2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım korkma hiç yolun sonuna gelmişsin zaten bebiş 2 3 hafta daha dursa o bile kar ki zaten 37 haftalık olunca erken doğum bile denilmiyor sağlıcakla gelsin

Sezeryandan çok korkuyorum açıkçası normal doğum istedim hep o da nasip olmadı
Bence şükret ki sezeryanın olduğu bir dönemde yaşıyoruz eski zamanlarda olsa normal doğurmak uğruna ALLAH korusun birşey olsa o daha kötü değil mi sence. Ne güzel bebeğinle kavuşacaksın ve şu zaman mı bu zaman mı demene gerek kalmayacak güzelce hazırlanıp gideceksin ki rabbim kolaylığını verir toplarlanırsında zaten doğumdan sonra

Aynen canım haklisin sağ salim kucağıma alayımda gerisi önemli degil Daha bir sürü eksiğim var beşiği bile almadım

Yeni mi kapatmış canım yoksa daha önceki haftalarda varmıydı

Peki neden kendi gelmeden sezaryen gunu verdi dr? Benim de erken dogum riskim var yatiyorum, 37 bitmeden gelirse sezaryenle alacak dr ama surekli bebegi kontrol ediyor ve saglikli bir halde bekliyorsa 1 gun bile kardir anne karninda diyor. Anne karninda beklemesinde sakincali olan bi durum mu var?

Anladım anı unutma tembihleme onları unutuyorsun neyse çocuktan sonra düzelir inşallah

Hayırlı akşamlar canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hakkında hayırlısı bu şekilde ymiş demek ki sıkma canını sezeryan gününü koyunca hazırlıklarını eksiklerini ona odaklı bir şekilde yaparsın normal olsa evi hop kaldırdın diyelim hadi bugün gelirse telaşı olucak en başta iyi yönlerine odaklan mesela kucağına alacağın gün belli olucak negüzel inşallah

Kızlar ya adet ağrılarım başladı.Tuvalete diye kalktim uyuyamiyorum.Ilık ılık adetin ilk gün ağrısı resmen.Karnımda sertlesip birakiyor kendini düzensiz.Son 7 gün sezaryana beklemicek mi acaba

Yeni mi kapatmış canım yoksa daha önceki haftalarda varmıydı
Plesenta previa var zaten dr belki bir ümit düzelir demişti ama düzelmedi işte
Bebegin suyu normalin den çok fazla dr beklemesini sakıncalı buluyor
Aynen canım inşallah hepimiz hayırlı bir şekilde kavuşuruz miniklerimize

Kızlar ya adet ağrılarım başladı.Tuvalete diye kalktim uyuyamiyorum.Ilık ılık adetin ilk gün ağrısı resmen.Karnımda sertlesip birakiyor kendini düzensiz.Son 7 gün sezaryana beklemicek mi acaba
Yalancı sancılar gayet normal canım kaçıncı hafta da olacaksın sezeryani sen mi istedin zorunlu bir durummu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…