• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
korse ben de almadım. açıkçası sezeryan olursa korse takar mıyım hemen bilemedim. normal olursa kullanırım gibi ancak 🤔

bir de geçen gün yabancı bir youtuber da gördüm korse yerine bandaj gibi korseye benzer bir şey takmıştı. bayağı kullanışlı geldi gözüme 🤔
Sezeryanda hastaneden cikar cikmaz taktim canim ben, birtek uzanirken ve uyurken cikardim ve gercekten gobek kalmamisti 1 ay kullanmayla

Kızlar kasılma var sabahtan beri bende kalktım az kendime gelim dedim makyaj ne yaptım sanki herşeyim hazır gibi bende ki bu rahatlık nie acaba şu odamda temiz diyemem evin heryeri heryerde yada çantalar hazır değil ben niye böyle oldum acaba
Kiz sen iyi misin kalk hazirla su cantani artik hastanede utu yapasin var galiba, ya da bebek gelirken az bekle su cantayi hazirliyim yawrum mu dicen🤪🤪

Allah yardimcimiz olsun valla, sen yine 2 hafta ondesin benim sezeryana bile 1.5 ay var
Amin canım hepimize olsun. Benm doktor gidiyor, artık hiçbir şey belli değil. Tayin istemişler çıkmıs, karı koca devlettelerdi çok memnundum. Zaten kızımın da doktoruydu, o zamanlar özeldeydi. Devlette kalabalık, virüs filan önyargılıydım başta ama hem bildiğim hem sevdiğim doktor dıye yine ona başlamıştım üçüncü aydan sonra. Bu akşam ben şok:( son üç dört hafta kala kötü oldu. Özeldeki doktora tam içim de sinmemişti. Bilmiyorum ki nee yapıcaz. Zamanı durdurmak istiyorum galiba şu an, saymayı bıraktım 😅

Kendi bünyen canım en iyisini sen bilirsin benide normal için korkutup sezeryan ol diyen var ama normal olsun istiyorum yaşım daha 22 belki 3 çocukla yetinmicez 35ten sonra bir son dk golü filan atarsak sezeryan sayısından dolayı sıkıntı çıkarsa filan diye normal olsun istiyorum. Eşim tek büyümüş (18 yaşındayken kaza eseri kardeşi olmuş) ben çocuklarımı tek bırakmıcam diyor 😂
4.yu mu dusuneceksin🤪🤪🤪

Amin canım hepimize olsun. Benm doktor gidiyor, artık hiçbir şey belli değil. Tayin istemişler çıkmıs, karı koca devlettelerdi çok memnundum. Zaten kızımın da doktoruydu, o zamanlar özeldeydi. Devlette kalabalık, virüs filan önyargılıydım başta ama hem bildiğim hem sevdiğim doktor dıye yine ona başlamıştım üçüncü aydan sonra. Bu akşam ben şok:KK43: son üç dört hafta kala kötü oldu. Özeldeki doktora tam içim de sinmemişti. Bilmiyorum ki nee yapıcaz. Zamanı durdurmak istiyorum galiba şu an, saymayı bıraktım 😅
Nereye tayin istemis kuzu sordun mu? Kizimda benimde aynisi oldu o nereye biz oraya gitmistik

Bravo valla ben 2.ye 3 yil aradan sonra anlik gaflete duserek karar verip sonra vazgecmistim ama megerse is isten gecmis🤭🤭🤭
Daha çok vakit var ALLAH kısmet ederse 22 yaşındayım ortalama 16 senemin kaldığını düşünürsek diğer 2 çocuk için fazlaca unutup cesaret edecek vaktim olur 😂

Aman kizimda minnos dogmustu topluyolar belli bi zaman sonra. Kizimda beslenmeme okadar dikkat etmeme ragmen bide. Bunda canim ne isterse onu yiyorum acikcasi
Aynen canım toplarlar benim gibi cılız doğan biri bile şuan balinadan hallice olduysa bizimkilerde toplar kendini yeter ki sağlıklı olsunlar 🥰 ben 3 hafta filan erken doğmuşum ama 1750 gr doğmuşum o zaman tabi böyle gelişmiş cihazlar yok şuan olsa büyük ihtimalle gelişme geriliği denilip daha erken haftalarda almışlardı beni 😂😂

Back
X