2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sizin peki neyden dolayı oldu canım
Dogumun onceki gunu dr boynunda kordon dolanmis 1 kere ama onemsiz olur hep dedi birde plesantan yaslanmaya baslamis oda normal son haftalarda demisti ertesi aksamina dogurdum kordonu 2.kez dolamis normal dogumu baslatmaya calismis yawrum kordondan yapamamis

Neyseki sağ-salim gelmiş inşAllah şimdide tekrar sağlıcakla kucağına alırsın canım❤

İi aman yoksa pijamasız doğuma gidecektin yalnız suwendende yakışır bizde Lcw penti idare edelim
Kiz ucuzdu be deme oyle. Lcwada 80-90bende 100e aldim geceligi mesela. Pentideyse bulamadim hic. Gittigim lcwadada magazada lohusa gecelik falan yoktu nettende bedenime karar veremeyince bi kosu suwene gidip aldim yoksa cibil dururdum dogum sonrasi

Bende az unutsam nolur eciği cücüğü hatırlıyor şu beynim bu ara bide arkadaş çevremde sıkıntım var sen hatırla diyip arayıp bana soruyorlar yoruyor herşeyi hatırlamak
Ahahaha kiyamam sana. Normal zamanda benide telefon rehberi gibi kullanir yajin cevrem oyle hafizam vardir ama ne olduysa yaslandim mi ne

Kiz ucuzdu be deme oyle. Lcwada 80-90bende 100e aldim geceligi mesela. Pentideyse bulamadim hic. Gittigim lcwadada magazada lohusa gecelik falan yoktu nettende bedenime karar veremeyince bi kosu suwene gidip aldim yoksa cibil dururdum dogum sonrasi
Baya uyguna almışın ben süwene giriom elim yanıyo fiyatlardan hemen kaçıom sana iyi denk gelmiş

Tek degilmisim demekki b12im gayet iyi halbuki. Demirim ne yaptiysam yerlerdeya
Benimde b12 iyiydi hele hamilelikten önce gayet iyiydi ama demir benimde sanırsam bağırsaklar emmiyor çünkü geçen sene de 6 ay ilaç kullandım bana misin dememiş havaya uçmuş o kadar ilaç tek artısı kilo oldu bana . Şuanda çok bir faydası yok ama bebek benim depoları kullanıyor diye mecbur içiyorum

Bende az unutsam nolur eciği cücüğü hatırlıyor şu beynim bu ara bide arkadaş çevremde sıkıntım var sen hatırla diyip arayıp bana soruyorlar yoruyor herşeyi hatırlamak
Ben genelde böyle bana hatırlat denen şeyleri unutuyorum ama tarihtir yaşanılan anılar bende unutmam sülalenin çoğunun doğum gününü bilirim kuzenlerim dalga geçiyor arkadaşım sevgilisiyle ilk konuştuğu günü unutmuş bana soruyordu diğeri kpss puanı demişti bir ara tekrar konuşurken başka bir puan söyledi dedim yanlısın var o puan değildi diye diğeri tekrar barıstıkları günü yanlış hatırlıyordu mesela yok o tarih değil buydu diyince haaa doğru ya tamam tamam diyor ama gel gör ki ocağa koyduğum yemeği unutuyorum eve girerken anahtarı kapının dışında unutuyorum eşim bana yarın bunu hatırlat diyor unutuyorum çok enteresan bir unutkanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…