uyurdum,eşim de Allahın kışında bile kısa kollu pijamalarla gezerdi yazın kendini balkonlara atardı.şimdi o ben oldu,ben de o oldum 🤣🤣🤣 sabah kan ter içinde uyanıyorum,pervane hep benden tarafa üflemesine rağmen ateş gibiyim 🙄🙄🙄 iki gün önce eltimlerdeydik klima 16 derecede ve direkt bana üflüyor ve benim oturduğum 3lü koltuğa gelen iki dakikada kaçmasına rağmen ben o koltukta saatlerce oturdum ve okadar iyi geldi ki 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben de her gece pencerenın dibinde yatıyorum üstüm başım açık, cereyan yapsın diye karşı odanın camı da acık. Normalde bır gece yatsam böyle çarpılırdım😂 şimdi bana mısın demiyor, nazar etmeyelim tabi😂, heralde bu yazı ömrümüzün sonuna kadar unutmayız 😂 soğuk suda filan yıkanıyorum benim eşim de şokta:)) eskiden çok üşürdüm, yazıın bilee pikesiz yatmazdm ama şimdi o hallerim çok çok uzak geliyor. Yıllardır hamıleymişim ve hep böyleymişim gibi😅🤪

Güzelmiş canım bizimki bir doğsun duruma göre bakarım bende zaten büyük ihtimalle seneye yaza kadar bebek arabasına binmeyecek pusette anca hastaneye giderken 10 15 dk arabanın içinde durcak eğer çok lazım olursa artık o zaman alırım. Çünkü tayinciyiz biz aldığım her fazla eşya sonra basıma bela oluyor. Ama sizin oralarda mevsim nasıl bilmem ben şuan bitlisteyim birkaç aya burda hayat duracak 😁 memlekette olsam travel da alırdım minderde alırdım memleketim ılıman yolları düz parkı bahçesi var gidilecek bir yer var burda ev kuşuyuz 😁
Yeter ki sağlıkla gelsinler canım bizim de ev yokuş yukarı olduğu için cok bebek arabası kullanamadık kızımda, bi doğsunlar da ihtiyaç halinde diğer birçok şey alınır tabiki😊
Ev eşya dolu zaten hiç sorma özellikle salonum resmen bebek kokuyor her türlü eşyası orda oğlumun💜

Yeter ki sağlıkla gelsinler canım bizim de ev yokuş yukarı olduğu için cok bebek arabası kullanamadık kızımda, bi doğsunlar da ihtiyaç halinde diğer birçok şey alınır tabiki😊
Ev eşya dolu zaten hiç sorma özellikle salonum resmen bebek kokuyor her türlü eşyası orda oğlumun💜
Kendiside sağ-salim gelsin de ev tamamen bebek kokusu dolsun inşAllah🥰🤩

Ben de her gece pencerenın dibinde yatıyorum üstüm başım açık, cereyan yapsın diye karşı odanın camı da acık. Normalde bır gece yatsam böyle çarpılırdım😂 şimdi bana mısın demiyor, nazar etmeyelim tabi😂, heralde bu yazı ömrümüzün sonuna kadar unutmayız 😂 soğuk suda filan yıkanıyorum benim eşim de şokta:)) eskiden çok üşürdüm, yazıın bilee pikesiz yatmazdm ama şimdi o hallerim çok çok uzak geliyor. Yıllardır hamıleymişim ve hep böyleymişim gibi😅🤪
benim derim eskidi banyo yapmaktan :KK53:

Yapmaya ya cidden mi. Korkutma beni. 1. Doğumun neydi dedi. Sezeryan hocam deyince neden sezeryan ki dedi. Şekerden bebek irileşti rahatsızlandım almak zorunda kaldılar dedim. Nerden bilecektim mülakattı bu yaşanan 🤣🤣
1. Sezaryanse ikinciyi fe yapiolar canim. Onda sıkıntı yok. Ama ilkse hic yanasmiyolar

Benimki öyle oldu. Masajlı suda doğum güzel olurdu. Hayaller tozpembe.
[/QUOTE]
Benim bi arkadasinda sabah 4 te başlamisti aniden kanamasi. Acilen aldilar sezaryene sizin durumunuz gibiydi onunkide aynisiydi. O durumlar farkli zaten normal dogum olmaz

bebeğim iri benim. çok korkuyorum normal doğumda bi sorun çıkar diye
Canım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.

Canım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.
devlet hastanesine mi gidiyosun? benimki hastasına göre olması gerekenden 800-900 gr fazla öyle diyeyim

Ay biri beni tarif ediyo😬😬 ilkkez bir yazdan nefret ettim sanki bir asirdir yazi yasiyoruz ve yillardir hamileymisim gibi. Millet az kalmis diyo bide dalga gecer gibi

Yanlis anlama ama nasil onermiyor anlamiyorum. Bir kere 200 gram asagiyukari sapma ihtimali var. Ve bir cok drun paylasiminda goruyorum 4 kilo ustu normal dogurani. Evet kolay sey degil ama bazi doktorlar kolaya kactigi icin ben baska bir dr tavsiyeside alirdim normal dusunuyorsam

Back
X